توقف کمک‌های آمریکا به کی‌یف؛ آیا اوکراین می‌تواند به جنگ با روسیه ادامه بدهد؟

بی بی سی: پس از نزدیک به سه سال از تهاجم تمام‌ عیار‌ روسیه به اوکراین، بسیاری از ناظران این نکته را یادآوری می‌کنند که اگرچه ممکن است ارتش‌ها در نبرد پیروز شوند اما توان اقتصادی است که باید سرنوشت جنگ را تعیین کند. با این اوصاف آیا اوکراین می‌تواند به جنگ ادامه دهد؟

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، اخیرا تاکید کرد که کشورش خواهان «پایان نه فقط سریع بلکه عادلانه جنگ» است. اما در حالیکه که متحد اصلی اوکراین، یعنی ایالات متحده، کمک‌ها را متوقف کرده و به کاهش حمایت از اوکراین در آینده اشاره می‌کند، آیا اقتصاد جنگ‌زده اوکراین می‌تواند این نبرد را یک سال دیگر تحمل کند؟
+34
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۹
    Free Press - لندن، انگلستان

    این جنگی که دموکرات‌ها و کشورهایی اروپایی بهش دامن زدن بیش از ۱۸۲ میلیارد دلار برای امریکا هزینه داشته، در نوبت دوم انگلیس با بیش از ۱۲ میلیارد پوند. پول مالیات دهنده ها برای روشن نگه داشتن آتش جنگ که غیر از گرانی سرسام اور چیزی برای ما نداشته. برای همین هم ترامپ بدرستی کشورهای اروپایی را به نشست صلح در عربستان دعا نکرد چون بهیچ وجه خواهان اتمام جنگ نیستند حتی انگلیس برای تشدید درگیری ها صحبت از فرستادن نیروی نظامی کرده. واقعا که این چپی هایی که بر دنیا حکومت می‌کند دنیا را به گند کشیده اند. واقعا ایکاش افرادی چون ترامپ و ایلان ماسک در هر کشوری صاحب قدرت بودن تا دنیا جای امن تری می‌شد
    11
    37
    ‌پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان

