یورونیوز: تشدید درگیریها بین اسرائیل و حزب الله در لبنان و احتمال تسری تنشها به مناطق بیشتر در خاورمیانه، بویژه با توجه به حمله موشکی ایران به اسرائیل و انتظارها برای دریافت پاسخ تلافیجویانه از سوی ارتش اسرائیل باعث شده تا شرکتهای هواپیمایی جهان در پروازهای خود به منطقه و ایران بازنگری کنند.
نگرانیها از تشدید درگیری در خاورمیانه، خطوط هوایی بینالمللی را بر آن داشته تا پروازهای خود به منطقه خاورمیانه را متوقف کنند یا مسیر خود را تغییر دهند تا به حریم هوایی این منطقه وارد نشوند.
در این نوشتار به برخی از خطوط هوایی که خدمات خود را به مقصد یا از مبدا منطقه خاورمیانه تغییر دادهاند، اشاره خواهد شد. اجین ایرلاینز (AEGEAN AIRLINES) این شرکت هواپیمایی یونانی، کلیه پروازهای خود به مقصد بیروت و از مبدا بیروت را تا ۳۱ اکتبر (۱۰ آبان) و به تلآویو و از تلآویو تا ۲۱ اکتبر (۳۰ مهر) لغو کرده است. هواپیمایی الجزایر (AIR ALGERIE) این شرکت هواپیمایی الجزایری تا اطلاع ثانوی کلیه پروازهای خود را به مقصد و از لبنان به حالت تعلیق درآورد. ایربالتیک (AIRBALTIC) ایربالتیک، خطوط هواپیمایی متعلق به کشور لتونی لغو شد، پروازهای به مقصد تل آویو و از آنجا را تا ۳۱ اکتبر (۱۰ آبان) لغو کرد. ایر اروپا (AIR EUROPA) این شرکت هواپیمایی اسپانیایی پروازهای خود به تل آویو را تا ۲۰ اکتبر (۲۹ مهر) لغو کرد. ایر فرانس-کیالام (AIR FRANCE-KLM) ایرفرانس تعلیق پروازهای پاریس - تل آویو را تا ۱۵ اکتبر (۲۴ مهر) و پروازهای پاریس - بیروت را تا ۲۶ اکتبر (پنجم آبان) تمدید کرد.
کیالام نیز تعلیق پروازهای تلآویو را حداقل تا پایان سال جاری میلادی تمدید کرد.
علاوه بر این، خطوط هوایی «ترانساویا» به عنوان شرکت تابعه گروه فرانسوی-هلندی «ایر فرانس-کیالام» که پروازهای مقرونبهصرفهتری را ارائه میدهد، پروازهای تل آویو، امان و بیروت را تا پایان ماه مارس لغو کرده است. شرکت هواپیمایی ایر ایندیا (AIR INDIA) شرکت هندی ایر ایندیا پروازهای خود را به مقصد تل آویو و از مبدا آن، تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآورد. بلغارستان ایر (BULGARIA AIR) این شرکت بلغاری پروازهای خود را تا ۳۱ اکتبر (۱۰ آبان) به مقصد اسرائیل و از مبدا آن، لغو کرد. شرکت کاتای پاسیفیک (CATHAY PACIFIC) کاتای پاسیفیک مستقر در هنگ کنگ پروازهای خود به تل آویو را تا ۲۵ اکتبر ۲۰۲۵ (۳ آبان ۱۴۰۴) لغو کرد. خطوط هوایی دلتا (DELTA AIR LINES)
این شرکت هواپیمایی آمریکایی، پروازهای بین نیویورک و تل آویو را تا ۳۱ دسامبر (۱۱ دی) متوقف کرد. ایزی جت (EASYJET) این شرکت هواپیمایی مقرون به صرفه بریتانیایی از ماه آوریل پروازهای خود را به تل آویو متوقف کرد و از ۳۰ مارس (۱۰ فروردین) پروازهای خود را از سر خواهد گرفت. امارات (EMIRATES) شرکت هواپیمایی دولتی امارات پروازهای خود به بیروت را تا تا ۳۱ اکتبر (۱۰ آبان) و پروازهای بغداد و تهران را تا ۲۳ اکتبر (۲ آبان) لغو کرد. پروازهای بصره قرار است از ۱۷ اکتبر (۲۶ مهر) از سر گرفته شود. خطوط هوایی اتیوپی (ETHIOPIAN AIRLINES) این شرکت هواپیمایی اتیوپیایی از چهارم اکتبر (۱۳ مهر) پروازهای خود به بیروت را تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآورد. فلایدبی (FLYDUBAI) سخنگوی فلایدبی اعلام کرد که این شرکت هواپیمایی اماراتی، پروازهای دبی - بیروت را تا ۳۱ اکتبر (۱۰ آبان) به حالت تعلیق درآورده است. اینترنشنال ایرلاینز گروپ (IAG) بریتیش ایرویز متعلق به هلدینگ اینترنشنال ایرلاینز گروپ (IAG) پروازهای خود را از تل آویو تا ۲۶ اکتبر (۵ آبان) لغو کرد.
