کنفرانس امنیتی مونیخ اعلام کرد: دعوت از شاهزاده رضا پهلوی پابرجاست

 شاهزاده رضا پهلویصدای آمریکا: کنفرانس امنیتی مونیخ پس از واکنش‌های گسترده سیاسی و رسانه‌ای نسبت به نبودن نام شاهزاده رضا پهلوی در فهرست دعوت‌شدگان به این رویداد مهم، به صدای آمریکا گفت که دعوت از او برای حضور در این نشست پایرجاست.

این پس از انتقادهای گسترده مبنی بر عدم دعوت از شاهزاده رضا پهلوی اعلام می‌شود.

سخنگوی کنفرانس امنیتی مونیخ به خبرنگار صدای آمریکا در آلمان گفت «همانند گذشته، در کنفرانس سال ۲۰۲۵ نیز چهره‌هایی از جامعه مدنی و مخالفان ایرانی حضور خواهند داشت.»

سخنگوی این کنفرانس به صدای آمریکا گفت: «در این مورد، می‌توانیم به شما اطلاع دهیم که دعوتنامه‌ای برای آقای پهلوی جهت شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ ۲۰۲۵ صادر شده و همچنان معتبر است.»

شاهزاده رضا پهلوی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» از این تصمیم استقبال کرد و نوشت: «خوشحالم که از سوی کنفرانس امنیتی مونیخ مطلع شدم که دعوت من همچنان پابرجاست. من با پیامی از سوی مردم ایران خواهم رفت: مبارزه ما تنها برای آزادی ایران نیست، بلکه برای رهایی جهان از ترور و باج‌گیری جمهوری اسلامی است.»

وی اضافه کرد: «من در برابر جامعه بین‌المللی استدلال خواهم کرد که زمان آن رسیده است که در این لحظه حساس و پر از فرصت، در کنار هم‌میهنانم بایستند.»
پیش‌تر شاهزاده رضا پهلوی اعلام کرده بود که دولت آلمان مانع از حضورش در این نشست شده است. پس از آن، وزارت امور خارجه آلمان در پاسخ به خبرنگار صدای آمریکا در آلمان گفت که این کنفرانس به‌طور مستقل درباره دعوت‌نامه‌های خود تصمیم می‌گیرد.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده از سوی این وزارتخانه، هیچ دعوت‌نامه‌ای که از سوی برگزارکنندگان کنفرانس برای اعضای اپوزیسیون ایرانی صادر شده، پس گرفته نشده است.

اعلام خبر عدم دعوت از شاهزاده رضا پهلوی انتقادهای گسترده‌ای را به دنبال داشت. از جمله جو ویلسون، نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا، در انتقاد از این اقدام، آن را «توهینی به ایرانیانی که برای آزادی و صلح مبارزه می‌کنند» دانست.

او از وزارت خارجه آلمان خواست تا در این تصمیم تجدیدنظر کند.

جو ویلسون همچنین تأکید کرد که «ساکت کردن صداهای مخالف بر خلاف اهداف کنفرانس امنیتی مونیخ است» و از برگزارکنندگان نشست خواست تا به اپوزیسیون ایرانی اجازه حضور دهند.

کنفرانس امنیتی مونیخ بهمن هر سال در رابطه با سیاست‌های امنیتی بین‌المللی توسط یک نهاد غیردولتی در آلمان برگزار می‌شود و هرچند تصمیمی در این همایش گرفته نمی‌شود، اما اظهارنظرها، گفت‌وگو‌ها و دیدارهای سیاسی در آن رخ می‌دهد. همین موضوع این کنفرانس را به یکی از مهمترین رویدادهای بین‌المللی در حوزه امنیت جهانی بدل کرده است.

در دو سال گذشته جمهوری اسلامی ایران و روسیه به این کنفرانس دعوت نشدند و برگزارکنندگان تصمیم گرفتند که مخالفان این دو حکومت را به کنفرانس دعوت کنند.

مسیح علی‌نژاد دیگر چهره ایرانی است که به‌عنوان فعال مدنی و سیاسی به این نشست دعوت شده است.
+117
رأی دهید
-5

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان

    خوشحالی چپولهای اسلامیست و سایبری ها ۲۴ ساعت هم دوام‌نیاورد 😉😀
    53
    95
    جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    سرباز رهبر - لندن، انگلستان

    حالا چندتا فسیل پیر پاتال شکست خورده در به در یه به به چه چه کردن خیال کردی عددی هستی😂 کسی تو رو ادم هم حساب نمیکنه وقتشه حقیقت رو بپذیری، ابو بریز همونجا که میسوزه از ما گفتن بود
    98
    62
    جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.