حادثه واژگون شدن اتوبوس حامل تیم واترپلوی دختران ارومیه با ۲ کشته و ۲۰ مجروح

رادیو فردا: واژگونی اتوبوسی که ۱۴ عضو تیم واترپلو دختران ارومیه نیز در آن حضور داشتند دو کشته و بیش از ۲۰ زخمی بر جای گذاشت.

به گزارش ایرنا، این حادثه روز جمعه ۱۹ بهمن در محور دلیجان به اصفهان رخ داد و اعضای تیم واترپلوی دختران ارومیه برای حضور در مسابقات قهرمانی کشور عازم اصفهان بودند.

به گزارش رسانه‌های ایران، دو فرد جانباخته در این حادثه دو مسافر مرد بجز اعضای تیم واترپلو دختران بودند، اما هنوز هویت این دو سرنشین اعلام نشده است.

سجاد بیرامی، مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی، نیز بامداد شنبه به ایرنا گفت: «تعدادی از اعضای تیم دچار شکستگی و جراحت شدند».

او جزئیات بیشتری درباره ورزشکاران مصدوم ارائه نکرد و تنها گفت: «ورزشکاری هم که دچار ضربه مغزی شده بود وضعیت مساعدی دارد.»

با این حال به گفته هادی حسینی، رئیس اداره ورزش دلیجان، دو نفر از مصدومان دچار شکستگی مهره گردن شده‌اند.

ابوالفضل قاسمی، فرماندار دلیجان، نیز علت این سانحه را «تخطی راننده از سرعت مطمئنه» اعلام کرد.

این حادثه یک روز پس از کشته شدن شش نفر بر اثر واژگونی اتوبوس حامل دختران دانش‌آموز در کرمان رخ داده است.

عمده‌ترین دلایل حوادث رانندگی در ایران ناایمن و غیراستاندارد بودن خودروها و جاده‌ها عنوان شده است.

این سوانح هر سال تلفاتی پرشمار در ایران به همراه دارد و به گفته عباس مسجدی، رئیس سازمان پزشکی قانونی، سال گذشته بیش از ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته شدند.
+1
رأی دهید
-5

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.