شرکت هواپیمایی ارزان قیمت «ایبریا اکسپرس» متعلق به هلدینگ اینترنشنال ایرلاینز گروپ نیز پروازهای خود به تل آویو را تا ۳۱ اکتبر (۱۰ آبان) لغو کرد، در حالی که شرکت ویولینگ پروازهای خود را به تل آویو تا ۱۲ ژانویه (۲۳ دی) و به امان تا اطلاع ثانوی لغو کرد. ایران ایر (IRAN AIR) شرکت هواپیمایی ایرانی پروازهای بیروت را تا اطلاع ثانوی لغو کرد. هواپیمایی عراق (IRAQI AIRWAYS) شرکت هواپیمایی ملی عراق پروازهای خود به بیروت را تا اطلاع ثانوی متوقف کرد. ایتا ایرویز (ITA AIRWAYS) شرکت هواپیمایی ایتا ایرویز ایتالیا، تعلیق پروازهای تل آویو را تا ۳۱ اکتبر (۱۰ آبان) تمدید شد. لوت پولیش ایرلاینز (ITA AIRWAYS) این شرکت با پرچم لهستان، پروازهای خود به تل آویو را تا ۲۶ اکتبر (۵ آبان) لغو کرد، در حالی که اولین پرواز آن به بیروت برای ۱ آوریل (۱۲ فروردین) برنامه ریزی شده است. گروه لوفتهانزا (LUFTHANSA GROUP) گروه هواپیمایی آلمان پروازهای خود به تل آویو را تا ۳۱ اکتبر (۱۰ آبان)، به تهران تا ۲۶ اکتبر (۵ آبان) و به بیروت را تا ۳۰ نوامبر (۱۰ آذر) تعلیق کرد.
لوفتهانزا به غیر از کریدوری که برای پروازهای اربیل در کردستان عراق از آن استفاده میشود، تا اطلاع ثانوی از حریم هوایی ایران و عراق استفاده نخواهد کرد. حریم هوایی اسرائیل نیز تا ۳۱ اکتبر (۱۰ آبان) مورد استفاده قرار نخواهد گرفت.
شرکت سان اکسپرس، حاصل سرمایهگذاری مشترک بین لوفتهانزا و ترکیش ایرلاینز، پروازهای خود به بیروت را تا ۱۷ دسامبر (۲۷ آذر) به حالت تعلیق درآورد. پگاسوس (PEGASUS) شرکت هواپیمایی پگاسوس ترکیه پروازهای خود به بیروت را تا ۲۸ اکتبر (۷ آبان) لغو کرد. قطر ایرویز (QATAR AIRWAYS) شرکت هواپیمایی قطر به طور موقت پروازهای خود از عراق، ایران و لبنان و بالعکس را به حالت تعلیق درآورده است. فقط پروازها به امان در ساعات روز انجام میشود. رایان ایر (RYANAIR) رایان ایر، بزرگترین شرکت هواپیمایی مقرون به صرفه اروپا پروازهای خود را به تل آویو و از مبدا آن تا پایان دسامبر لغو کرد. مایکل اولری، مدیرعامل این گروه در سوم اکتبر گفت که تعلیق پروازهای این شرکت احتمالا تا پایان مارس تمدید خواهد شد. مسافران در فرودگاه بن گوریون در نزدیکی تلآویو در دوم سپتامبر ۲۰۲۴ساندیر (SUNDAIR) شرکت آلمانی ساندیر لغو شد، پروازهای جدید از برلین، برمن و مونستر/اسنابروک به بیروت را تا ۸ دسامبر (۱۸ آذر) لغو کرد. خطوط هوایی یونایتد (UNITED AIRLINES) این شرکت هواپیمایی مستقر در شیکاگو پروازهای خود به تل آویو را تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآورد. تاروم (TAROM) شرکت هواپیمایی رومانیایی تاروم، تعلیق پروازهای بیروت را تا ۲۲ اکتبر (۱ آبان) تمدید کرد. ویرجین آتلانتیک (VIRGIN ATLANTIC) شرکت هواپیمایی بریتانیایی «ویرجین آتلانتیک» تعلیق پروازهای تل آویو خود را تا پایان ماه مارس (۱۱ فروردین) تمدید کرد. هلدینگ ویز ایر (WIZZ AIR) این شرکت هواپیمایی مستقر در مجارستان پروازهای تل آویو خود را تا ۲۳ اکتبر (۲ آبان) و پروازهای بین امان و ایتالیا، مجارستان، اتریش و بریتانیا را تا ۱۶ اکتبر (۲۵ مهر) به حالت تعلیق درآورد.
+38
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.