منوچهر والیزاده، صداپیشه مشهور ایرانی و دوبلور «لوک خوششانس»، درگذشت
+49
رأی دهید
-2
منوچهر والیزاده طهرانی، دوبلور معروفرادیو فردا: منوچهر والیزاده، دوبلور پیشکسوت و مشهور ایران در سن ۸۴ سالگی بعد از دو هفته بستری شدن در بیمارستان به خاطر مشکلات ریوی درگذشت.فرشید شکیبا، مدیر واحد دوبلاژ سیما اعلام کرد که این صداپیشه و هنرپیشه در روز چهارشنبه اول اسفند در بخش مراقبتهای ویژه درگذشته است.
او طی شش دهه فعالیت هنری خود از دوبلوری تا مجریگری و بازیگری در حوزه تئاتر و سینما، هنرمندی نامآشنا برای مردم ایران است که بیشتر با صداپیشگی شخصیت کارتونی «لوک خوششانس» (لوک بیباک) شناخته میشود.
تنها صدا ست که میماند
— امیر تنها 🇮🇷 (@tanha1358) February 19, 2025
استاد #منوچهروالیزاده دوبلور برجسته کشورمان ساعتی پیش درگذشت. pic.twitter.com/BuVy3EgHI0
آقای والیزاده در تهران متولد شد و در سن ۱۶ سالگی وارد عرصه هنر شد و هم قبل از انقلاب ۵۷ در فیلمهایی نظیر «گل گمشده» و «فرشتهای در خانه من» و هم بعد از انقلاب در فیلمهایی مانند «روز دیدار»، «جدی نگیرید» و «فراق» بازیگری کرده است.
اما شهرت اصلی او در حوزه صنعت دوبله است و صداپیشگی او در نقش مایکل اسکافیلد در مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان» نیز با استقبال مخاطبان روبهرو شد.
او همچنین گویندگی صدای بازیگرانی چون تام هنکس، جان تراولتا، تام کروز، هریسون فورد، نیکلاس کیج، جیسون استاتهام، جیم کری، ویل اسمیت، ادی مورفی، رابرت واگنر و الویس پریسلی را در پرونده هنری خود دارد.
این دومین درگذشت یک پیشکسوت صنعت دوبله ایران طی هفته جاری است.
ایرج رضایی، دیگر دوبلور پیشکسوت ایرانی نیز روز دوشنبه ۲۹ بهمن در سن ۸۹ سالگی درگذشت.
او زاده ۱۳۱۴ در روستای گوراب از توابع شهرستان رشت در استان گیلان بود و از سال ۱۳۳۸ فعالیت دوبله و از ۱۳۵۸ مدیریت دوبلاژ را آغاز کرد.
آقای رضایی به جای نقشهایی نظیر پیتر سلرز در فیلم «پارتی»، برنارد هپتون در سریال «ارتش سری»، و صدای نقش کارتون «معاون کلانتر» صحبت کرده است.
منوچهر والیزاده، بازیگر تئاتر و سینما، دوبلور و گوینده در ۸۴ سالگی درگذشت.
— BBC NEWS فارسی (@bbcpersian) February 19, 2025
به گزارش خبرگزاری مهر، آقای والیزاده از مدتی پیش به دلیل بیماری در بیمارستان بستری بود.
او که در سال ۱۳۱۹ در محله لالهزار تهران متولد شده بود، فعالیت حرفهای خود را با بازی در تئاتر آغاز کرد. پس از آن… pic.twitter.com/PRafT40sRq
۴۰

کیانپور - ونکوور، کانادا
خدایش رحمت کند. از او خاطره زیادی داشتم. علاوه بر گویندگی در فیلمهای لوک خوش شانس در فیلمهای مردی در ایینه داستان اسباب بازی سریال پهلوانان نمی میرند برنامه رادیویی صبح جمعه با شما گویندگی کرده بود. بازی او را در فیلم رفاقت یا بهمن مقید دیده بودم. در سالهای اخیر خیلی از گوینده های حرفه ای را از دست دادیم که دیگر تکرار نخواهند شد.
0
22
چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۹