ایران وایر: «شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی» در آخرین روزهای استقرار وزرا و مدیران دولت سیزدهم، تنها برای بازسازی و بهسازی تالار اصفهان، قراردادی معادل ۴۰ میلیارد تومان، یعنی معادل ۸۰ سال از درآمد سالن هزینه کرده در حالی که محدوده درآمد سالانه این شرکت در محدوده ۵۰۰ میلیون تومان است.
به گزارش تجارتنیوز، اخیراً نامهای به دست این رسانه رسیده که نشان میدهد، سیزدهم مردادماه ۱۴۰۳، شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی ج.ا قراردادی با یکی از پیمانکاران امضا کرده که هزینه انجامشده برای آن با درآمد حاصله فاصله قابل توجهی دارد.
موضوع این قرارداد به بهسازی و نوسازی ابنیه و تاسیسات برق و مکانیک تالار اصفهان مربوط میشود و شرکت «فارس تکنولوژی کیش» پیمانکاری آن را بر عهده گرفته است.
گذشته از اینکه کل درآمد شرکت نمایشگاههای بینالمللی که از زیرمجموعههای وزارت صمت است از اجاره سالانه تالار اصفهان گاهی به ۵۰۰ میلیون تومان هم نمیرسد، این تالار اکثراً به برگزاری جلسات داخلی اختصاص مییابد و درآمدی ندارد و فقط گاهی در روزهای برگزاری نمایشگاهها، جلسات شرکتهای متقاضی با هزینهای اندک در آن برگزار میشود.
به این ترتیب چند پرسش اساسی در خصوص این قرارداد مطرح است.
مصوبه بازسازی سالنی که ظرفیت آن به ۳۰ نفر هم نمیرسد در آخرین روزهای فعالیت مدیران دولت سیزدهم چه توجیهی میتواند داشته باشد؟ با این توضیح که تالار اصفهان در میان سالنهای دیگر این نمایشگاه، کمترین کاربرد و درآمد را دارد.
به علاوه، ساخت صفر تا صد چندین سالن کنفرانس ۳۰ نفری هم به بودجهای ۴۰ میلیارد تومانی نیاز ندارد.
و پرسش پایانی این است که، آیا واقعاً قرار است تمام ۴۰ میلیارد تومان مذکور مطابق قرارداد صرف بازسازی و بهسازی سالن اصفهان شود یا بخشی از این قرارداد سهم موارد دیگری است؟
خبرهایی که نشان میدهند، در حالی که نهادهای دولتی حتی در پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان خود با مشکل مواجهاند، مدیران دولت سیزدهم در آخرین روزهای مسئولیت خود از بودجه دولتی و در واقع بیتالمال حاتمبخشی میکنند.
+20
رأی دهید
-2
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۳۳
Hassan1479 - تهران، ایران
وزیر دزد، وکیل دزد ،پیمانکار دزد،شرکت وابسطه دزد ....حاصل جمع دزدان میشود، جمهوری نکبت اسلامی !؟!
0
25
جمعه ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۸۱
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
متاسفانه به طوری ریال ایران کاغذ پاره شده است که برای کارهای کوچک هم از میلیارد استفاده میشود. بهای کاغذ اسکناس و هزینه ی چاپ ان گاها بیشتر از ارزش مندرج در پول است
3
10
جمعه ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.