تصاویر نیمه طنز، نیمه واقعی، نیمه خنده دار و نیمی هم گریه دار - ۴

کل پروژه تا این مرحله پیش رفته بود :
-ورزشگاه ۱۲۰ هزار نفری بسازیم؟
+موافقیم
-صلوات جمعی
تمام! بیش از ۳ جمله بالا اگر کاری انجام شده بفرمایید. عکسی که گذاشتید مال کدوم کشوره؟
 
نهایت درایت در مرمت آثار باستانی با همکاری اوستا،بنا و عمله سر میدان
کوچه‌های انقلاب تهران دارن خطری میشن حاجی‌.به دخترای مدرسه یاد میدن زاپاس عوض کنند، روغن رو چک کنند و...
بعد معلم پرورشی ما به ما یاد میداد که از هر عضوی از بدن مرتکب گناه شید از همونجا آویزونت میکنن
فقط همین یک نقطه ازش مونده ، به گیرنده های خود دست نزنید اشکال از فرستنده است
مراجعه کنید به چند عکس بالاتر و شرح زیر عکس بچه هایی که یاد میگرفتند چطور زاپاس عوض کنند و روغن ماشین را چک کنند.یک عدد خربزه به وزن ۵ کیلو به قیمت هر کیلو ۴۹۸۰۰ تومان، شده حدود ۲۵۰ هزارتومان! این دیگه تورم نیست رسما یک غارت تمام عیاره.
یه زمان با ۴۰۰۰تومن میشد پرواز رفت و برگشت به نیویورک رو گرفت الان 250 هزار تومن میدیم یک خربزه تحویل میگیریم
یه بَتمن رسما در صدا و سیما نشسته و فقط نوک دماغ از کوه چادر سیاه زده بیرون اونوقت اسم برنامه رو گذاشتن روزهای ترمه گلی؟؟
این موکب‌ها را ببرید شمال بزنید، این هزینه‌ها را توی شمال بکنید، برای شمال جاده‌‌های مختلف بسازید و قطارهای پیشرفته راه بندازید تا مردم ایران برای یه مسافرت ساده اذیت و تحقیر نشوند.
جای آباد کردن عراق و ترویج خرافات کشور خودمون را آباد کنید.
+15
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    Qasim.Rimbaud - پاریس، فرانسه

    1-پروژه ورزشگاه 120هزارنفری به فاز یک رسید و شناسایی زمین و نقشه برداری اولیه در منطقه 22 تهران هم انجام شد2-عمارت قاجاری امکان بازسازی بصورت اولیه رو قطعا نداشته وچون در معرض خطر ریزش بوده تنهااستحکام بنا و روکاری می توانسته مانع ریزش شودکه انجام شده3-«سیدعلی حقشناس»از پهلوانان بنام کشتی بوده و بعداز پوریای ولی دومین پهلوان پایتخت بوده است.نام «چهارراه سیدعلی» درمرکز تهران هم برگرفته ازنام اوست.البته نام او تنها بربالای شعبه بانک درج است.4-چنددرصد احتمال داردیک دختربعداز یادگرفتن رانندگی به تعویض زاپاس به تنهایی احتیاج پیداکند؟
    36
    2
    شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    Qasim.Rimbaud - پاریس، فرانسه

    5-خربزه هرکیلو50هزارتومان نیست و 5 هزارتومان است 6-تهران نیویورک بله 4000تومان ولی خودش نوشته که این پروازها بصورت چارترودربست بوده اند.اصلا فرض چارترهم نیست.ولی چه کسی توان پرداخت 4000تومان یکجا داشت؟چنددرصد مردم آنموقع پاسپورت داشتند؟پولی دردست خیلی ازمردم نبود.70%مردم در روستاها اصلا خارج نمیدانستندچیست.7-وجه تسمیه روزهای ترمه گلی بخاطر تزیینات برنامه است و قائم به فرد مهمان نیست.8-یک چیزرا من هرگز متوجه نمیشوم.اینهمه آدم مسافرت می روندو درتعطیلات جاده ها لبریز از خودروهاست ولی اپوزیسیون میگویدمردم ایران فقیر شده اند! 9-رب و ترشی را خودت درست کنی نشانه ایرانی بودن ونوعی هنر است.عکس بالایش نشانه غربگرایی است.تمام.
    36
    4
    شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۹
    Esperanto - لندن، انگلستان
    Qasim.Rimbaud - پاریس، فرانسه
    خودتان می‌گویید نقشه برداری اولیه رسیده بود اما این عکس که ایشان گذاشته اند تقریبا اسکلت آن زده شده است.بحث سر عوام فریبی و آدرس اشتباه دادن است. ۲- شما چند کلاس سواد دارید که ۲۵۰ هزار تومان را تقسیم بر ۵ کیلو میکنید ۵ هزار تومان در می آید؟این فاکتور رسمی از مرکز فروش رسمی است.است.نکند سرکوچه شما هم خربزه کیلویی۵ هزار تومان است؟. یک جوری میگی آن دوره مردم توان مسافرت نداشتند انگار آلان دائم تو مسافرت اروپا هستند.اگر می بینید مسافرت‌ها زیاد شده بخاطر توان مالی بالای مردم نیست بلکه مسافرت‌ها راحت تر شده مانند جاده ها اتوبوس‌ها، این که می بینید در تعطیلات جاده ها پر از خودروهاست دلیل بتوان مالی مردم نیست.اکثرا بخاطر پایین آوردن هزینه یا بجای هتل چادر می‌زنند یا مواد غذایی را همراه خود می برند.رستورانهای بین شهری که دهها سال پیش پر از مشتری بود الان چندتا مشتری بیش‌تر ندارد ‌مردم بجای اینکه به موزه ها و یا جاهای که ورودی می‌خواند بروند به طبیعت پناه می برند که رایگان است بگذریم بخاطر همین چقدر به محیط زیست ضرر و زیان میخورد
    0
    7
    ‌چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۹
    Esperanto - لندن، انگلستان
    Qasim.Rimbaud - پاریس، فرانسه
    چرا فکر می‌کنید هرچیزی چون متعلق به گذشته است با ارزش و هنری است و هرچیز که مدرن است بی ارزش است؟هرچند احتمالا بخاطر زندگی در فرانسه دچار نوعی نوستالوژیک شده اید.یک زمانی چون کارخانه های رب سازی نبود مردم مجبور بودند خود آنرا در خانه آنهم با چه مشقتی درست کنند.گوجه را بشورند له کنند آبکش کنند دانه های آنرا بگیرند با هیزم اجاق درست کنند دیگ ها را گل بمالند ساعتها در کنار شعله اجاق ها آنرا هم بزنند عاقبت آنرا در ظروف شیشه ای یا گلی ریخته نگهداری کنند.آیا زندگی امروزی فرصت چنین کارهای را میدهد؟وقت و زحمت و هزینه گاز و آبی که مصرف می‌شود بیش از ربی است که حاضری راحت از فروشگاه‌ها میخرید.اصلا زندگی های آپارتمان نشینی اجازه می‌دهد در خانه های شصت هفتاد متری اجاق گاز و دیگ و اجاق برپا کنید؟. بقیه جوابهای تان را دیگر حوصله ام نمی کشد جواب دهم
    0
    5
    ‌چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۵:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.