مقام ارشد نیروی انتظامی انتشار نظرسنجی‌ها «چه در خصوص انتخابات و یا نامزدهای انتخاباتی» را «جرم» اعلام کرد

 آزادی بیان - سانسورصدای آمریکا: یک مقام ارشد پلیس جمهوری اسلامی بار دیگر کاربران فضای مجازی را تهدید کرد و از «جرم» بودن «بازنشر و انتشار نظرسنجی‌ها» که از «مجاری غیر رسمی انعکاس پیدا می‌کند و مبدا آن مشخص نمی‌باشد» خبر داد.

وحید مجید، رئیس پلیس فتا فراجا همچنین انتشار نظرسنجی‌ها «چه در خصوص انتخابات و یا نامزدهای انتخاباتی» و یا انتشار مطالب علیه نامزدها را جرم دانست.

رئیس پلیس فتا همچنین بار دیگر خطاب به کاربران گفت که «باید دقت کنند که انتشار و بازنشر هرگونه محتوا به منظور تشویق، تحریک و یا ترغیب در خصوص کاهش تحریم مشارکت»، یا دعوت به تجمع و تحصن و یا هر اقدامی که اخلال در انتخابات را به همراه داشته باشد و در فضای سایبر انجام شود» را جرم دانست.

این مقام ارشد پلیس انتشار محتوا برای «ایجاد رعب و وحشت برای کسانی که می‌خواهند رای بدهند» را نیز جرم دانست و از برخورد با کاربران فضای مجازی خبر داد.

پیش از این رسانه‌های حکومتی به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه با انتشار خبر تشکیل پرونده علیه برخی از وب‌سایت‌ها و روزنامه‌ها از آغاز دور تازه‌ای از جرم‌انگاری و کنترل پوشش اخبار در ایام «انتخابات» در جمهوری اسلامی برای تصدی پست «ریاست جمهوری» خبر داده بود.

جرم‌انگاری فعالیت‌های رسانه‌ای در ایام انتخابات که به بهانه‌های مختلف و با هدف یک‌دست سازی و امنیتی کردن خبررسانی صورت می‌گیرد؛ یکی از شیوه‌های مرسوم جمهوری اسلامی برای سرکوب آزادی رسانه‌ها و در دست داشتن کنترل جریان اطلاعات است.

سازمان گزارشگران بدون مرز جمهوری اسلامی را «یکی از سرکوب‌گرترین دولت‌های جهان» در حوزه آزادی رسانه‌ها ارزیابی کرده و در گزارش خود، ایران را از لحاظ آزادی بیان در میان ۱۸۰ کشور جهان در رتبه ۱۷۷ طبقه‌بندی کرده است.

وحید مجید، رئیس پلیس فتا پیش از این خبر داده بود که برای کنترل فضای مجازی در روزهایی که مباحث پیرامون انتخابات در فضای مجازی و رسانه‌ای در جریان است «۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی» در حال «رصد جریانات مرتبط با برگزاری انتخابات در سراسر کشور» هستند.

در روزهای اخیر شاهد بودیم که مقامات قضایی علیه برخی رسانه‌ها اعلام جرم کردند. برخی از روزنامه‌نگاران نیز که پیش از این پرونده‌های قضایی داشتند همزمان با آغاز فرصت تبلیغاتی نامزدهای مورد نظر حکومت برای انتخابات ریاست جمهوری بازداشت و به زندان منتقل شدند.

انتخابات پیش رو که قرار است هشتم تیر برگزار شود، با عناوینی همچون «لشکرکشی نمایشی»، «سیرک انتخاباتی»، «استندآپ کمدی» و «نمایش فکاهی» از سوی کاربران توصیف شده و ناظران سیاسی گفته‌اند معرفی شش «بازیگر سیرک انتخابات» نشان می‌دهد دایره نزدیکان خامنه‌ای تنگ‌تر شده است.
+1
رأی دهید
-33

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۵
    بینوایان1 - دوسلدورف، آلمان
    اسلام دین با محبتی است البته از درب عقب
    0
    11
    یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    arian1 - ابادان، ایران
    یعنی آنکه هر چه رهبر منفور حکومت اسلامی بخواهد همان می شود و مردم هیچ نظر سنجی مخالف و یا نظری متفاوت نداشته باشند. حکومت عدل الهی است. لعنت بر امام علی و لعنت بر امام حسین
    17
    13
    یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Momijii - توکیو، ژاپن
    هر روز از اونجای ن ن شون قانون و جُرم و اتهام جدید در میارن ، که مطلقا حتی در قانون اساسی مسخرشون هم درج نشده !! مسخره اینجاست ، اونهم توسط مراجعی که قانون اساسی رژیم هیچگونه صلاحیتی و مسئولیتی برای جُرم و قانون سازی براشون منظور نکرده !!
    16
    13
    یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    #شمشیر عدالت - نیمییخن، آروبا
    جالب تو ایران هرخری واسه خودش قانون میزاره مجلسم که خیاره ،عجب مملکت خرتو خری ساختیم
    1
    6
    یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    saeed scotland - لاس وگاس، ایالات متحده امریکا
    بابا زاکی گفته اگر تو لاتاری انتخابات برنده شه گوشت گوسفندی رو نصفه قیمت دم خونه تحویل میده اونم تازه اش رو.
    0
    2
    یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.