العربیه: «تغییر ساعت تابستانی» که بیش از یک قرن پیش به جهان معرفی شد، به معنای جابجایی زمان برای صرفهجویی در انرژی است، بهطوری که ساعتها در بهار یک ساعت به جلو و در پاییز یک ساعت به عقب برگردانده میشوند.
در ایالات متحده تغییر ساعت تابستانی در دومین یکشنبه ماه مارس آغاز و در اولین یکشنبه ماه نوامبر به پایان میرسد، در حالی که کشورهای اروپایی تاریخهای متفاوتی را دنبال میکنند.
ریشه تغییر ساعت تابستانی به جرج هادسون، حشرهشناس نیوزیلندی در اواخر قرن نوزدهم بازمیگردد، که پیشنهاد این ایده را برای صرفهجویی در انرژی و افزایش ساعات روشنایی روز مطرح کرد، که در ابتدا مورد استقبال قرار نگرفت.
تغییر ساعت در طول جنگ جهانی اول به عنوان راهی برای صرفهجویی در سوخت به کار گرفته شد. آلمان اولین کشوری بود که در سال 1916 تغییر ساعت تابستانی را اجرا کرد، و سپس ایالات متحده در سال 1918 آن را پذیرفت. این رویه در آمریکا با وضع «قانون ساعت یکنواخت» در سال 1966 استاندارد شد.
برخلاف باور عمومی، تغییر ساعت تابستانی برای کمک به کشاورزان نبود، و آنها اغلب به دلیل اختلال در برنامه روزانه خود با آن مخالفت میکنند. صرفهجویی در انرژی که انگیزه اولیه برای تغییر ساعت بود نیز اکنون محل مناقشه است.
پژوهشها نشان دادهاند که تغییر ساعت صرفهجویی چشمگیری در انرژی ندارد. همچنین، تغییر ساعت تابستانی اثرات منفی بر سلامتی دارد، که شامل افزایش خطر تصادفات رانندگی، حملات قلبی، و اختلالات خواب پس از تغییر بهاری است.
با این حال، تغییرات در افکار عمومی و قانونگذاریهای اخیر باعث شده بحثهایی درباره ضرورت تغییر ساعت در دوران معاصر شکل بگیرد.
«قانون حفاظت از آفتاب» به دنبال دائمی کردن تغییر ساعت تابستانی در ایالات متحده است. با اینکه این قانون در سال 2022 در سنا تصویب شد، هنوز در مجلس نمایندگان متوقف مانده است. این لایحه دوباره معرفی شده اما در کنگره در دست بررسی است.
+3
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.