هواپیمای جنگنده کره جنوبی هشت بمب را به اشتباه در منطقهای مسکونی رها کرد
+5
رأی دهید
-22

بر اساس اعلام نیروی هوایی کره جنوبی یک جت جنگنده کیاف-۱۶ به طور اتفاقی هشت فروند بمب امکی-۸۲ را خارج از محدوده تیراندازی در شهر پوچئون رها کرد. این شهر در نزدیکی مرز با کره شمالی قرار دارد. مرکز مدیریت بحران پوچئون گزارش داد که شش غیرنظامی و دو سرباز در این حادثه مجروح شدند و هماکنون در بیمارستانها تحت درمان قرار دارند.
وضعیت چهار نفر از مجروحان که همگی غیرنظامی هستند، وخیم گزارش شده است. در میان مجروحان با وضعیت وخیم، دو تبعه خارجی از کشورهای تایلند و میانمار نیز هستند. در این حادثه به سه خانه، یک کلیسای کاتولیک و یک گلخانه آسیب وارد شد، اما ظاهراً این ساختمانها مستقیماً هدف بمبها قرار نگرفتهاند.
روز پنجشنبه ۱۶ اسفند، دو جنگنده نیروی هوایی کره جنوبی در جریان یک رزمایش مشترک با ارتش آمریکا، به اشتباه روستای «نوگوک» را که در نزدیکی مرز کره شمالی قرار دارد، هدف قرار دادند. این حادثه منجر به زخمی شدن هفت نفر و خسارت جدی به چندین خانه و یک کلیسا شد.
— independentpersian (@indypersian) March 6, 2025
بر اساس اعلام مقامات نظامی… pic.twitter.com/RhIRMpxC4Q
نیروی هوایی کره جنوبی ضمن عذرخواهی از بروز این حادثه، اعلام کرد که یک کمیته برای بررسی علت وقوع این اتفاق و ارزیابی میزان خسارات وارده تشکیل خواهد داد و برای جبران خسارات و انجام اقدامات لازم دیگر فعالانه عمل خواهد کرد.
این حادثه در حالی رخ داده که نیروهای نظامی کره جنوبی و آمریکا در حال آمادهسازی خود برای رزمایش سالانه مشترک هستند. شهر پوچئون که در ۴۰ کیلومتری شمال شرق سئول واقع شده، سالهاست که محل برگزاری تمرینات نظامی است و ساکنان محلی بارها به خطرات و مزاحمتهای ناشی از این تمرینات اعتراض کردهاند.
در گذشته نیز حوادث مشابهی در ارتباط با تمرینات نظامی در کره جنوبی رخ داده است. برای نمونه در سال ۲۰۰۲، تصادف یک خودروی زرهی آمریکایی با دو دانشآموز کرهای که منجر به مرگ آنها شد، موجی از اعتراضات ضدآمریکایی را در کره جنوبی به راه انداخت. آن حادثه باعث شد تا مقامات نظامی آمریکا و دولت کره جنوبی اقدامات ایمنی بیشتری را در جریان تمرینات نظامی اعمال کنند.