«به کجاها برد این امید ما را»؛ نتیجه لاتاری گرین‌کارت آمریکا و سهم ایرانیان

بی بی سی: نتایج لاتاری گرین‌کارت آمریکا که قرعه‌کشی سالانه ویزای آمریکا برای اقامت دائم در ایالات متحده است، ۴ مه اعلام شد و واکنش‌های متنوعی در میان کاربران ایرانی برانگیخته است.

برنامه وزارت امور خارجه آمریکا برای افزایش تنوع نژادی و ملیتی مهاجران به این کشور، در سال ۲۰۲۵ به ۵۵ هزار متقاضی از کشورهای مجاز، به طور رایگان گرین‌کارت و اقامت دائم آمریکا می‌دهد. کسانی که در لاتاری برنده شوند می‌توانند اجازه زندگی، کار و تحصیل در ایالت متحده آمریکا را برای خود و وابستگان‌ تحت تکفل‌شان به دست آورند.

در سال‌های گذشته، با سقوط ارزش ریال، شدیدتر شدن مشکلات اجتماعی، سیاسی و معیشتی تمایل به مهاجرت از ایران بیش از پیش شده است. کشورهایی مانند ترکیه، آلمان و بریتانیا از جمله کشورهای میزبان موج جدید مهاجرت و پناهجویی ایرانیان هستند. بعضی از افرادی که دیروز در لاتاری رد شده‌اند، در شبکه‌های اجتماعی از بیم و امید خود نوشته‌اند.

در لاتاری آمریکا، کشور‌های مجاز (که ایران هم از آنهاست) سهمیه مشخصی دارند که آن را وزارت خارجه آمریکا تعیین می‌کند. در ابتدای شکل‌گیری این برنامه تا دهه ۹۰ میلادی، بسیاری از پذیرفته‌شدگان از کشورهای اروپایی بودند. گفته می‌شود در سال‌های اخیر از ایران حدود پنج هزار نفر در لاتاری برنده می‌شوند و بعضی از آنها می‌توانند افراد تحت سرپرستی خود را هم همراه خود ببرند.
لاتاری گرین‌کارت؛ ویزایی برای «رویای آمریکایی»اولین لاتاری به صورت ثبت‌نام از طریق پست و کاغذی انجام شد. در سال ۲۰۰۵ نحوه اطلاع‌رسانی به ثبت‌نام‌کنندگان به صورت ایمیلی انجام گرفت اما ثبت‌نام هنوز از طریق پست انجام می‌شد. از سال ۲۰۱۰ به بعد روند ثبت نام و اطلاع رسانی به طور کامل آنلاین شد و افراد از هر گوشه از دنیا به راحتی می‌توانند که رایگان در لاتاری ثبت‌نام کنند.

برنده شدن در لاتاری سریع‌ترین راه برای دریافت گرین کارت آمریکاست. این قرعه‌کشی محدودیت سنی، مذهبی یا اقتصادی ندارد و نیازمند مهارت، مدرک یا سرمایه‌ خاصی نیست. ثبت نام در این قرعه‌کشی رایگان و ساده است، نیازی به مدرک زبان و ترجمه هیچ مدرکی نیست. برنده می‌تواند در هر ایالت و شهر آمریکا ساکن، به کار و تحصیل بپردازد و مانند دیگر شهروندان آمریکایی از خدماتی مانند بیمه، هزینه غذا و مسکن استفاده کنند.
+15
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۵
    زنده باد رضاشاه دوم‌ پهلوی - پاریس، فرانسه

    شما در آمریکا اگر به دنیا نیامده باشید و لهجه شخمی فینگلیش داشته باشید در نهایت کارگر والمارت خواهید شد! یک نسل کامل خواهد سوخت و نسل بعدی هم قدر شناس نخواهد بود چون درکی از زندگی امروز ایران ندارد. البته مهاجرت همین است ولی آمریکا و کانادا امروزه جای خوبی برای مهاجرت نیستند چراکه دولت هیچ خدماتی به شما نمی دهد. بهترین کشورها برای مهاجرت کشورهای اسکاندیناوی هستند.
    12
    37
    دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۴:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    وطن نام تو نام نامداران - ستکهلم، سوئد
    زنده باد رضاشاه دوم‌ پهلوی - پاریس، فرانسه
    کشورهای اسکاندیناوی برای زندگی خوب بودند تا اینکه ....مسلمان و وحشی های سومالی و چند کشور خاورمیانه به این کشورها راه پیدا کردند. در سوئد امروز پلیس شدیدا با گنگ های مختلف توضیع مواد مخدر که همه مسلح هستند درگیری دارد. این عده که بیشتر از سومالی, عراق, سوریه هستند امنیت جانی را در این کشور از بین بردند. مردم سوئد شدیدا با مهاجرت بیشتر از کشورهای مسلمان و آفریقایی مخالفند.
    0
    19
    دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    دیارکو - قره تپه، آذربایجان
    خدایا شکرت که سالهاست من بهشت موعود را ترک کردم و به دیارم برگشتم و با تمام مشکلات موجود لا اقل مثل فرنگ نشینان افسرده و تنها نماندم. هیچ جای دنیا مثل آب و خاک خود نمی‌شود
    15
    8
    دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.