سفرای ایران و اسرائیل در جلسه شورای امنیت یکدیگر را محکوم و مقصر خواندند- این لینک به روز میشود

سفرای ایران و اسرائیل در جلسه شورای امنیت یکدیگر را محکوم و مقصر خواندند
جلسه شورای امنیت؛ ایران می‌گوید از حق قانونی خود استفاده کرد و اسرائیل و آمریکا مسئول وضعیت فعلی هستند
سفیر ایران در شورای امنیتسفیر ایران در جلسه شورای امنیت که بلافاصله پس از سفیر اسرائیل سخن گفت، با اشاره به نامه روز گذشته این کشور به سازمان ملل متحد گفت که حمله دیشب ایران مطابق قوانین بین المللی در استفاده از حق دفاع از خود در پی حمله اول آوریل به کنسولگری این کشور در دمشق بوده است.
سفیر ایران همچنین با انتقاد به آمریکا، فرانسه و بریتانیا و حمایت واشنگتن از اسرائیل در جنگ غزه، کاخ‌سفید و متحدانش را در وضعیت کنونی مقصر دانست.
سفیر ایران با تاکید بر نقض قوانین بین‌المللی از سوی اسرائیل مبنی بر حمله به ساختمان دیپلماتیک این کشور گفت که این اقدام اسرائیل بوده است که «برای ایران راه دیگری غیر از استفاده از حق قانونی خود» باقی نگذاشته است.ایران در نامه روز گذشته خود به سازمان ملل متحد گفته بود که حمله موشکی و پهپادی دیشب پایان عملیات تلافی‌جویانه خود بوده است.
هر چند سفیر ایران عصر یکشنبه در شورای امنیت مدعی شد که کشورش تا کنون «حداکثر خویشتن‌داری» را از خود نشان داده اما اکنون «زمان پاسخگویی و اقدام است».
سفیر ایران در اظهاراتی کاملا متقابل با اسرائیل، این کشور را علت بی‌ثباتی اصلی در منطقه خواند و همزمان آمریکا و بریتانیا را به علت حمایت از اسرائیل «شریک رژیم اشغالگر» خواند.
او گفت: «ایران هیچ قصدی برای درگیری با آمریکا در منطقه ندارد. ما تعهد خود را به صلح با اعمال خویشتنداری نسبت به مشارکت ارتش آمریکا در رهگیری پهپادها و موشک‌های ایرانی به سمت اهداف نظامی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین نشان دادیم. این نشان‌دهنده تعهد ما به تنش‌زدایی و اجتناب از گسترش درگیری است. با این حال، اگر ایالات متحده عملیات نظامی علیه ایران، شهروندان یا امنیت و منافع آن را آغاز کند، جمهوری اسلامی از حق ذاتی خود برای پاسخگویی متناسب استفاده خواهد کرد.»
 
جلسه شورای امنیت؛ سفیر اسرائیل خواستار اخراج ایران از تمامی نهادهای سازمان ملل متحد شد
سفیر اسرائیلسفیر اسرائیل در اظهاراتی تند «آیت‌الله‌های رژیم» را تهدیدی برای صلح جهان خواند و گفت شب گذشته ایران با شلیک صدها موشک و پهپاد بیش از ۶۰ هزار کیلوگرم مواد منفجره و بمب به سمت خاک اسرائیل شلیک کرده است.سفیر اسرائیل در میان سخنان خود ویدیویی از پرواز موشک های ایران بر فراز مسجد الاقصی نشان داد و حتی صفحه نمایشگر را به سمت سفیر ایران گرفت.سفیر اسرائیل به حمله ایران به آرامکو عربستان، انفجارهای منتسب به ایران در آرژانتین (چهار دهه پیش) و توقیف کشتی در خلیج فارس طی چند روز گذشته و همچنین به سرکوب معترضان به حجاب اجباری و حتی «خشکی زاینده‌رود اصفهان» اشاره کرد و حکومت ایران را «ناقض قوانین بین‌المللی و مصوبات شورای امنیت» و حکومت ایران را «رژیمی قاتل و تروریست» خواند.«امروز ماسک ایران افتاد. این کشور خود را به عنوان عامل بی‌ثباتی منطقه معرفی کرد... تنها راه مقابله، محکوم کردن ایران و مقابله با آنهاست».سفیر اسرائیل حمله دیشب ایران را برای همه منطقه خوفناک خواند و هشدار داد که «حالا تصور کنید که ایران به سلاح هسته‌ای هم دست پیدا کند... همه می دانیم که ایران در حال غنی‌سازی اورانیوم است... تصور کنید آیت‌الله خامنه‌ای دیشب فرمان شلیک بمب‌اتمی را می‌داد».سفیر اسرائیل خواستار وضع شدیدترین محکومیت و تحریم‌ها علیه ایران شد و حتی خواستار اخراج ایران از سازمان ملل متحد شد و در پایان گفت: «ایران را امروز متوقف کنید».
شاهزاده رضا پهلوی: ملت ایران هزینه اصلی جنگ خامنه‌ای و پاسدارانش را با اسرائیل می‌پردازند
شاهزاده رضا پهلوی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت «جنگ خامنه‌ای و پاسداران او با اسرائیل» جنگ ملت ایران نیست اما هزینه اصلی آن را ملت می‌پردازند.
 
