خانم بدری همچنان در بیمارستان ولیعصر تهران بستری است.ضارب گروهبان یکم پلیس بوده و در تابستان بازداشت موقت شده بود.بی بی سی: پرهام قبادی زن جوانی که با شلیک پلیس در مازندران مجروح شده بود توانایی حرکتیاش را از دست داده و تحت فشار است.
یک منبع آگاه به بیبیسی فارسی گفت که آرزو بدری به تایید پزشکان از کمر به پایین فلج شده است و برای رضایت دادن تحت فشار نیروهای امنیتی قرار دارد.
حدود پنج ماه پیش، پلیس در شهر نور استان مازندران به خودرویی که خانم بدری راننده آن بود شلیک کرد و این شلیک به نخاع او آسیب زد.
خودروی خانم بدری به دلیل بیحجابی حکم توقیف داشت، اما پلیس مدعی است به دلیل دیگری به این خودرو مظنون شده و به آن شلیک کرده بود.
به گفته منبع آگاه، ماموران برای گرفتن رضایت از آرزو بدری به روشهای مختلفی متوسل شدهاند و از جمله به خانواده پیشنهاد پرداخت پول کردهاند و همچنین آنها را به دستگیری تهدید کردهاند.
خانم بدری ۳۱ ساله، مادر دو کودک است. او همچنان در بیمارستان ولیعصر تهران بستری است. از پرونده آرزو بدری چه میدانیم؟آرزو بدری روی تخت بیمارستان / آرزو بدری پیش از شلیک پلیسشلیک به آرزو بدری همزمان با اجرای «طرح نور» برای تحمیل حجاب اجباری انجام شد.
آرزو بدری یکم مرداد ماه حدود ساعت ۱۱ شب به همراه خواهرش در شهر نور هدف گلوله ماموران پلیس قرار گرفت.
به گفته منابع بیبیسی خودروی حامل خانم بدری به دستور ایست توجه نکرده بود و پلیس ابتدا به چرخ خودرو شلیک کرد و گلوله بعدی به خانم بدری اصابت کرد.
گلوله به ریه و نخاع آرزو بدری آسیب زد.
راننده خودرو سارا بدری، خواهر او بود.
ماموران خانم بدری را به بیمارستانی در شهر نور بردند و بعد برای عمل جراحی ریه به بیمارستان امام خمینی ساری منتقل کردند.
پس از حدود یک هفته، خانم بدری برای خارج کردن گلوله از بدنش، به بیمارستان ولیعصر در تهران منتقل شذ. این بیمارستان، متعلق به پلیس است.
خانواده خانم بدری از ابتدا، اجازه همراه داشتن تلفن همراه در حین ملاقات را نداشتند.
بر اساس سندی که به رویت بیبیسی فارسی رسیده، شب قبل از تیراندازی پلیس به آرزو بدری، برای خودروی حامل او به دلیل «کشف حجاب» حکم توقیف صادر شده بود.
با این وجود منابع رسمی در ایران تاکید دارند که تیراندازی به خودروی حامل خانم بدری به خاطر حجاب نبوده و این خودرو ۲۰ مورد تخلف داشته است که «عمده آنها سرعت غیر مجاز، استفاده از شیشه دودی و عدم توجه به فرمان ایست پلیس» بوده است.
ضارب گروهبان یکم پلیس بوده و در تابستان بازداشت موقت شده بود.
پرونده آرزو بدری یکی از چندین مورد خبرساز از خشونت پلیس ایران در سال جاری است.
+7
رأی دهید
-2
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.