قالیباف: دوران بزن در رو تمام شده است، فرمانده سپاه: آتش خشم و انتقام شعله‌ورتر می‌شود

حسن نصرالله: نبرد با اسرائیل وارد مرحله جدیدی شده است
حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، می‌گوید نبرد با اسرائیل وارد مرحله جدیدی شده است.

دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت چند کشور از این گروه خواسته‌اند تا به حمله اسرائیل که یکی از فرماندهان ارشدش در حومه بیروت را کشت واکنش نشان ندهد.

حسن نصرالله گفت حزب‌الله به اندازه کافی فرمانده دارد تا جای خالی فواد شکر را پر کند.

او با تاکید دوباره بر اینکه حزب‌الله نقشی در حمله مرگبار به بلندی‌های جولان نداشت، گفت اگر این گروه «اشتباه» کرده بود به آن اذعان می‌کرد.
رهبر حزب الله: این گروه به قتل فرمانده ارشد توسط اسرائیل قطعا پاسخ می‌دهد
رهبر حزب الله گفت که «هیچ بحثی» در مورد این که دشمن باید انتظار پاسخی از سوی حزب‌الله را داشته باشد، نیست.

حسن نصرالله همچنین گفت که این گروه به قتل فرمانده ارشدش توسط اسرائیل «قطعا» پاسخ خواهد داد.

او افزود حتی اگر اسرائیل از خطوط قرمز عبور کند، تنها راه حل، پایان جنگ در غزه است.
واشینگتن پست: آمریکا ۱۲ ناو جنگی در خاورمیانه مستقر کرده است
روزنامه واشینگتن پست پنج‌شنبه ۱۱ مرداد به نقل از یک مقام پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا، خبر داد که در بحبوحه تشدید اوضاع امنیتی در خاورمیانه پس از کشته شدن رهبر حماس در ایران در بامداد چهارشنبه و هدف قرار دادن فؤاد شُکر، فرمانده ارشد نظامی حزب‌الله در حمله هدفمند ارتش اسرائیل در غروب سه‌شنبه، آمریکا دست‌کم ۱۲ ناو جنگی از جمله ناو یواس‌اس تئودور روزولت و کشتی‌های جنگی همراه این ناو را در منطقه مستقر کرده است.

این گزارش حاکی است آمریکا بیش از ۴ هزار تفنگدار دریایی و ملوان و تیم‌های جنگی آبی- خاکی را به منطقه فرستاده است.

این ناوها در خلیج فارس و بخش شرقی دریای مدیترانه در نزدیکی اسرائیل و لبنان مستقر شده‌اند.

روز چهارشنبه گزارش شده بود که ناو یواس‌اس تئودور روزولت و شش کشتی جنگی در خلیج فارس مستقر شدند. چهارشنبه همچنین سه کشتی جنگی با تیم آبی- خاکی و دو ناو دیگر آمریکا در منطقه رصد شده بودند.

این گزارش حاکی است که شماری از کشتی‌های جنگی آمریکا از حوزه دریای سرخ، جایی که این کشور با نیروهای حوثی شورشی مورد حمایت ایران مقابله می‌کند، منتقل شده‌اند.
لوفت‌هانزا تمامی پروازهای خود را به تل‌آویو تا یک هفته لغو کردسخنگوی شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا اعلام کرد که این شرکت هواپیمایی تمام پروازهای مسافری و باری خود را به مقصد و از مبداء تل‌آویو، در اسرائیل لغو کرده و این روند تا هشتم ماه اوت (۱۸ مرداد) ادامه خواهد داشت.

سخنگوی لوفت‌هانزا دلیل این اقدام را تحولات کنونی در منطقه عنوان کرده است.

سخنگوی این شرکت همچنین گفته است که پروازهای این شرکت هواپیمایی به بیروت، پایتخت لبنان هم تا ۱۲ اوت متوقف شده است.

