در آستانه تحویل اجساد گروگان‌ها؛ نتانیاهو: روزی دردناک در انتظار است

صدای آمریکا: نخست‌وزیر اسرائیل، در آستانه تحویل اجساد سه عضو خانواده بیباس از سوی حماس، این روز را «دلخراش» توصیف کرد.

بنیامین نتانیاهو، روز چهارشنبه در یک پیام ویدئویی درباره بازگشت اجساد چهار گروگان که قرار است فردا انجام شود، گفت: «فردا روزی بسیار سخت و غم‌انگیز برای اسرائیل خواهد بود. روزی تلخ، روزی آکنده از اندوه. ما پیکر چهار گروگان عزیز خود را که جان باخته‌اند، به خانه بازمی‌گردانیم.»

وی افزود: «ما در کنار خانواده‌هایشان ایستاده‌ایم و قلب یک ملت شکسته است. قلب من شکسته است. قلب شما هم شکسته است. و قلب تمام دنیا هم باید شکسته باشد، زیرا اینجا شاهدیم که با چه دشمنانی مواجه هستیم—هیولاهایی که هیچ حد و مرزی نمی‌شناسند.»

نتانیاهو تأکید کرد: «ما سوگواریم، ما رنج می‌کشیم، اما در عین حال مصمم هستیم که اطمینان حاصل کنیم چنین فجایعی دیگر هرگز تکرار نشوند.»

«انجمن گروگان‌ها و خانواده‌های مفقودین» در بیانیه‌ای اعلام کرد: «با اندوهی عمیق خبر دردناک درگذشت شیری بیباس، دو فرزندش آریل و کفیر، و عودد لیفشیتز را دریافت کردیم.» همسر شیری، یاردن بیباس، که در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به‌طور جداگانه ربوده شده بود، پیش‌تر در تبادل زندانیان در تاریخ ۱ فوریه آزاد شد.

قرار است فردا (پنج‌شنبه) اجساد این چهار نفر تحویل داده شود و روز شنبه شش گروگان زنده نیز آزاد شوند.

تحلیلگران می‌گویند پس از بیش از یک سال از حملات اسرائیل به غزه، حماس به دنبال تثبیت آتش‌بس و جلوگیری از ازسرگیری جنگ است.

با این حال، بنیامین نتانیاهو همچنان بر نابودی توانایی جنگی و حاکمیتی حماس تأکید دارد. حمایت کامل واشینگتن از دولت او، که در سفر اخیر مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، به اسرائیل مشهود بود، موقعیت او را در مذاکرات تقویت کرده است.

حماس، که از حمایت جمهوری اسلامی ایران برخوردار است، در جریان حمله تروریستی ۱۵ مهر سال گذشته به اسرائیل حدود ۱۲۰۰ تن را کشت و بیش از ۲۰۰ نفر را به گروگان گرفت.

این اقدام حماس با واکنش اسرائیل مواجه شد و این کشور به غزه، منطقه تحت کنترل این گروه فلسطینی، حمله کرد.

به ادعای مقامات بهداشتی فلسطینی در غزه، در حملات اسرائیل تاکنون بیش از ۴۸ هزار تن کشته شدند. این آمار تفکیکی بین کشته‌شدگان نظامی و غیرنظامی قائل نمی‌شود. در این ارتباط، اسرائیل بارها حماس را به استفاده از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی متهم کرده است.
+22
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۶
    سرباز رهبر - لندن، انگلستان

    مرگ بر اسرائیل جنایتکار، لعنت بر لات لمپن های مفتخور و کاسه لیس که برای چتربازی و مفتخوری میرن نوکری دشمن دیرینه ایران و غده سرتانی، ابروی ایران رو بردین شما ارازل اوباش، انشالله نسلتون منقرظ میشه
    52
    3
    ‌چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Momijii - توکیو، ژاپن

    …وی افزود : زیرا اینجا شاهدیم که با چه دشمنانی مواجه هستیم-هیولاهایی که هیچ حد و مرزی نمی‌شناسند.» متاسفانه شما هم دستکمی از اون هیولاها ندارید ، و تاریخ هشتاد سال اخیر گواه بر این مدعاست ! در واقع سگ زرد برادر شغاله ، هر دو طرف شر و اهریمن صفت ! ایران ما هم به گونه ای دیگر درگیر شیاطین و هیولاهای عمامه دار اسلامی !!
    25
    3
    ‌چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    Hassan1479 - تهران، ایران
    سرباز رهبر - لندن، انگلستان
    تو چرا اینقدر بیسوادی ؟!؟ سرتان ، منقرظ ، ابرو _ خدا دشمنان ایران را احمق و کودن و بیسواد آفرید .
    0
    17
    ‌پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    Hassan1479 - تهران، ایران
    قبلا هر هزارتا عرب مسلمان با یک یهود اسرائیلی تعویض می‌شد ، حالا هر یک نفر یهود اسراییلی زنده با ۱۲۳ عرب مسلمان زنده و هر ۴ اسراییلی مرده با ۶ نفر عرب فلسطینی زنده معاوضه می‌شود. بنظر ارزش اعراب فلسطینی از ۱۰۰۰ نفر به ۱۰۰ نفر در مقابل یک نفر اسرائیلی بیشتر شده است . اعراب قبول دارند که ارزش یک اسرائیلی با صد ها فلسطینی برابر است .
    0
    4
    ‌پنجشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.