ویدیویی از سخنان بسیار رُک و صریح یک دانشجو در برابر پزشکیان و ربوده شدنش توسط سپاه
+213
رأی دهید
-8
فرهنگ متقی (خبرنگار آزاد) در توئیتر نوشت: دانشجوی معترض به پزشکیان با یورش ماموران سپاه به منزل وی ربوده و به مکان نامشخصی برده شد! ساعت پنج صبح امروز با یورش نیروهای اطلاعات سپاه به منزل این دانشجو وی ربوده شده است!
به نقل از مادر وی: "ساعتی قبل به ستاد آقای پزشکیان این موضوع را اطلاع دادیم اما مسئولین ستاد ایشان گفته اند در کار سپاه پاسداران اجازه دخالت ندارند و بطریقی موضوع را از سر خود باز نمودند!"پدر این دانشجو نیز دست به دامن خبرنگاران شده و از آنها خواهش کرده که پسرشان را به آنها برگردانند! او گفت: " پسر من فقط واقعیت را گفته و نه توهین کرده و نه حرف بی ربط زده است!".
پ.ن: خب این هم از پزشکیان اصلاحات چی که قرار است از بدتر، بهتر باشد. «اصلاح طلب اصول گرا دیگه تمامه ماجرا».

۴۵

Momijii - توکیو، ژاپن
با ضرب و شتم و بگیر و ببندی که چهار دهه رژیم با شدت و حدت دنبال کرده ، نهایتاً که صدای اعتراض و انتقاد و حق طلبی خاموش شدنی نیست ! بنازم به این جوانان مرز و بوم که شرافت و شجاعتشون رو دربند نکرده و با آگاهی از عاقبت اینکار صدای حق طلبیشون رو به گوش همگان میرسونند !! درود به روح بزرگ و شرافتت پسرم .
16
201
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۶
۳۹

freedom of the press - تهران، ایران
من تعجب می کنم از مردمی که هنوز اینها را مسئولین و اصلاح طلب و غیره خطاب می کنند، مگر اشغالگران را مسئولین می توان خطاب کرد؟ اینها اشغالگر هستند و با اشغالگران با زبان خودشان باید صحبت کرد.
16
199
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۹
۴۶

Humpy - سیدنی، استرالیا
هر کی رای بده خره. حالا من فحش گذاشتم میله خودتونه!
1
83
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۱:۲۳
۵۸

ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
لعنت به دین نجس کثیف و خون آلود اسلام. اخوند فقط یه خدمت کرد و نشون دادن معنی واقعی اصلام و مسلمون. هزار لعنت به این دین و آئین و کتابش
4
90
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۵
۷۱

senator x - تهران، ایران
مرگ بر آمریکا که حامی سفت و سخت این رژیم هست.آنهائیکه باور ندارند؛به تیمارستان مراجعه کنند
7
74
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۳۶
۳۷

Munchen - مونیخ، آلمان
اصلا نمیتونم اینها رو درک کنم،به کی داره شکایت و گله میکنهد؟ واقعا چه انگیزه و هدف و انتظاری تصور کرده که به اینها از سیستمشون و آقا بالاسرشون شکایت میکنه؟
3
65
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۳:۲۵
۴۶

Azadi@Iran - برمینگام ، انگلستان
حرف این جوان دلیر با دستگیریش ثابت شد و بی اعتباری کاسبان اصلاح طلبی و عمله های استبداد را بار دیگر نشان داد
1
68
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۴:۵۳
۶۱

طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
یک کلام، بدبخت فرهنگی هستیم....
1
57
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۸
۵۸

دلاور - استهکلم، سوئد
ماموران سپاه پاسداران خجالتی بکشید که برای آخوند حقه باز نام خودتان را سیاه میکنید
2
59
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۴
۵۸

hamidesabz - لندن، انگلستان
وقتی خود خاتمی که نماد اصلاحطلبان است صراحتا اعلام کرده که این انتخابات فاقد اعتبار است و در آن شرکت نمیکند، چه کسی و باچه پشتوانه ایی این میمون را نماینده اصلاحطلبان معرفی کرده!
3
52
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۷