پاسخ نویسنده آمریکایی به یک سوال: چرا ترامپ بیشتر از آنچه علناً می‌گوید نگران تهدید ایران است؟

یورونیوز: الکس آیزن‌استات، خبرنگار ارشد پولتیکو، کتابی را با عنوان «انتقام: روایت اندرونی از بازگشت به قدرتِ ترامپ» در دست انتشار دارد که طی دو سال و بر پایه دسترسی فوق‌العاده به اطلاعات کارزار انتخاباتی آقای ترامپ و انجام بیش از ۳۰۰ مصاحبه با نزدیکان او نوشته و پرتره‌ای تازه از آقای ترامپ ارائه می‌کند.

پایگاه خبری آکسیوس با روایتِ بخشی از این کتاب که قرار است روز ۱۸ مارس منتشر شود، آورده است: «تهدید ایران به ترور دونالد ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی ۲۰۲۴ بسیار جدی‌تر از آن چیزی بود که عموماً مطرح می‌شد. به طوری که منجر به انجام اقدامات احتیاطی فوق‌العاده‌ای از سوی تیم حفاظتی او شد که شامل استفاده از یک هواپیمای فریب برای جلوگیری از سوء قصد به جان او بود.»

تهدید ایران آشکارا هنوز در ذهن دونالد ترامپ وجود دارد. چنان که او هفته گذشته نیز گفت که به تیمش دستور داده است که در صورت ترورش توسط عوامل ایران، این کشور را «محو» کنند.

در بخشی از کتابِ انتقام آمده است که مقام‌های آمریکایی سال گذشته به آقای ترامپ هشدار داده بودند که تهران عواملی را برای انجام عملیاتی با استفاده از موشک‌های زمین به هوا در ایالات متحده اجیر کرده است. تیم حفاظتی دونالد ترامپ نیز نگران بود که ایرانی‌ها سعی کنند جت شخصی او را که به «ترامپ فورس وان» شهرت دارد و به راحتی قابل تشخیص است، هنگام برخاستن یا فرود، سرنگون کنند. این نگرانی‌ها پس از خنثی شدن سوء قصد نافرجام به آقای ترامپ در زمین گلف او در ۱۵ سپتامبر، تشدید شد.

هر چند مقام‌های اطلاعاتی و امنیتی تاکنون اطلاعاتی در مورد رابطه ایران با تیراندازی در پنسیلوانیا که در پی آن گلوله‌ای گوش آقای ترامپ را زخمی کرد، ارائه نکرده‌اند ولی به نوشته آقای آیزن‌استات، در مقطعی بلافاصله پس از حادثه فلوریدا، تیم امنیتی ترامپ چنان نگران تهدید ایران بود که به پیشنهاد استیو ویتکاف (نماینده فعلی ترامپ در امور خاورمیانه)، طرح «پرواز ارواح» به اجرا گذاشته شد که طی آن «ترامپ فورس وان» بدون حضور آقای ترامپ و در حالی که حامل گروهی از همراهان او بود، به پرواز درآمد. بسیاری از دستیاران او تا قبل از برخاستن هواپیما، از این طرح مطلع نبودند ولی سپس متوجه شدند صندلی آقای ترامپ خالی است و او با پرواز دیگری عازم شده است.

در بخش دیگری از این کتاب آمده است: «سرویس مخفی پس از گردهمایی انتخاباتی ۱۸ سپتامبر در لانگ آیلند، نیویورک، به سران کارزار انتخاباتی آقای ترامپ هشدار داد که اطلاعاتی در دست دارند مبنی بر اینکه ممکن است شخصی به دنبال تیراندازی به موتور خودروی حامل او باشد ... در طول سفر هفته بعد به پنسیلوانیا، ماموران سرویس مخفی متوجه یک پهپاد شدند که کاروان دونالد ترامپ را تعقیب می‌کرد. ماموران با استفاده از اسلحه الکترومغناطیسی به آن شلیک کردند و آن را از کار انداختند.»

او به نقل از حلقه نزدیکان آقای ترامپ در کارزار انتخاباتی‌اش نوشته است : «ترامپ بیشتر از آن که علنا می‌گوید، نگران تهدید ایران است ... ترامپ اغلب در سخنرانی‌های انتخاباتی‌اش به صدور فرمان حمله هوایی به قاسم سلیمانی می‌بالید. اما با تشدید تهدید ایران، متوجه شدیم که او دیگر کمتر در مورد این حمله صحبت می‌کند.» 
+5
رأی دهید
-14

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۰
    Nagonsar - مونیخ ، آلمان
    این هم شد بهانتراشی سلاحهای کشتار جمعی صدام برای حمله به عراق، بوش پسر بعد از حمله به عراق گفت،صدام میخواسته پدرش را در کویت ترور کنه پس حمله به عراق کار درستی بوده، حالا هم شروع به زمینه چینی حمله به ایران نه اخوند را میکنند
    6
    7
    دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.