شماری از شرکت‌های هواپیمایی پس از حمله شنبه گذشته به مناطق اشغالی بلندی‌های جولان که منجر به کشته شدن ۱۲ کودک و نوجوان شد، پروازهای خود را به اسرائیل و لبنان لغو یا تعلیق کردند.
وزیر دفاع اسرائیل: حذف محمد ضیف نقطه عطفی مهم در برچیده شدن حماس استیوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل در حسابش در شبکه اجتماعی ایکس نوشت کشته شدن محمد ضیف در عملیات ارتش اسرائیل در چند هفته قبل «یک نقطه عطف مهم در روند برچیده شدن حماس» است.

آقای گالانت محمد ضیف را «اسامه بن‌لادن غزه» خوانده و مرگ او را «به عنوان یک منشا قدرت نظامی و حکومتی در غزه» یکی از اهداف جنگ خوانده است.

وزیر دفاع اسرائیل نوشته است: «این عملیات به طور دقیق و حرفه‌ای توسط ارتش اسرائیل و نهاد امنیتی اسرائیل انجام شد».

بر اساس اعلام مقام‌های بهداشتی در غزه، در جریان عملیات ماه گذشته (۱۳ ژوئیه / ۲۳ تیر) ارتش اسرائیل در در خان یونس که به کشته شدن محمد ضیف منجر شد، بیش از ۹۰ غیرنظامی فلسطینی، عمدتا زنان و کودکان، کشته شدند. حماس البته در آن زمان کشته شدن ضیف در این حمله را تکذیب کرده بود.

به گفته آقای گالانت، «این عملیات نشان‌دهنده این واقعیت است که حماس در حال تجزیه است و تروریست‌های حماس راهی جز تسلیم یا نابودی ندارند.»

آقای گالانت نوشته است: «ارتش اسرائیل به دنبال تروریست‌های حماس، شامل طراحان و عاملان قتل عام هفتم اکتبر خواهد بود و ما تا زمانی که این ماموریت به انجام نرسد آرام نخواهیم نشست.»
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران: خونخواهی حتمی است، باید اقدامات گوناگونی صورت بپذیرد
محمد باقری، رئیس ستادکل نیروهای مسلح ایران در حاشیه مراسم تشییع اسماعیل هنیه گفته است: «در مورد اینکه محور مقاومت و ما چگونه این خونخواهی را انجام می‌دهیم موضوعی است که در دست بررسی است.»

وی تاکید کرده که «حتما این کار اتفاق خواهد افتاد» اما جزییات بیشتری در این خصوص نگفته است.

سرلشکر باقری همچنین گفته بایستی «اقدامات گوناگونی صورت بپذیرد» و اسرائیل «حتما پشیمان خواهد شد».

رویترز می‌گوید امروز نمایندگانی از لبنان، عراق و یمن با مقامات ایران درباره تلافی احتمالی گفتگو می‌کنند

خبرگزاری رویترز به نقل از پنج منبع، که هویتشان فاش نشده، می‌گوید قرار است امروز مقامات ارشد ایران با نمایندگانی از متحدان منطقه‌ای این کشور از لبنان، عراق و یمن درباره اقدامات تلافی جویانه احتمالی علیه اسرائیل در پی کشته شدن اسماعیل هنیه دیدار و گفتگو کنند.

پس از ترور اسماعیل هنیه در تهران در روز گذشته و کشته شدن یکی از فرماندهان ارشد حزب‌الله در روز سه شنبه در حمله اسرائیل به حومه بیروت، پایتخت لبنان، منطقه با گسترش خطر درگیری بین اسرائیل، ایران و نیروهای نیابتی این کشور روبرو است.
پزشکیان: ذره‌ای از حمایت فلسطین کوتاه نمی‌آییم
رسانه‌های ایران گزارش کرده‌اند که شب گذشته مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران با خلیل الحیه، جانشین دفتر سیاسی حماس که در تهران حضور دارد به صورت تلفنی صحبت کرده و گفته است: «رهبری، ملت و دولت ایران ذره ای از حمایت ملت مظلوم فلسطین کوتاه نخواهند آمد».

رئیس جمهور جدید ایران افزوده ما «با عزمی راسخ تر به پشتیبانی از محور مقاومت و خصوصا مردم فلسطین و مظلومین غزه ادامه خواهند داد.»

