العربیه: دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده سهشنبه 23 بهمن، از طریق پلتفرم اجتماعی اختصاصی خود «تروث سوشیال» اعلام کرد که او به زودی اسکات بیسینت، وزیر خزانهداری آمریکا را برای دیدار با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین به کییف خواهد فرستاد.
ترامپ همچنین نوشت: «این جنگ [روسیه-اوکراین] باید تمام شود و به زودی تمام خواهد شد؛ این جنگ منجر به تعداد زیادی کشته و ویرانی شده است. ایالات متحده [در جنگ روسیه و اوکراین] میلیاردها دلار با نتایج ضعیف هزینه کرده است؛ وی افزود: وقتی آمریکا قوی است، جهان در صلح خواهد بود.»
این در حالی است که پیت هیگسیث، وزیر دفاع آمریکا، امروز [سهشنبه 23 بهمن] تاکید کرد که واشینگتن برنامهای برای اعزام نیرو به اوکراین ندارد و انتظار میرود که در آینده نزدیک توافق صلحی به امضا برسد.
هیگسیث در پاسخ به سوالی از سوی خبرنگاران گفت که دولت کنونی آمریکا به رهبری دونالد ترامپ «قصد دارد هرچه سریعتر توافق صلحی در اوکراین به امضا برساند.»
وی همچنین تأکید کرد: «ما نیروهایی به اوکراین اعزام نخواهیم کرد.»
پیشتر، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه با «فاکس نیوز» اعلام کرد که اوکراین «ممکن است روزی بخشی از روسیه شود و ممکن است چنین اتفاقی نیفتد.»
ترامپ به دنبال پایان سریع جنگ بین مسکو و کییف است، در حالی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین خواستار آن شده که کشورش تضمینهای امنیتی تعیینکنندهای از آمریکا در چارچوب انعقاد هر توافق صلحی با روسیه، دریافت کند.
+1
رأی دهید
-1
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۵۸
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
چی شد قرار بود در 24 ساعت اول تمومش کنی ؟ نزدیک 24 روز شد و هنوز جنگ ادامه داره
1
1
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.