حمایت مقامات ارشد جمهوری اسلامی از فرمان مذاکره نکردن خامنه‌ای؛ دلار ۹۱ هزار تومان را رد کرد


رادیو فردا: مقام‌های مختلف جمهوری اسلامی از سخنان علی خامنه‌ای درباره عدم مذاکره با آمریکا حمایت کردند و رئیس مجلس هم گفت نباید «دوقطبی مذاکره بله، مذاکره نه» شکل بگیرد.

در همین حال قیمت هر دلار آمریکا صبح یکشنبه ۲۱ بهمن از مرز ۹۰ هزار تومان عبور کرد.

این رقم حدود پنج هزار تومان بیشتر از قیمت دلار پیش از سخنان دو روز پیش رهبر جمهوری اسلامی درباره عدم مذاکره با آمریکا است.

هر یورو تا ۹۴ هزار تومان معامله شد و قیمت هر پوند انگلیس نیز به ۱۱۲ هزار تومان رسید.

بهای هر سکه طرح امامی در روز یکشنبه نیز از مرز ۷۷ میلیون تومان گذشت.

علی خامنه‌ای روز ۱۹ بهمن گفت که مذاکره با دولت دونالد ترامپ «عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست».
حمایت مقام‌های جمهوری اسلامی از موضع خامنه‌ای
مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی روز ۲۰ بهمن با تمجید و ستایش از سخنان علی خامنه‌ای، بر عدم مذاکره با آمریکا تاکید کردند.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت که از دولت مسعود پزشکیان «توقع و مطالبه» دارد که کار را بر اساس «فرمایش ابلاغ‌شده» از سوی رهبر پیش ببرد.

او همچنین از ایجاد آنچه «دوقطبی مذاکره بله، مذاکره نه» انتقاد کرد و گفت ماهیت صحبت‌های علی خامنه‌ای «با این صحبت‌ها متفاوت است».

ساعاتی پیش از اظهارات رئیس مجلس، مسعود پزشکیان نیز با تمجید از «سخنان زیبای رهبری»، خواستار اتکا به «توانمندی‌ها و امکانات داخلی» شده بود.
تصویر صفحه اول روزنامه همشهری در صبح یکشنبهوبسایت قوه قضاییه نیز با انتشار گزارشی، مواضع هفته‌های اخیر رئیس این قوه درباره «عدم انتفاع کشور از مذاکره با آمریکا» را بازنشر کرده است.

رسانه‌های حکومتی نیز با تمجید از موضع رهبر جمهوری اسلامی در عدم مذاکره، گفته‌اند که سخنان او تنها ناظر به مذاکره با آمریکا است.
عراقچی: تحت فشار حداکثری مذاکره نمی‌کنیم
در همین حال عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، تاکید کرد که جمهوری اسلامی برای مذاکره آماده است اما «تحت فشار حداکثری» با آمریکا مذاکره نمی‌کند.

او روز شنبه با اذعان به این‌که تحریم‌ها «مانعی بزرگ» بر سر راه توسعه اقتصادی ایران است گفت که اگر مذاکره از موضع ضعف انجام شود، «دیگر مذاکره نیست بلکه تسلیم است».

عباس عراقچی در عین حال بر رفع تحریم‌ها از راه مذاکره و تعامل تاکید کرد و آن را «وظیفه ملی» خواند.
«می‌خواهند جمهوری اسلامی را خلع سلاح کنند»
رئیس مجلس شورای اسلامی و چند مقام دیگر مدعی شده‌اند که متن یادداشت ریاست جمهوری دونالد ترامپ نشان می‌دهد که ایالات متحده به دنبال «خلع سلاح جمهوری اسلامی» است.

دونالد ترامپ روز ۱۶ بهمن با امضای یک یادداشت ریاست جمهوری خواستار بازگشت سیاست «فشار حداکثری» بر ایران شد اما تاکید کرد که برای امضای این یادداشت مردد بوده و امیدوار است که نیازی به استفاده از آن نباشد.

محمدباقر قالیباف روز شنبه گفت متن این یادداشت نشان می‌دهد که «موضوع دیگر هسته‌ای نیست، «گفتند هسته‌ای، موشکی، سلاح‌های نامتقارن و متعارف».

او افزود که اینها «به معنی خلع سلاح کردن جمهوری اسلامی است».

متن یادداشت ریاست جمهوری آقای ترامپ حاوی دستورات اجرایی او برای احیای سیاست فشار حداکثری، از جمله لغو معافیت‌های تحریمی موجود و تحقق کارزار به صفر رساندن صادرات نفت ایران، است.

با این حال در قسمتی از این یادداشت بر عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و موشک‌های بالستیک قاره‌پیما، کارزار خنثی کردن فعالیت‌های مخرب منطقه‌ای ایران، دور ماندن سپاه پاسداران از منابع مورد نیازش برای فعالیت‌های بی‌ثبات کننده، و مقابله با توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشکی و سایر قابلیت‌های تسلیحات نامتقارن و متعارف به عنوان خط مشی کلی تاکید شده است.