آقای پزشکیان همچنین مدعی شده که اسرائیل در همه «سیاست‌های جنایتکارانه خود ناکام مانده» و ترور اسماعیل هنیه را «ناشی از به بن بست رسیدن» آنها دانست.
اسرائیل از کشته‌شدن فرمانده اصلی شاخه نظامی حماس خبر داد
ارتش اسرائیل و شباک، سازمان امنیت داخلی اسرائیل، روز پنج‌شنبه ۱۱ مرداد تأیید کردند که در عملیات این نیروها در سه هفته پیش در خان یونس در نوار غزه، محمد ضیف، فرمانده اصلی شاخه نظامی حماس کشته شد.

گروه افراطی حماس از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا تروریستی شناخته شده است.

ارتش و سازمان امنیت داخلی اسرائیل از بعد از حمله به خان یونس در روز ۲۳ تیر اطلاعاتی گردآوری می‌کردند تا به‌طور قطعی تعیین کنند که آیا محمد ضیف در بمباران اسرائیلی کشته شده یا جان بدر برده است.

به نوشته هاارتص، جنگنده‌های ارتش اسرائیل محلی را که محمد ضیف از تونل‌ها بیرون آمده و در نزدیکی چادر آوارگان در منطقه المواصی در آن با رافع سلامه، فرمانده تیپ خان یونس در گروه افراطی حماس جلسه برگزار کرده بود، بمباران کردند.

حماس تنها مرگ رافع سلامه را در آن عملیات اسرائیلی تأیید کرده بود.

حماس پس از اعلامیه روز پنج‌شنبه اسرائیل در مورد قطعی بودن مرگ ضیف نیز هنوز این امر را تأیید نکرده است.

یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، روز پنج‌شنبه در پیامی در شبکه ایکس نوشت «از بین بردن ابرقاتل محمد ضیف، که «بن لادن غزه» بود، در عملیات روز ۱۳ جولای سال ۲۰۲۴، یک گام بزرگ در مهار حماس به عنوان یک سازمان نظامی و حکومتی، و دستآوردی در تحقق اهدافی است که از جنگ تعیین کرده بودیم».

صالح العاروری، مروان عیسی و شمار دیگری از مهره‌های اصلی حماس در دوره اخیر در عملیات اسرائیل کشته شدند.

خبر قطعیت مرگ محمد ضیف دو روز پس از کشته شدن اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، در حمله منتسب به اسرائیل در تهران اعلام شد. اسرائیل مسئولیتی در مورد مرگ هنیه برعهده نگرفته است.
فرمانده سپاه: آتش خشم و انتقام شعله‌ورتر می‌شود
حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به ترور اسماعیل هنیه توسط اسرائیل در تهران گفته است «آتش خشم و انتقام مجاهدان مومن جبهه عظیم مقاومت اسلامی» پس از این «شعله‌ورتر» می‌شود.

آقای سلامی در مراسمی برای میلاد بیدی شرکت کرده است، نظامی ایرانی که در بیروت کشته شد.

ایران او را «مستشار نظامی» معرفی کرده و فرمانده کل سپاه گفته است که او جزو «نسل جدید پاسداران» بوده و «در عرصه‌های دفاع از انقلاب و نظام اسلامی و صیانت از امنیت و آرامش این سرزمین در رویارویی با توطئه‌های دشمنان» کشته شده است.
عضو ارشد حماس در تهران: همه جهان باید بکوشد اسرائیل از زمین محو شود
خلیل الحیه، مسؤل روابط عربی اسلامی و نایب رئیس جنبش حماس در غزه روز پنجشنبه، طی سخنرانی در مراسم تشییع اسماعیل هنیه در دانشگاه تهران گفت: «همه جهان باید بکوشند تا این غده سرطانی یعنی رژیم صهیونیستی را از کره خاکی محو کنند».

آقای الحیه همچنین اسرائیل را «مظهر شر و ناامنی در منطقه» خواند و گفت: «امروز ما تاکید می‌کنیم خون اسماعیل هنیه در راه وحدت امت اسلامی و در راه آزاد سازی فلسطین اثر دارد.»

