۲۷ دی ماه، نازنین ودختر سه ساله‌اش در راه رسیدن به یونان غرق شدند ولی چطور؟

بی بی سی: در  شب ۲۷ دی‌ماه، هفت پناهجو که از ازمیر ترکیه در راه رسیدن به جزیره ساموس بودند، در آب‌های دریای اژه غرق شدند.‌

یک زن ایرانی به نام نازنین و فرزند سه ساله‌اش، دلسا هم در میان قربانیان بودند. ‌

نجات‌یافتگان این اتفاق، گارد ساحلی ترکیه را مسئول از دست دادن عزیزانشان می‌دانند.  اما گارد ساحلی ترکیه می‌گوید آنها هنگام فرار در آب افتادند. برادر و همسر نازنین به دنبال پاسخ هستند و از گارد ساحلی ترکیه به دادگاهی در کوشا‌آداسی ازمیر شکایت کرده‌اند.
+38
رأی دهید
-10

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۷
    خردگرا - برن، سوییس

    لعنت به این سرنوشت تلخ ما، باورش سخته اما اینگونه هست که یک مادر برای رهایی از جمهوری پلید اسلامی، تن به همچین ریسکی میدهد، منفور تر از همه اون پلیس پست و دور از انسانیت ترک میباشد که با دانستن این که اینها هیچ پشتوانه ای ندارند پناهجویان را عمدن غرق میکنند، ننگ ابدی بر پدید آوردنگان انقلاب ننگین ۵۷. بسیار اندهگین هستم.
    6
    64
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۲:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    مبارز01 - تهران، ایران
    درد فرار هم وطنان برای آزادی و خارج شدن از ظلم یه مشت آخوند شپیشو یه طرف ، مواجه شدنشان با یه مشت انسان نما یه طرف دیگه. حالا اون حـ... های ترک به چی رسیدن که چنین بلایی سریه مشت زن و بچه آوردن.
    2
    17
    یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان
    این فیلم رو باید به فرمانده حـ... او کشتی گارد ساحلی ترکیه نشون داد تا اگر زره ای وجدان در نهاد کثیفش وجود داشته باشه خودشو حلق اویز کنه.
    2
    15
    دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.