چند تن از افراد نزدیک به رهبر جمهوری اسلامی، از جمله محمدجواد لاریجانی و حسین شریعتمداری، نیز روز شنبه با حضور در برنامه‌های تلویزیونی مدعی شدند که آمریکا «اعتقادی به مذاکره ندارد» و بر اساس ارزیابی‌اش درباره «وضعیت بسیار ضعیف ایران» پیشنهاد مذاکره داده است.تکذیب «شایعه استعفای پزشکیان»
پس از سخنان علی خامنه‌ای درباره عدم مذاکره با آمریکا، شماری از کاربران شبکه‌های اجتماعی با اشاره به پیامدهای این سخنان یادآور شدند که مسعود پزشکیان زمان انتخابات گفته بود که اگر نتواند به وعده‌هایش عمل کند استعفا خواهد کرد.

با این حال فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت مسعود پزشکیان، روز شنبه درباره «شایعات مطرح شده پیرامون استعفای رئیس جمهور» گفت این شایعات «حتی ارزش پاسخگویی هم ندارند».

الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، هم شایعه استعفای پزشکیان را به «رقبای سیاسی» نسبت داد و گفت هدف از طرح آن «سست کردن پایه‌های دولت و ایجاد فضای ناامیدی» است.

مسعود پزشکیان حدود یک ماه پیش در نیویورک و در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ان‌بی‌سی گفته بود که ایران به طور اصولی آماده مذاکره با دولت دونالد ترامپ است.

دونالد ترامپ در روزهای اخیر با ابراز تمایل به دیدار با رئیس جمهور ایران گفته است که ایالات متحده به دنبال یک توافق هسته‌ای قابل راستی‌آزمایی با تهران است و چنین توافقی می‌تواند باعث رونق و شکوفایی صلح‌آمیز ایران باشد.

همزمان روز شنبه سازمان مجاهدین خلق ایران چند هزار نفر را از سراسر اروپا در پاریس جمع کرد تا حمایت خود را از فشار هر چه بیشتر بر حکومت ایران نشان دهند.

در این تجمع که چند سیاستمدار اروپایی از جمله نخست وزیر سابق بلژیک هم در آن حضور داشتند، مریم رجوی به عنوان رئیس شورای ملی مقاومت که شاخه سیاسی سازمان مجاهدین به شمار می‌رود از جامعه جهانی خواست که «به جای کنار آمدن با رژیم» در تهران «در کنار مردم ایران بایستید». 
+5
رأی دهید
-37

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۶
    سرباز رهبر - لندن، انگلستان

    حضرت امام خامنه ای هرچه بفرمایند راه کشور همان خواهد بود چون‌ بصیرت ایشان از همه ی ما بیشتر بوده و چم و خم راه را بلد هستند. ماهمگی به تو اقتدا میکنیم ای فرزند کورش و انوشیروان، ای پدر ایران نوین
    51
    1
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    amirHassna - سیدنی، استرالیا

    نوش آزادی هزینه داره پس حله!
    1
    27
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک

    این رو بدانید که ترامپو شرب خمر خور قمارباز می‌باشد و این قسم افراد بلوف زیاد زده میکنند. یعنی با جیب خالی پز عالی.
    38
    2
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    varied - ریزه، ترکیه

    اینا همه بازی سیاسی مفعول حمام منصوری هست فعلا دارن نح میدن اما در دقیقه 90 جام زهر که هیچ ادار زهر مینوشه
    1
    25
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان

    سرباز رهبر - لندن، انگلستان
    تو هم که با این کامنت هات مرتب فحش برا این کفتار پیر جمع کن
    1
    28
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان

    این کفتار پیر کل دستورات رو از ارباب پوتین میگیره
    1
    26
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Nagonsar - مونیخ ، آلمان
    با تمام نفرتی که از خایمنی و ۱۲ خدای باجناق باز و مردارشون و مسلک بند تنبانیشون دارم‌جواب مناسب و درخوری به ترامپ بخاطر توهین به نام ایران و نه اخوند چرا که کلمه اخوند خدشه بدترین توهین است داد. مروک‌هنوز میجی نشده میگه ایران ونه اخوندها باید شلوار و شرطشون را در بیارن و به دست آمریکا بسپارند. ایرانی حق پوشیدن شرط و شلوار نداره و باید هر ایرانی وازلین مورد استفاده آمریکایی‌ها در ایران را هم با پول خودش تهیه کنه و پبش پرداخت پول حمام به آمریکا را هم هر ماه پرداخت کنه....
    8
    2
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    Geelongcats - سیدنی، استرالیا
    ضعف جمهوری اسلامی و حذف تروریست هایی مثل رییسی و عبداللهیان و نصرالله و هانیه و یحیی سنوار و بسیاری دیگر - نوید دهنده اینده بهتری است.
    1
    9
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    Nasrol.Senvar.Hani - مسکو، روسیه
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    فاطی من هم گاهی شرب خمر میکنم. به نظرت بلف میزنم؟ پدر بزرگ مرحوم آرزو نداشت در آن دنیا شراب بزند و البته با حوری ها کمر مبارک را شل کند و مثل پیامبرش عشق و حال کند؟ مادر شوهر دوم نکردن؟
    0
    3
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.