پزشکیان «سلام ویژه» خامنه‌ای را «خدمت» پوتین رساند و به او گزارش کار داد

 دیدار ولادیمیر پوتین و مسعود پزشکیان در روسیه.پوتین به‌طور ضمنی به پزشکیان گفت هیچ‌کاره است: می‌دانیم همه چیز در ارتباط با روسیه تحت کنترل خامنه‌ای استصدای آمریکا: مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری اسلامی ایران، روز جمعه ٢٨ دی در دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، «سلام ویژه» علی خامنه‌ای را «خدمت» او رساند و به او گزارش کار داد.

پزشکیان گفت رهبر جمهوری اسلامی پیش از عزیمت او به روسیه، بر گسترش روابط میان دو کشور تاکید کرده و اینکه روابط میان حکومت ایران و روسیه در حوزه‌های «اقتصادی و فرهنگی» در حال گسترش است.
پزشکیان «سلام ویژه» خامنه‌ای را «خدمت» پوتین رساند و به او گزارش کار دادرئیس جمهوری اسلامی افزود امضای طرح جامع راهبردی موجب تقویت روابط دوجانبه در زمینه‌های «امنیتی، اقتصادی و فرهنگی» خواهد شد.

پزشکیان روابط حکومت ایران و روسیه را «حیاتی، حساس و راهبردی» توصیف و بر عزم جمهوری اسلامی برای گسترش این همکاری‌ها تاکید کرد.

به گفته او، دو کشور می‌توانند توافق‌های مربوط به احداث نیروگاه هسته‌ای در ایران را نهایی کنند.

در این دیدار، پوتین نیز ضمن آرزوی بهترین‌ها برای خامنه‌ای، به پزشکیان یادآور شد که مسائل دوجانبه «تحت ملاحظات و کنترل» رهبر جمهوری اسلامی است.
پوتین به‌طور ضمنی به پزشکیان گفت هیچ‌کاره است: می‌دانیم همه چیز در ارتباط با روسیه تحت کنترل خامنه‌ای است
 
پزشکیان روز جمعه پس از سفر به تاجیکستان وارد مسکو شد تا بر اساس اعلام رسانه‌های حکومتی ایران، در دیدار با پوتین «توافقنامه همکاری بلند مدت» بین دو کشور را امضا کند.

این سفر در شرایطی انجام می‌شود که کاربران شبکه‌های اجتماعی در روزهای اخیر از وابستگی جمهوری اسلامی ایران به روسیه انتقاد کردند. از جمله سیاوش رضاییان در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «یکی از مهمترین خبرهای این روزها برای ایرانی‌ها، قرارداد بیست ساله با روسیه است. بنظرم مفاد این قرارداد چیزی شبیه به مستعمره شدن رسمی ایران توسط روسیه‌ست...»
در این حال، کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو، با اعلام خبر امضای «توافقنامه همکاری استراتژیک بلندمدت» تهران و مسکو در سفر پزشکیان به روسیه، به خبرگزاری «تاس» گفته بود که این توافق شامل بند «دفاع متقابل»، مشابه توافق‌های روسیه با کره شمالی و بلاروس، نخواهد بود.

او بدون اشاره به جزئیات این قرارداد که حکومت ایران از آن با عنوان «همکاری جامع راهبردی» یاد می‌کند، تاکید کرده بود: «ماهیت این توافق متفاوت است. کشورهایی مانند بلاروس و کره شمالی در حوزه‌هایی روابط مشارکتی با روسیه برقرار کرده‌اند که ما وارد آن‌ها نشده‌ایم چون ما علاقه‌ای به پیوستن به هیچ بلوکی نداریم.»

این در شرایطی است که جمهوری اسلامی ایران پس از تهاجم روسیه به اوکراین در پنجم اسفند سال ۱۴۰۰ هزاران پهپاد به مسکو تحویل داده است که از آنها در حمله به مناطق مختلف اوکراین استفاده شده است.

