هانا کوبایاشی، هنرمند 30 ساله پس از عبور از مرز مکزیک «مفقود خودخواسته» اعلام شد العربیه: هر ساله صدها هزار نفر در آمریکا ناپدید می شوند و موارد بسیاری مربوط به کسانی است که عمداً زندگی خود را ترک میکنند. عواملی مانند فشار در محل کار، مشکلات مالی، مشکلات سلامتی، و مسائل روابط عاطفی در چنین تصمیماتی نقش دارند.
مثلا هانا کوبایاشی، هنرمند 30 ساله، اخیراً پس از عبور از مرز مکزیک بهعنوان «مفقود خودخواسته» اعلام شد. اگرچه خانواده او امنیتش را تایید کردند، پدرش پس از جستجوی به دنبال او به طرز غمانگیزی اقدام به خودکشی کرد و درگذشت.
نمونه دیگر رایان بورگواردت بود، که یک تصادف کایاک برای جعل مرگ خود و فرار به اروپا ترتیب داد و خانوادهاش را ترک کرد. در مورد دیگری لوئیجی مانژیونه، متهم به قتل یک مدیرعامل، به دلیل نگرانیاش نسبت به واکنش شرکت ناپدید شد.
این موارد اگرچه متفاوت هستند، اما نشانگر فشار روانی هستند که افراد را به سوی اقدامات شدید سوق میدهد. لورن کوک، روانشناس بالینی، خاطرنشان میکند که استرس و اضطراب شدید، به علاوه کمبود ابزارهای مدیریت عاطفی، اغلب افراد را به فرار از زندگی طاقتفرسای خود سوق میدهد.
مقامات در رسیدگی به پروندههای افراد ناپدیدشده خودخواسته با چالشهایی روبرو هستند. مجریان قانون به طور کامل درباره ناپدید شدن خردسالان تحقیق میکنند، اما به نظر آنها بزرگسالانی که داوطلبانه زندگی خود را ترک میکنند مرتکب جرم نمیشوند. بررسی چنین مواردی منابع قابل توجهی صرف میکند، که اولویتبندی این حوادث را دشوار میکند، مگر اینکه مشکوک به خلافکاری باشد.
جوانان، مخصوصا آنهایی که تحت تأثیر بیثباتی مالی، بیماری همهگیر، و آشفتگی سیاسی قرار گرفتهاند، به ویژه آسیبپذیر هستند. کارشناسان بر اهمیت راهبردهای ارتباطی و مقابلهای مانند درمان، ورزش، و یادداشت روزانه برای مدیریت استرس تاکید میکنند. آنها همچنین افرادی که به دنبال تغییر روش زندگی خود هستند را تشویق می کنند تا عزیزانشان را در جریان بگذارند و از نگرانی بیهوده جلوگیری کنند.