انتشار تصویر ایلان ماسک در پشت میز ریاست جمهوری آمریکا روی جلد مجله تایمز و واکنش ترامپ
+47
رأی دهید
-16

این مجله معتبر، در حالی این طرح را انتخاب کرده که ترامپ اختیارات گستردهای را به ماسک و اداره بهینهسازی دولت داده است تا نیروی کار فدرال را دگرگون کند. با این حال، برخی شکایتهای قضایی در روزهای اخیر این روند را تا حدی متوقف کردهاند.
روی جلد مجله، ماسک در حالی دیده میشود که فنجان قهوه در دست دارد و بین میز ریاستجمهوری و پرچمهای آمریکا و ریاستجمهوری نشسته است. مقاله همراه این تصویر که توسط سایمون شاستر و برایان بنت نوشته شده، به سیاستهای سختگیرانه ماسک پرداخته که میلیونها کارمند دولتی را تحت کنترل او قرار داده است.
در این مقاله آمده است که ماسک تنها به ترامپ پاسخگو است و با اختیاراتی که از او دریافت کرده، دولت را مطابق با خواستههای رئیسجمهوری تغییر میدهد. در این میان، اداره بهینهسازی دولت از پاسخ به سوالات تایم خودداری کرده و کاخ سفید نیز نظری ارائه نداده است.
این دومین باری است که ماسک در ماههای اخیر روی جلد تایم ظاهر میشود. او پیشتر در نوامبر با عنوان «شهروند ماسک» معرفی شده بود و مقالهای همراه با آن، نقش او را در انتخابات ریاستجمهوری به عنوان یک «شاهساز» توصیف کرده بود.
دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا روز جمعه ۱۹ بهمن، در جریان دیدار با نخستوزیر ژاپن در کاخ سفید، در پاسخ به سوالی درباره تصویر ایلان ماسک روی جلد مجله تایم که پشت میز دفتر بیضی کاخ سفید قرار دارد، گفت: «تایم هنوز کار میکند؟ اصلا خبر نداشتم!»
این اظهارات ترامپ در حالی مطرح شد که این مجله چند هفته قبل، او را بهعنوان شخصیت سال ۲۰۲۴ معرفی کرده بود. ترامپ پیشتر در سال ۲۰۱۶ نیز بهعنوان شخصیت سال این مجله معرفی شده بود. او در آن زمان، تایم را «نشریهای بسیار مهم» توصیف کرده بود و کسب این عنوان را «افتخاری بزرگ» دانسته بود.
دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا روز جمعه ۱۹ بهمن، در جریان دیدار با نخستوزیر ژاپن در کاخ سفید، در پاسخ به سوالی درباره تصویر ایلان ماسک روی جلد مجله تایم که پشت میز دفتر بیضی کاخ سفید قرار دارد، گفت: «تایم هنوز کار میکند؟ اصلا خبر نداشتم!»
— independentpersian (@indypersian) February 7, 2025
این اظهارات ترامپ در حالی مطرح شد که… pic.twitter.com/a1hZF3huxf
۵۲

اخوند شیپیشو - اندیمشک، استرالیا
واقعا زیبا و سوزناک جواب میده - یعنی همرو مجبور به نشاندن در ظرف اب یخ میکنه . نه جو بایدن اسکول خوب بود 🤣🤣🤣🤣
13
52
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
۵۸

hamidesabz - لندن، انگلستان
رواج و قدرت گرفتن حماقت و ناکام ماندن منطق! آب که سر بالا برود، قورباغه ابوعطا میخواند!!
21
15
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۲
۴۵

Adamat7775 - خارکف، اوکراین
امروز صبح به وقت ما، کانال تلویزیونی CNN، یک تکه فیلم نشون داد که همین ایشون، با حالتی لوس و بچهگانه اومد پشت یک میکروفون، اول مثل اورانگوتان نعره کشید و دستاش رو توی هوا -به نشان خوشحالی و پیروزی- تکان داد، بعدش یک کادر دیگه نشون دادن که در یک محیط دیگه، زردک این رو بغل کرد (به نشان تایید) !!!. / - من واقعا نمیفهمم که این امریکای حال حاضر، با وجود زردک و این نعرهکش، چه دردی رو از جهان دارن حل میکنن؟، - و سوای از این، هر چه که به برکت مهاجران کاردان در طی ۱۰۰ سال اخیر در امریکا انجام شده رو، این دو لوس و ننر دارن از بین میبرن. - در ویکیپدیا نوشته که ایشون وقتی نوجوان بوده، یک بازی کامپیوتری ساخته، که ۵۰۰ دلار فروش کرده، و همین شده پایه برای نبوغ اینفورماتیکی و تکنلوژیک و میلیاردر شدنش !!! !!! !!!.
40
15
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸
۸۲

گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
اکثریت روزنامه نویس ها چپول هستند. چپول کسیست که در زندگی از بیش از ۹۸ درصد مردم دنیا وضعش بهتر است اما به بالاتر از خودش حسادت میکند
8
24
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
۸۲

گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
Adamat7775 - خارکف، اوکراین
قرار نیست این زردک کاری بکند. این ها یک تیم هستند و او نقش مبصر را دارد9
12
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
۴۵

Adamat7775 - خارکف، اوکراین
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
استاد با درود. سپاس برای توجه و شفافسازی که فرمودید. / - ترامپ علاقه به لوسبازی و عقدهی بچهگانهی شدیدی به "دیده-شدن رسانهای" دارد، از اینرو حتا میمیک صورتش هنگام صحبت کردن، آمیختهای از رفتارهای آنرمال حاصل از اختلال دوقطبیگونهی روحی-روانی میباشد، - برای همین، تمام افرادی که در سیستم اجرایی او -و به همان نسبت مورد تایید او هستند نیز (همچون فرد گفتهشده در مقالهی بالا)-، یا باید بطور مادرزادی دارای چنین حالات آنرمال روحیروانی همچون او باشند، و یا اینکه باید خودشان را همراه و همگام با اختلالات روانی او نشان دهند. - از دید کوچک بنده، کلینتون جفرسون + همسرش خانم هیلاری، معقولترین و موجهترین گردانندگان امریکا بودند. - کلینتون و هیلاری، به سبکی از سیاست داخلی و خارجی باورمند بودند، که میگوید "با همه باش، با هیچکس نباش"، یعنی ایجاد شرایط با معجونی حاصل از آمیختهی "عقل + احساس + منطق + در نظر داشتن مفهوم نسبیت در تمام امور". / - - سپاس از توجه جنابعالی ~ با احترام ~ سلامت باشید ~9
5
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸
۱۹

pirzan e irani - استکهلم، سوئد
درتمام دنیا وبخصوص اروپا رفتارومرام دیپلمات ها سنجیده وروی حساب وضوابط است.فرقی نمیکند حال رییس جمهور ازطبقه کارگرباشدیا تاجر!دنیا درمقابل دلقک بازی های این مردک هم سکوت کرده است.اینگونه محصولها وتحفه ها فقط درامریکا پیدامیشوند.البته درصف جمهوریخواهان این دلقکها کم نیستند.جرج بوش پسرهم نمونه اش بود.
2
6
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۲