آلرژی به گوشت قرمز در اثر نیش کنه در حال افزایش است

العربیه: «سندروم آلفا گال»، آلرژی به گوشت قرمز که در اثر نیش کنه ایجاد می‌شود، به طور فزاینده در سرتاسر جهان در حال گسترش است. این بیماری که می‌تواند مرگبار باشد، برای اولین بار در سال 2009 در ایالات متحده ثبت شد. دانشمندان می‌گویند شیوع آن به دلیل گسترش «کنه ستاره تنها» ناشی از گرم شدن زمین و تغییر جمعیت حیات وحش است.

مناطق روستایی با حیوانات اهلی محل شیوع سندروم آلفا گال هستند. دام‌هایی که ناقل کنه هستند، موجب گسترش این آلرژی می‌شوند. ریشه این آلرژی در تاریخ تکاملی نهفته است، که در اثر آن انسان‌ها و میمون‌های بزرگ مولکول قند آلفا گال موجود در اکثر پستانداران را از دست دادند. اینک سیستم ایمنی افراد پس از نیش مکرر کنه به این قند واکنش نشان می‌دهد و منجر به آلرژی می‌شود.

کنه‌ها خود مولکول آلفا گال را تولید می‌کنند، بنابراین حتی لارو کنه‌ نیز می‌تواند باعث این سندروم شود. پیشگیری از گزش کنه بسیار مهم است، زیرا آلرژی می‌تواند در عرض چند ساعت پس از چسبیدن کنه به پوست ایجاد شود.

تشخیص سندروم آلفا گال به دلیل تاخیر در پیدایش علائم پس از مصرف گوشت قرمز، از مشکلات خفیف گوارشی گرفته تا آنافیلاکسی شدید، چالش‌برانگیز است. بسیاری از افراد ممکن است حتی متوجه ارتباط علائم خود با نیش کنه نشوند.

کارشناسان توصیه می‌کنند در صورت مشکوک بودن به آلرژی آلفا گال، با پزشک متخصص مشورت کنید. آزمایش فقط در صورت وجود علائم برای جلوگیری از محدودیت‌های غذایی غیرضروری لازم می‌شود.

در حال حاضر هیچ درمانی برای سندروم آلفا گال وجود ندارد، بنابراین اجتناب از آن در رژیم غذایی ضروری است. این شامل گوشت قرمز و به طور بالقوه لبنیات، ژلاتین و آبگوشت می‌شود. بیماران باید مراقب محصولات پزشکی حاوی مواد حیوانی باشند، و ممکن است به تزریق اپی‌نفرین نیاز پیدا کنند.
+1
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.