به گفته او، اینکه موشک‌پراکنی جمهوری اسلامی در روز آغازِ دور جدید تحمیل حجاب اجباری به زنان از سوی «اوباش خامنه‌ای» انجام شد، بیان‌گر پیوند سرنوشت مردم دو کشور است.
 
شاهزاده رضا پهلوی در ادامه یادآور شد: «راه‌حل امروز از هر زمانی روشن‌تر است؛ پایان دادن به جمهوری اسلامی و بنیان نهادن یک دولت ملی، سکولار و دموکراتیک در ایران.»
بیانیه شورای عالی امنیت ملی ایران: پاسخ «شرارت‌های» بعدی اسرائیل «حداقل ۱۰ برابر از همان نوع» خواهد بود
شورای عالی امنیت ملی ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «علت حمله گسترده موشکی و پهپادی سپاه به سرزمین‌های اشغالی عبور رژیم صهیونیستی از خطوط قرمز و بر پایه ماده ۲ منشور ملل متحد بود.»

این شورا تاکید کرد: «ایران برای تامین منافع ملی و امنیت ملی خود، حداقل اقدام تنبیهی لازم را علیه رژیم متجاوز صهیونیستی انجام داده است.»

در ادامه آمده است که «در این عملیات صرفا پایگاه هوایی اطلاعاتی و نظامی این رژیم هدف قرار گرفته و از حمله به تاسیسات اقتصادی و زیرساختی رژیم اجتناب شده و فعلاً اقدام نظامی دیگری در دستور کار ایران نیست.»

در این اطلاعیه آمده است: «چنانچه رژیم صهیونیستی بخواهد به اقدامات شرارت بار خود علیه ایران با هر ابزار روش و در هر سطحی ادامه دهد پاسخ حداقل ۱۰ برابر از همان نوع دریافت خواهد کرد.»
ارتش اسرائیل: ایران ۶۰ تُن مواد منفجره به سمت ما شلیک کرد
سخنگوی ارتش اسرائیل شامگاه یکشنبه گفت ایران با شلیک حدود ۳۵۰ پرتابه، شامل انواع موشک و پهپاد، بیش از ۶۰ تُن مواد منفجره را به سوی اسرائیل فرستاده بود که اگر رهگیری و منهدم نشده بود، می‌توانست خسارت زیادی وارد کند.
 
دانیل هگاری گفت ایران می‌خواست زیرساخت‌های راهبردی را هدف قرار دهد اما در نقشه خود شکست خورد و تنها شمار بسیار کمی موشک به آسمان اسرائیل رخنه کرد که خسارات «بسیار جزئی» داشت.
 
سخنگوی ارتش تصویری از «آسیب سطحی» به پایگاه هوایی نواتیم در جنوب اسرائیل را منتشر کرد و در کنار آن فیلم‌هایی را نشان داد که حاکی از ادامه پروازهای عملیاتی جت‌های جنگی اسرائیل در این پایگاه بود. او گفت نواتیم در فعالیت کامل خود قرار دارد.
 
 
به گفته دانیل هگاری، ایران و گروه‌های نیابتی‌اش با حملات خود تمامی خاورمیانه را به خطر انداختند و موجب بسته شدن حریم هوایی کشورهای منطقه شدند.
 
ارتش اسرائیل پیشتر تأکید کرده بود که اکثریت قریب به اتفاق موشک‌های زمین به زمین و کروز که ایران در حمله شنبه شب به سوی اسرائیل گسیل کرد، در خارج از حریم هوایی اسرائیل توسط جنگنده‌های اسرائیلی یا پدافند این کشور و همچنین با یاری شرکای راهبردی شامل آمریکا و بریتانیا رهگیری شد.
 
به گفته دانیل هگاری، این نخستین بار است که ائتلافی از کشورهای منطقه و جهان برای خنثی کردن تهدیدات ایران در خاورمیانه فعالیت کرد.
 
سخنگوی ارتش این را نیز گفت که ارتش در طول یکشنبه «طرح‌های دفاعی و تهاجمی» را تصویب کرد.
 
عضو ارشد کابینه جنگ اسرائیل: ایران را وادار به پرداخت بهای سنگین می‌کنیم
یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، شامگاه یکشنبه گفت کشورش همراه با آمریکا و سایر کشورهای دوست «یک اتحاد قدرتمند در هماهنگی با نیروهای نظامی و امنیتی اسرائیل ایجاد کرده است».
 
