اشپیگل: رییس مرکز اسلامی تعطیل شده هامبورگ مستقیما از خامنه‌ای دستورالعمل می‌گرفت

ایران اینترنشنال: اسنادی که وزارت کشور آلمان از مرکز اسلامی هامبورگ به دست آورده است نشان می‌دهند محمدهادی مفتح، رییس این مرکز، دستورالعمل‌های خود را مستقیم از علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی دریافت می‌کرده است.

حکم تعطیلی و ممنوعیت فعالیت ۲۲۰ صفحه‌ای که وزارت کشور فدرال آلمان برای مرکز اسلامی هامبورگ صادر کرده است نشان می‌دهد روابط این نهاد تا چه اندازه با دفتر خامنه‌ای نزدیک بوده و چطور این ارتباطات به حزب‌الله لبنان نیز کشیده شده است.

بر اساس اسنادی که نشریه اشپیگل به آن‌ها دسترسی یافته است، به‌ نظر می‌رسد مفتح، رییس مرکز اسلامی هامبورگ، از طریق واتس‌اپ به طور مستمر با مهدی مصطفوی، قائم مقام معاونت ارتباطات و امور بین‌الملل دفتر رهبر جمهوری اسلامی در ارتباط بوده است.

این دو نفر از اواخر سال ۲۰۲۱ تا اواخر سال ۲۰۲۳، بیش از ۶۵۰ پیام رد و بدل کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، در این چت‌ها مصطفوی در سال ۲۰۲۳ دستورالعمل‌های دقیقی را به مفتح داده است که شامل پیام‌های خامنه‌ای برای آلمانی‌زبان‌هایی بوده است که به مرکز اسلامی هامبورگ می‌رفتند (احتمالا آلمانی‌هایی که از سوی ایران شیعه شده‌اند).

محور فعالیت‌های این مرکز در سال ۲۰۲۴ از دیگر محتواهای این پیام‌ها بوده است.
توصیه‌هایی برای تفسیر حمله حماس به اسرائیل
در پیام‌های رد و بدل شده میان مفتح و دفتر خامنه‌ای، دستور‌العمل‌هایی برای «تبلیغات ضد اسرائیلی» ارسال شده است.

به عنوان مثال چند روز پس از حمله حماس به اسرائیل در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که حدود هزار و ۲۰۰ کشته بر جای گذاشت، مفتح از دفتر رهبر جمهوری اسلامی توصیه‌هایی دریافت کرده است که چگونه این واقعه را تفسیر کند.

دفتر رهبر جمهوری اسلامی از مفتح خواسته است تا بگوید که «مقاومت اسلامی هیچ راه دیگری برای متوقف کردن جنایات اسرائیل نداشت» و «با شجاعت جوانان فلسطینی، رژیم صهیونیستی پس از این دیگر مثل قبل نخواهد بود».

دفتر رهبر جمهوری اسلامی خواستار آن شده است تا وضعیت برای افرادی که به مراکز اسلامی وابسته به جمهوری اسلامی می‌روند، چنین تبیین شود: «تنها با یک جنگ طولانی در همه‌ سطوح میدان نبرد، هم سیاسی و هم نظامی، می‌توان اهداف نهایی را محقق کرد.»
اسناد کشف شده
بر اساس اسناد وزارت کشور آلمان، تاییدیه‌هایی مبنی بر کمک‌های مالی به یمن که مهر و امضای شخصی علی خامنه‌ای، «رهبر انقلاب» را در کنار نام رییس مرکز اسلامی هامبورگ دارند، از این مرکز کشف شده است.

از نظر وزارت کشور فدرال آلمان، این تاییدیه‌ها اسنادی هستند که نشان می‌دهند مرکز اسلامی هامبورگ در نقش «نمایندگی خارجی مستقیم» رژیم ایران عمل می‌کرده است.

بازرسان از اسناد به دست آمده در توقیف مرکز اسلامی هامبورگ دریافته‌اند که این مرکز و مدیر آن با حزب‌الله لبنان در تماس بوده‌اند.
گزارش‌های سفر یک شیخ حزب‌الله
حزب‌الله لبنان از سال ۲۰۲۰ در آلمان و اتحادیه اروپا یک سازمان تروریستی طبقه‌بندی شده است.

طبق این اسناد، یک آخوند که مسئول بخش روابط خارجی حزب‌الله لبنان بوده، گزارش‌هایی از سفرهای خود به آلمان تهیه کرده است.

او در این سفرها چندین بار به مرکز اسلامی هامبورگ رفته و در گزارشی که سال ۲۰۱۶ نوشته، از رییس وقت این مرکز بابت «حمایت‌های مالی، معنوی و مشورتی» تشکر و قدردانی کرده است.

این مقام حزب‌الله لبنان دو سال بعد در جلسات منظم مرکز امام علی - که نام رسمی مسجد آبی (مرکز اسلامی هامبورگ) است - شرکت می‌کرده است.

در تلفن‌های همراه مفتح، رییس کنونی مرکز اسلامی هامبورگ و دیگر مقامات این مرکز، شماره تلفن این مقام حزب‌الله پیدا شده است.

بر اساس اسناد محرمانه، نمایندگان حزب‌الله و مرکز اسلامی هامبورگ در مورد پروژه ساخت‌وساز یک انجمن (مسجد) در منطقه هانوفر که گفته می‌شود با مرکز اسلامی هامبورگ مرتبط بوده، مشورت کرده‌اند.

طبق گزارش وزارت کشور آلمان، «بخش روابط خارجی سازمان تروریستی حزب‌الله لبنان» نقش عمده‌ای در برنامه‌ریزی این پروژه داشته است.

گزارش‌هایی از مشکلات اجرای این پروژه برای حسن نصرالله، دبیر‌کل (رهبر) حزب‌الله ارسال شده است.

دادستان کل فدرال در کارلسروهه علیه چندین مقام انجمن مسجد ایالت نیدرزاکسن به ظن «عضویت در سازمان تروریستی حزب‌الله» در حال تحقیق است.

این مرکز برای اظهار نظر درباره این موضوع در دسترس اشپیگل نبوده است. وکیل مرکز اسلامی هامبورگ نیز به سوالات مربوط به اتهام‌های مقامات این مجموعه پاسخ نداده است.
نهاد مذهبی که فقط نهاد مذهبی نبوده است
در بیانیه‌های قبلی مرکز اسلامی هامبورگ، رییس این مرکز تاکید کرده بود که مسجد آبی تنها یک نهاد مذهبی است.

مفتح گفته بود: «اسلامی که ما اینجا تبلیغ می‌کنیم، اسلام عقل، اسلام صلح، دوستی و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز میان ملت‌هاست.»

او اضافه کرده بود دلیلی برای تعطیلی این مرکز وجود ندارد.

اسناد وزارت کشور آلمان با گفته‌های مفتح متفاوت هستند.

بر اساس این سندها، محتوای یک چت گروهی داخلی که در عملیات پاییزی ضبط شده است، به‌ویژه نگران‌کننده بوده است.

مفتح نیز عضو این گروه واتس‌اپی بوده است.

یک عضو در این گروه واتس‌اپی تصویری از یک نوزاد به اشتراک گذاشته که یک اسلحه به سمت پیشانی او نشانه رفته و روی اسلحه نشان ستاره داوود نقش بسته است.

تصویری دیگر نیز پرچم اسرائیل را در حال سوختن نشان می‌دهد.

بر اساس یادداشت‌های ماموران، رییس مرکز اسلامی هامبورگ به این «محتوای تحریک‌آمیز» واکنشی نشان نداده است
+25
رأی دهید
-3

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.