دختر ۷ ساله‌ای که قتلش به مهاجران افغان نسبت داده می‌شد، توسط مادر و دایی‌اش به قتل رسیده بود

نازگل دختر کشته شدهبی بی سی: محمدرضا هاشمی‌فر، جانشین فرمانده انتظامی اصفهان از دستگیری مادر و دایی نازگل، دختربچه‌ای خبر داد که سال گذشته در یکی از روستاهای این استان مفقود شده بود و به گفته پلیس به دست خانواده به قتل رسیده بود.

به گفته آقای هاشمی‌فر این دو نفر در تحقیقات پلیس به ارتکاب این جنایت اعتراف کردند.

ایرنا به نقل از آقای هاشمی گزارش داده که «اواسط اسفند سال گذشته، گزارش مفقود شدن دختربچه‌ای به نام نازگل در یکی از مناطق روستایی اصفهان به پلیس اعلام و بلافاصله تحقیقات ماموران آگاهی برای یافتن وی آغاز که در نهایت به کشف جسد این کودک منجر شد.»

او توضیح داده که با ادامه بررسی تیم کارآگاهان، مادر و دایی نازگل به عنوان ۲ مظنون اصلی این پرونده دستگیر شدند و این دو نفر در بازجویی‌های اولیه «به بزه ارتکابی اعتراف کردند.»

جانشین فرمانده انتظامی اصفهان گفته است که بعد از وقوع این جنایت، «برخی افراد تلاش کردند تا با جوسازی رسانه‌ای، قتل دختر بچه را به اتباع بیگانه نسبت دهند» ولی با دستگیری عاملان واقعی، این ادعا رد شد.

خبرناپدید شدن این دختر بچه‌ای هفت ساله در یکی از روستاهای اصفهان اسفند سال گذشته منتشر شد و یک ماه بعد از ناپدید شدن او، جسدش که قسمتی از آن سوخته بود، در یک خانه متروکه پیدا شد.

این ماجرا بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های استان اصفهان داشت و برخی گمانه‌زنی‌ها درباره نقش اتباع بیگانه در ارتکاب این جنایت مطرح شد.

آقای هاشمی‌فر گفته است که با شناسایی عاملان این قتل مشخص شد شایعاتی که برخی افراد سودجو و فرصت‌طلب در مورد دخالت شهروندان غیرایرانی درباره این قتل منتشر کرده بودند، کاملاً بی‌اساس بود.

هنوز درباره دلیل ارتکاب این جنایت از سوی قاتلان، خبری منتشر نشده است.
قتل این دختربچه در شماری از حساب‌های شبکه‌های اجتماعی به مهاجران افغان نسبت داده شداخبار گمراه‌کننده درباره جرایمی که به مهاجران افغان در ایران نسبت داده می‌شود بارها داغ شده است.

قتل این دختربچه هفت ساله به نام المیرا زارع معروف به نازگل اهل روستای دهکرم استان اصفهان یکی از موارد بود.

در آن زمان قتل این دختربچه در شماری از حساب‌های شبکه‌های اجتماعی به مهاجران افغان نسبت داده شد.

بی‌بی‌سی که در آن زمان اظهارنظر مقامات پلیس و وکیل پرونده را درباره پرونده المیرا زارع دنبال کرده بود، نشان می‌داد که درباره این قتل، هیچ اظهارنظری مبنی بر وجود حتی یک مظنون از میان مهاجران وجود نداشت.

بر مبنای مصاحبه‌های وکیل پرونده تنها چند مظنون که همه اعضای خانواده دختربچه بوده‌اند، بازداشت و بازجویی شده‌ بودند.

در آن زمان پروند قتل المیرا زارع به نتیجه نرسیده بود اما یافته‌های بی‌بی‌سی نشان می‌داد که نسبت دادن این قتل به جامعه افغان‌های ساکن ایران خبری بی‌اساس و نادرست است.

گاهی اوقات اما گمانه‌زنی‌ها و نقل قول‌هایی که رسانه‌‌ها بدون نشان دادن شواهد منتشر می‌کنند به عنوان «واقعیت» در شبکه‌های اجتماعی بازنشر می‌شود.

آمار دقیقی از تعداد مهاجران افغان در ایران در دست نیست و گمانه‌زنی‌ها از ۳ میلیون تا ۱۰ میلیون نفر مطرح شده است. بنابراین بدیهی است که جرائمی که مهاجران افغان در ایران مرتکب می‌شوند بخش‌هایی از خبرهای حوادث را تشکیل دهد اما در مورد جرایم تحقیقات و یا آمارهای رسمی وجود ندارد که میزان جرائم این افراد را نسبت به جمعیتشان نشان دهد.
+8
رأی دهید
-5

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۲
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    همانند نوشته زدن‌های ناشایست و غیراخلاقی عده‌ای که دیوار کوتاه‌تر از مه اینجا جسته نکرده‌اند. روزی خواهد آمد که از کرده خود پشیمان ولی عذرشان را پذیرفته نخواهم کرد.
    0
    0
    شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.