به گفته وی جسد اسماعیل هنیه و محافظش امروز پس از تشییع در تهران به قطر برده خواهد شد.
قالیباف: دوران بزن در رو تمام شده است
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران در مراسم تشییع اسماعیل هنیه گفت: «این خطای استراتژیک رژیم صهیونیستی است که فکر می‌کند شهادت این شهدا تاثیری در روند حرکت ما دارد» و «خطای دومشان این است که به حرف‌های رهبر ما توجه نکرده است که دوران بزن در رو تمام شده است.»

آقای قالیباف گفت: «ما به فرموده رهبرمان خون خواه شهید هنیه هستیم».

رئیس مجلس ایران افزود: «این وظیفه ما است که در جای مناسب و وقت مناسب عکس العمل داشته باشیم.»

به گفته وی اسرائیل «بداند که بهای گزافی برای این مسئله می‌پردازد.»
رهبر حوثی‌ها اسرائیل را به «پیامدهای وحشتناکِ» ترور هنیه تهدید کرد
عبدالملک الحوثی، رهبر گروه انصارالله، چهارشنبه در یک سخنرانی تلویزیونی که از شبکه این گروه به نام المسیره پخش شد، گفت ترور اسماعیل هنیه «نبرد را به سطح گسترده‌تری می‌کشاند» و «پیامدهای وحشتناکی» برای اسرائیل خواهد داشت.

روزنامه لبنانی الاخبار که به حزب‌الله نزدیک است، به نقل از منابع حوثی‌های یمنی نوشت این گروه «در هماهنگی» با سایر گروه‌های «مقاومت» در منطقه یک «جنگ نامحدود» علیه اسرائیل را دنبال خواهد کرد. این منابع گفتند شرکای آن‌ها در لبنان، عراق و سرزمین‌های فلسطینی در این «پاسخ هماهنگ» مشارکت خواهند داشت.

حوثی‌های متحد تهران از یک ماه بعد از حمله گروه افراطی حماس به اسرائیل که کار را به جنگ ارتش اسرائیل در غزه کشاند، در «همبستگی» با غزه به کشتی‌های تجاری کشورهای مختلف در دریای سرخ و خلیج عدن حمله کرده‌ و همزمان در تقلای ارسال پهپاد و شلیک موشک به سوی اسرائیل بوده‌اند.

حوثی‌ها دو هفته پیش با گسیل یک پهپاد انتحاری به تل‌آویو یک شهروند غیرنظامی اسرائیلی را کشتند و شمار دیگری از مردم را در یک ساختمان مسکونی زخمی کردند. اسرائیل در واکنش به آن با ۱۸ جنگنده خود به بندر الحدیده در یمن حمله کرد که شعله‌های آتش ناشی از بمباران‌ها در تأسیسات بندر تا دو روز بلند بود.
حسین شریعتمداری: مراکز آمریکا که در تیررس ایران هستند را هدف قرار دهیم
حسین شریعتمداری، نماینده علی خامنه‌ای در موسسه کیهان، در مطلبی با عنوان «آمریکا از فهرست انتقام حذف نشود»، خواستار انتقام گرفتن از اسرائیل و آمریکا به‌دلیل ترور اسماعیل هنیه شد.

او در این مطلب که در شماره روز پنج‌شنبه، ۱۱ مرداد روزنامه کیهان منتشر شده، بر انتقام «سخت و فلج‌کننده» و «بدون فوت وقت و در کوتاه‌ترین فاصله زمانی» از عاملان این ترور تاکید کرده است.

شریعتمداری در این یادداشت، اسرائیل را «عامل میدانی» و آمریکا را «عامل اصلی» کشتن این رهبر بلندپایه گروه افراطی حماس معرفی کرده و خواستار هدف قراردادن «کانون‌های راهبردی و مراکز اطلاعاتی و نظامی آمریکا که در تیر‌رس» ایران قرار دارند، شده است.

پس از کشته‌شدن هنیه و محافظ او در تهران، مقام‌های بلندپایه جمهوری اسلامی از جمله علی خامنه‌ای، از خونخواهی و انتقام سخن می‌گویند.
روزنامه جمهوری اسلامی: اسرائیل در بین خودمان نفوذی دارد
روزنامه جمهوری اسلامی در شماره صبح پنج‌شنبه، ۱۱ مرداد خود، نوشته: «اینکه رژیم صهیونیستی می‌تواند موشک خود را از پنجره اطاق خواب اسماعیل هنیه در نقطه کاملاً حفاظت شده‌ای در تهران عبور بدهد و او را به شهادت برساند، هیچ مفهومی غیر از این ندارد که این رژیم جنایتکار در داخل خودمان عوامل نفوذی دارد.»