اوکراین پیش‌تر اعلام کرده بود که روسیه از زمان آغاز جنگ تاکنون بیش از ۸ هزار پهپاد ساخت جمهوری اسلامی ایران را در عملیات‌ خود به کار گرفته است.

اولین بار در پاییز دو سال قبل، کی‌یف حکومت ایران را به تأمین این پهپادها برای روسیه متهم کرد.

روزنامه تایمز روز ۲۴ دی گزارش داد که علی لاریجانی، مشاور علی خامنه‌ای و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران، در پروازهایی محرمانه برای دیدار با مقام‌های ارشد روسیه در حال رفت‌وآمد بوده است.

در این گزارش آمده: این تلاش‌های پشت‌پرده با هدف جلب حمایت روسیه در برنامه هسته‌ای و تقویت توانمندی‌های دفاع هوایی ایران انجام شده است.
+4
رأی دهید
-88

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۸۲
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

    دو دیکتاتور جهانخوار به خشتک یکدیگر آویزان شده اند
    5
    59
    شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    Nasrol.Senvar.Hani - مسکو، روسیه

    کدوم کشور اینقدر خوارو خفیفه؟حتی افغانستان هم اینقدر برای آمریکا خوار و بی ارزش نبود
    3
    64
    شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۳:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

    پوزیده: قربان عظمی خاویار مالی یه دستی عرض کردن! اگر مشکلی دارین با یه دست من رو هم فرستادن دو دستی براتون بمالم
    3
    36
    شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid4053 - اصفهان، ایران

    لعنت خدا بر شما اشغالگران ایران عزیز که نام پاک ما را اینچنان به ذلالت رسانده اید. ببینید پوتینی که دنیا تحویلش نمیگیرد چه نوکر مابانه باهاش رفتار میکنه. هموطنان این است جایگاه شخصیت شما؟ کشور روسیه در تاریخ ایران بارها به ایران خیانت کرده. در دوره همین اشغالگری ایران توسط این اسلامیون منفور چندین بار در جامعه بین المللی راه خود را جدا کرده و اینها همچنان از انجایی که نوکر باوفایی هستند باز هم به پابوسی میروند و بخشی دیگر از ایران عزیز را واگذار میبخشند. جامعه بین المللی این را بداند که هر قرارداد با این اشغالگران حکم قانونی نداشته و در حکومت ایران اینده تمامآ مشتی کاغذ باطله میباشد.
    2
    37
    شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    مبارز01 - تهران، ایران

    براستی که فقط و فقط خودمان باید نقش اصلی را برای سرنگونی این وطن فروشان ایفا کنیم. سک.ت ایرانیان از سر ترس، تنها حربه بقا ملاهای وطن فروش است.
    0
    27
    شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران

    ایشک آبروی هر چی آذری رو بردی. نوکر رفته اونجا میگه آقام سلام رسوند وخبر داد که اوضاع خیلی خیطه، لطف کنید یک سوراخ موش براشون تهیه کنید. آخه مشنگ چه گزارشی پوتین ده برابر از تو بیشتر از اوضاع خبر داره. واقعا ایشک سن.
    1
    24
    شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    جالبه اون چپول هایی که تا نام پهلوی میاد مثل موش فاضلاب میان بیرون و اظهار نظر می‌کنند همچنین خبرهایی رو که می‌بینند لال میشند. پیره زن چپول یا راسوی دروغگو الان کدوم گوری هستید
    0
    11
    شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان
    الان پی دادن غریبون هستن. دو دور میدن یه دور حساب میکنن که مالیات کمتر بدن 😀😀
    0
    4
    شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    vg2000 - اسلو، نروژ
    امیدوارم گوسفندای ایران یه روزی از آخوراشون بیان بیرون و این فرقه کثیف اسلامی و سرنگون کنند
    0
    3
    شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.