آمریکا: جمهوری اسلامی در مقامی نیست که از حقوق بشر در ایالات متحده انتقاد کند

 ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکاصدای آمریکا: ودانت پاتل،معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، در کنفرانس خبری یازدهم اردیبهشت اعلام کرد که «هیچ کس در این دولت (بایدن) تمایلی به شنیدن درس حقوق بشر از رژیم ایران یا جمهوری خلق چین ندارد.»

این اظهارات در پاسخ به انتقادهای جمهوری اسلامی و چین از برخورد پلیس آمریکا با معترضان در دانشگاه‌های این کشور که در حمایت از فلسطینی‌ها و علیه اسرائیل تظاهرات می‌کردند، بیان شد.

پاتل با اشاره به سابقه سرکوب آزادی بیان، آزادی مطبوعات و حقوق بشر توسط جمهوری اسلامی و چین، این انتقادات را بی‌مورد خواند.

او در ادامه تاکید کرد که وزارت امور خارجه آمریکا در مورد عملکرد نیروهای انتظامی این کشور اظهار نظر نمی‌کند، چرا که این موضوع در حیطه اختیارات این وزارتخانه نیست. با این حال، وی یادآور شد که ایالات متحده کشوری قانونمند است و در صورت نقض قانون در هر نقطه از کشور، وظیفه نیروهای انتظامی است که با متخلفان برخورد کنند.

تظاهرات در ده‌ها دانشگاه سراسر آمریکا در حمایت از فلسطینیان و علیه حملات اسرائیل به غزه در حال برگزاری است. در همین حال، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، علی‌رغم درخواست‌های بین‌المللی برای آتش‌بس، همچنان بر ادامه عملیات نظامی در غزه تاکید دارد.

آمریکا در واکنش به این طرح، خواستار آتش‌بسی فوری شده که جان غیرنظامیان فلسطینی را نجات دهد و امکان ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه را فراهم کند.

پاتل در این خصوص گفت: «ما هنوز هیچ طرح قابل قبولی از سوی اسرائیل دریافت نکرده‌ایم. طرحی که مد نظر ماست بایدبه طور خاص به وضعیت ۱.۵ میلیون فلسطینی غیرنظامی ساکن غزه توجه داشته باشد و امنیت جانی و نیازهای اولیه آنها، از جمله غذا، آب آشامیدنی و امکانات بهداشتی را تامین کند.»

تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که در نزدیکی خان یونس، اردوگاه‌های بزرگی با تعداد زیادی چادر برپا شده است. مقامات بهداشتی فلسطینی می‌گویند این چادرها برای پناه دادن به افرادی است که در حال حاضر در بیمارستان‌های شهر پناه گرفته‌اند.

پاتل تاکید کرد که بحث با مقامات اسرائیلی در این زمینه همچنان ادامه دارد، زیرا رفح علاوه بر محل سکونت غیرنظامیان، گذرگاهی برای ارسال کمک‌های بشردوستانه و خروج اتباع خارجی از غزه نیز محسوب می‌شود.

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، و آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور، پیشتر هشدار داده بودند که در صورت عدم ارائه راه حلی برای نجات غیرنظامیان در رفح، در سیاست خود نسبت به اسرائیل تجدید نظر خواهند کرد.

بلینکن قرار است روز چهارشنبه با نتانیاهو و دیگر مقامات اسرائیلی دیدار کند. او پیش از این سفر به اردن گفته بود که لیستی از اقداماتی که انتظار دارد اسرائیل برای تسهیل ارسال کمک‌های بیشتر به غزه انجام دهد، به آنها ارائه خواهد کرد.
+48
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۸۵
    میلاد2020 - داخائو، آلمان
    کاملا درسته.....هیچ کشوری در مقامی نیست که ترور دولتی و دیکتاتوری در آمریکا را نقد بکند...سر دسته دزدها و تروریستها باید به هم بفهمونه که کسی نباید در کارهای تروریستیش دخالت بکنه
    13
    7
    ‌چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۵:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Mamad_Zendoni - لندن، انگلستان
    جمهوری اسلامی دانشجو ها رو وقتی شیشه میشکستن یا بانک آتیش میزدن دستگیر می‌کرد، شما آمریکایی ها که دست ایران رو هم از پشت بستید، دانشجوهاتون نه شیشه شکستن نه بانک آتیش زدن ولی شماها در حال زدن و سرکوبشون هستید
    7
    1
    ‌چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.