این روزنامه خواستار «پاکسازی ریشه‌ای در مجموعه‌های اطلاعاتی و امنیتی» جمهوری اسلامی شده و افزوده: «تمام محکوم کردن‌ها و سرزنش‌هائی که متوجه رژیم صهیونیستی می‌کنیم کاملاً درست و لازمند ولی لازم‌تر از این کار، پاکسازی داخلی خودمان از عوامل نفوذی این رژیم است.»

جمهوری اسلامی با انتقاد از ترورهای مکرر نیروهای «جبهه مقاومت» در لبنان و سوریه و عراق و ایران، اضافه کرده که «از انتقام گرفتن مهم‌تر، بستن راه‌های نفوذ دشمن در هوا و زمین و شناسائی و مجازات عناصر وابسته است که از آن غفلت می‌کنیم.»

پس از ترور اسماعیل هنیه در یک ساختمان ویژه در تهران، انتقادهای بسیاری متوجه دستگاه‌های اطلاعاتی-امنیتی جمهوری اسلامی شده و برخی علت موفقیت این ترور و ترورهای پیشین را «نفوذ جدی و گسترده» اسرائیل در نیروهای امنیتی ایران دانسته‌اند.
کشورهای شورای امنیت نسبت به خطر جنگ تمام عیار در خاورمیانه هشدار دادند
کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستار افزایش‌ تلاش‌های دیپلماتیک برای ممانعت از گسترش جنگ در خاورمیانه پس از ترور اسماعیل هنیه، رهبر حماس، شدند.

اسماعیل هنیه که برای مراسم تحلیف مسعود پزشکیان، رئیس جمهور جدید ایران، به تهران سفر کرده بود، بامداد چهارشنبه ترور شد، رخدادی که به نگرانی‌ها درباره گسترش جنگ غزه و تبدیل آن به جنگی منطقه‌ای در خاورمیانه دامن زده است.

این ترور به فاصله کمتر از ۲۴ ساعت پس از کشته شدن یکی از ارشدترین فرماندهان حزب‌الله در حمله هوایی اسرائیل به بیروت رخ داد که به تلافی حمله راکتی مرگبار به بلندی‌های اشغالی جولان انجام گرفته بود.

شینو میتسوکو، معاون نماینده ژاپن در سازمان ملل، روز چهارشنبه در نشست اضطراری شورای امنیت با تاکید بر تلاش‌های بین‌المللی برای جلوگیری از گسترش جنگ، گفت: «ما می‌ترسیم که منطقه در آستانه یک جنگ تمام عیار باشد.»

چین، روسیه و الجزایر در نشست شورای امنیت ترور هنیه را محکوم کردند. سفیر ایران در سازمان ملل نیز آن را اقدامی تروریستی خواند، اما ایالات متحده، بریتانیا و فرانسه نسبت به آن‌چه حمایت ایران از نیروهای بی‌ثبات‌کننده در منطقه نامیده‌اند اظهار ناخشنودی کردند.

فو کونگ، سفیر چین در سازمان ملل متحد، عدم دستیابی به آتش‌بس در غزه را عامل تشدید تنش‌ها دانست و گفت: «کشورهای دارای نفوذ باید فشار بیشتری بیاورند و با شدت بیشتری تلاش کنند تا شعله‌های جنگ در غزه را خاموش کنند.»

باربارا وودوارد، سفیر بریتانیا در سازمان ملل، ضمن تکرار درخواست لندن برای آتش‌بس فوری در غزه، خواستار آرامش و خویشتن‌داری طرفین شد. او گفت که اسرائیل و حماس باید دوباره روند صلح را که مبتنی بر راه‌حل دو کشوری است، آغاز کنند.