    Free Press - لندن، انگلستان
    دقیقا همینطوره.چپ لیبرال باید بفهمه،رویای جهانی سازی و استفاده ابزاری از احساسات اقشاری مثل اقلیتهای جنسی/ نژادی برای بدست آوردن حامی و حق به جانب نشان دادن شکست خورده.همینها هستند که آشکار چوب لای چرخه سقوط رژیم ایران میکنند،سیاستهای شرم آور اتحادیه اروپا زمانی که ژوزپ بورول رئیس سیاستهای اتحادیه بود (که عملا از ماندگاری رژیم حمایت و از بردن سپاه جنایتکار در لیست تروریستی خودداری میکرد حتی با وجود اقدامات ضد بشری سپاه در سرکوب معترضان، عملیات و تهدیدات تروریستی برون مرزی سپاه در انگلستان) ،خیانت تاریخی اخیر دولت چپ آلمان،و البته انگلستان چه دولت چپ کارگر باشد چه Torry های ظاهرا متمایل به راست همیشه مخرب و شر بوده اند و در مقابل رژیم منفعل و حتی حامی.این کارزار نفرت از ماسک و فاشیست معرفی مردنش هم کار همین کثافتها و بخش عمده تامین مالی این اقدامات هم توسط جورج سوروس و شرکا هست.
    6
    26
    ‌پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    Nasrol.Senvar.Hani - مسکو، روسیه
    Free Press - لندن، انگلستان
    موافقم دوست عزیز ولی به نظر شما سرزمین های اشغال شده اوکراین که روسیه تصاحب کرده را بدن به روسیه؟ آیا کوتاه اومدن در برابر روسیه، دنیا ناامن نمیشود؟ چه تضمینی وجود دارد که بعداً روسیه به کشورهای دیگر حمله نکند مثلا دفعه بعد به لهستان حمله کند. اگر به اوکراین کمک نکرده بودند قطعا ظرف چند ماه تمام خاک اوکراین ضمیمه خاک روسیه شده بود. البته من از دموکراتها بخاطر مماشات با حکومت آخوندی متنفرم ولی از اینکه بایدن رودرروی پوتین ایستاد خوشم آمد. چه راهکاری وجود دارد جلوی جنگطلبی های امثال پوتین گرفته شود؟
    4
    17
    ‌پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    Nasrol.Senvar.Hani - مسکو، روسیه
    Munchen - مونیخ، آلمان
    عالی بود دوست عزیز ولی من در مورد جهانی سازی بدبین نیستم چون باعث میشه اعتقادات مذهبی و سنتها و تعصبات عقب مانده کم کم کمرنگ شود و در جای جای جهان مردم با زندگی مدرن آشنا شوند مثلا زنها بیشتر به حق و حقوق خودشان پی میبرن و در اداره جامعه بیشتر سهیم باشند و از حالت ناموس مرد بودن خارج شوند و ....
    2
    13
    ‌پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    Free Press - لندن، انگلستان
    ولی ترامپ و ایلان ماسک تو و میلیاردها انسان دیگر را آدم حساب نمی‌کنند و فقط دنبال منافع خود هستند. تو چرا جوش آوردی؟؟ چپ و راست نداره. مسئله قدرت است
    20
    11
    ‌پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان
    Nasrol.Senvar.Hani - مسکو، روسیه
    بله درسته ایده جهانی سازی عالی بود/هست.خودم سالها طرفدار این ایده بودم،به همین دلایلی که اشاره کردی.اتفاقا نمونه اصلی اون توسط کوروش هخامنشی انجام و اجرا شد.برای مثال مرزها برداشته بشه و در همه دنیا همه یکسان با فرهنگی مشابه و متمدن زندگی کنند. یک قانون برای همه از جمله در سیاست و تجارت.اما متاسفانه در دنیای فعلی با وجود جمعیت بالای وحوش اسلامگرا که همه رقمه مخالف هر نوع تمدن و مدرنیزه شدن هستند و همه را گمراه و آلوده و خود را به حق میدانند،نه تنها ممکن نیست،بلکه تاثیر معکوس داشته.یکی از نمونه هایش مهاجرت،در ایران خیلی ها فکر میکنند (از جمله خود من وقتی آنجا بودم) هرکس در اروپا یا آمریکا مقیم است سبک زندگی و فرهنگ آنجا را میپذیرد بدور از جهل مذهبی و قوانین شرعی.اما در عمل میبینیم اینها میایند اروپا،نه تنها از تعصباتشان کم نمیشه،بلکه متعصبتر و سیاه فکر تر و حق به جانب میخوان اروپا و غرب را هم اسلامیزه کرده و اینجا قوانین شریعت برقرار کنند و سیاستمداران چپ هم از اینها استفاده میکنند.این فقط نمونه مخرب آن بود،و البته زوایای منفی دیگری هم هست.
    0
    9
    ‌پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    Nasrol.Senvar.Hani - مسکو، روسیه
    Munchen - مونیخ، آلمان
    البته منظورت قطعا ایرانی ها نیست درسته؟ ایرانی ها تا جایی که من دیدم در خارج از کشور زیاد پایبند اسلام نیستند البته نه همه ولی اکثرا ولی بعضی ایرانی ها هم اسلام در خونشان هست و در خارج از کشور هم همان هستند که در ایران بودند
    0
    5
    ‌پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان
    Nasrol.Senvar.Hani - مسکو، روسیه
    ۱۰۰% منظورم غیر ایرانیهاست.ایرانیها اصلا مسلمان نیستند.مسلمان واقعی هرگز به اسلام و احکامش ایرادی که نمیگیره،خودجوش رعایت میکنه.مثل تمام این ترکها،عربها افغانها پاکستانی و غیره من یک مورد هم ندیدم جز این باشه.ایرانیها برعکس از شر این چیزها به غرب میان.البته ۹۰٪. شان .یک ۱۰٪ گرفتار اسلام داریم و البته مزدوران وابسته به رژیم و سفارتهایش هم بساط چاقچور و اسلامشان براه هست.
    0
    4
    جمعه ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۱:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.