خانم وودوارد اظهار داشت: «صلح باید از طریق مذاکرات دیپلماتیک حاصل شود. صلح طولانی‌مدت با بمب و گلوله به دست نخواهد آمد.»

رابرت وود، معاون سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد، از آن دسته اعضای شورای امنیت که بر ایران نفوذ دارند خواست «فشار بر ایران را افزایش دهند تا از تشدید حملات گروه‌های نیابتی خود علیه اسرائیل جلوگیری کنند».

امیر سعید ایروانی، سفیر ایران در سازمان ملل متحد، گفت که تهران همواره حداکثر خویشتنداری را اعمال کرده است، اما حق خود را برای پاسخ قاطع محفوظ می‌داند. وی از شورای امنیت خواست اسرائیل را محکوم کرده و آن را تحریم کند.

جاناتان میلر، معاون نماینده اسرائیل در سازمان ملل، نیز از شورای امنیت خواست تا ایران را به دلیل حمایت از تروریسم منطقه‌ای محکوم کند.

میلر با دعوت از جهان به حمایت از اسرائیل گفت: «ما از خود دفاع خواهیم کرد و با قدرت در برابر کسانی که به ما آسیب می‌زنند می‌ایستیم.»
جسد میلاد بیدی نزدیک محل کشته شدن فواد شُکر پیدا شدتصویر میلاد بیدی که خبرگزاری‌های ایران آن را منتشر کرده‌اندجسد میلاد بیدی، مشاور نظامی نیروی قدس سپاه پاسداران، در نزدیکی ساختمانی که فواد شُکر، فرمانده ارشد نظامی حزب‌الله بر اثر تخریب آن در حمله هدفمند اسرائیل در ضاحیه بیروت، کشته شد، پیدا شد.
میلاد بیدی در مقام «مستشار نظامی» از مهره‌های رابط میان نیروی قدس با فواد شکر بوده است.

رسانه‌های جمهوری اسلامی حضور میلاد بیدی در ساختمانی در نزدیکی محل حضور فواد شُکر در لحظه عملیات هدفمند ارتش اسرائیل را تأیید کردند.
 
از فواد شکر به عنوان مسئول کشته شدن ۱۲ کودک و نوجوان در زمین فوتبالی در بلندی‌های جولان نام برده می‌شود. حمله راکتی به روستایی در بلندی‌های جولان باعث کشته شدن ۱۲ کودک و نوجوان شد. همان زمان اسرائیل انگشت اتهام خود را به سوی حزب‌الله، گروه مورد حمایت ایران، گرفت و تاکید کرد که به این حمله پاسخ خواهد داد.
+1
رأی دهید
-25

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۰
    طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
    این عکس اول عین اراجیف شیحه عسنی حشری در مورد غدیر خم هست, ممد بچه باز و مسموم کردن علی قاتل رو هم این ملجم ترتیبشو داد حالا نوبت این پزشک دوگانه سوز قاطر صفته، باید دید تاریخ مصرفش کی تموم میشه، امسال به نظر میرسه که سال خوبی برای ایران باشه. با امید به اهورا مزدا که همیشه ایران رو از دشمنان درونی بیرونی مخفی و علنی نجات داده، اینبار هم مرحمتی بکنه و از تقاص بیشتر و زجر دادن مردم ایران برای بی مهری به ابر مرد تاریخ معاصر ایران شاهنشاه آریامهر بزرگ ارتش داران محمدرضا پهلوی از سر تقصیراتشون بگذره. پاینده و جاوید باد نام ایران تحت رهبری یگانه ناجی ان شاهرضا پهلوی ✅
    0
    1
    ‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Ginger - چگو، اسپانیا
    دوران به جزا رساندن قاتلین( که زیر لوای حکومت اسلامی با پول دزدیده از ایران مشغول آدم کش هستند) فرا رسیده است منتظر به حزا رسیدن بقیه شما قاتلین بدست ارتش نیروهای مردمی ایران هستیم
    0
    2
    ‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان
    همه اینها که رجز خوانی کردن یه طرف ، ولی اون مرتیکه شیره ائی هم یه طرف که گفته مواضع امریکا رو هدف قرار میدیم . منظورم کفتار پیر شریعتمداری هستش .
    0
    2
    ‌پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.