ژنرال گالانت در بازدید از نیروهای فعال در سامانه‌های «حتص» (پیکان یا آرو) که نقش فعالی در رهگیری موشک‎‌های بالیستیک و کروز شلیک شده از ایران داشت، افزود اسرائیل، آمریکا و سایر شریکان دوشادوش یکدیگر تمامی تهدیدهای شب گذشته را مهار کرده و تنها شمار بسیار اندکی مهار نشد که «حاشیه اندک» داشت.
 
او گفت فرصتی برای ایجاد یک اتحاد راهبردی در برابر تهدید جدی از ناحیه ایران بدست آمده است.
 
بنی گانتس، وزیر ارشد کابینه جنگ اسرائیل نیز شامگاه یکشنبه گفت ایران یک معضل جهانی، یک چالش منطقه‌ای و یک تهدید برای اسرائیل است و ما ائتلاف منطقه‌ای و بین‌المللی برپا کرده و ایران را به شیوه‌ای که مناسب بدانیم، وادار به پرداخت بهای سنگین خواهیم کرد.
 
ژنرال گانتس افزود: دنیا به صورت روشن در کنار ما و در تقابل با تهدید، ایستاد که این «یک دستاورد راهبردی است و و ما باید آن را به اهرمی برای امنیت اسرائیل تبدیل کنیم».
 
به گفته بنی گانتس، اسرائیل هنوز مأموریت خود از جنگ در غزه را به پایان نبرده و بازگرداندن اسرائیلی‌های ربوده شده گروگان در دست حماس و رفع تهدید از ساکنان مناطق شمالی و جنوب اسرائیل در صدر این اهداف است.
 
یوآو گالانت، بنی گانتس و بنیامین نتانیاهو سه دولتمردی هستند که از سوی وزیران کابینه امنیتی-سیاسی اسرائیل مأمور تعیین نحوه واکنش اسرائیل به حمله نظامی ایران به اسرائیل شده‎‌اند.
 
نیویورک تایمز: خامنه‌ای شخصا دستور حمله به اسرائیل را صادر کرد
روزنامه نیویورک تایمز شامگاه یکشنبه با استناد به اظهارات «چهار مقام ایرانی» که دو تن از آنها را بدون ذکر نام اعضای سپاه پاسداران معرفی کرد، نوشت رهبر جمهوری اسلامی ایران خود دستور حمله به اسرائیل از داخل ایران را صادر کرد.
 
این گزارش حاکی است هدف رهبر جمهوری اسلامی ایران با دادن این دستور رساندن «پیام روشن» بود که ایران از «صبر راهبردی» وارد مرحله «بازدارندگی فعال» می‌شود.
 
به نوشته این روزنامه، عملیات نظامی ایران علیه اسرائیل حاوی «یک پیام شفاف» به اسرائیل و متحدین آن است که «قوانین بازی تغییر کرده» و «از این پس، اگر اسرائیل به اهداف ایرانی حمله کند یا ایرانی‎‌ها را هدف قرار دهد، ایران آماده نشان دادن واکنش فعال و جدی است».
 
ناصر ایمانی، یک تحلیلگر نزدیک به حکومت در تهران در مصاحبه تلفنی با نیویورک تایمز گفت «روزهای عملیات مخفی و صبر کردن ایران به سر رسیده است».
 
آقای ایمانی افزود در شرایطی که اسرائیل به خاطر رویکردش در جنگ غزه مورد از سوی متحدان کلیدی‌اش، مانند آمریکا، مورد انتقاد قرار گرفته بود، تهران شرایط را برای انتقام‌گیری در چنین ابعادی «یک فرصت طلایی» تلقی کرد.
 
صنم وکیل، مدیر برنامه خاورمیانه و شمال آفریقا در چتم هاوس در بریتانیا نیز به این روزنامه گفت تهران کشیدن خطوط قرمز در برابر اسرائیل را یک نیاز تشخیص داد تا به اسرائیل بفهماند که تضعیف بیش از این در جایگاه ایران را تحمل نخواهد کرد، حتی اگر حمله‌اش به بیان حمایت قاطع آمریکا و غرب از اسرائیل منجر شود.
 
علی واعظ، مدیر گروه بین‎‌المللی بحران در واشینگتن نیز به نیویورک تایمز گفت از پرده بیرون افتادن جنگ ایران و اسرائیل خطر تبدیل به یک درگیری واقعی و بسیار مخرب را در بر دارد و می‎‌تواند آمریکا را نیز در آن گرفتار کند.
 
رهبران گروه هفت بر حمایت «کامل» خود از اسرائیل تاکید کردندنشست گروه هفترهبران گروه هفت در بیانیه‌ای که در پایان نشست اضطراری مجازی خود صادر کردند حمله ایران به اسرائیل را «بشدت» محکوم کرده و حمایت کامل خود را از اسرائیل و مردم این کشور اعلام کردند.
 
در بیانیه گروه هفت آمده است که «ایران با اقدامات خود بیش از پیش به سمت بی‌ثباتی منطقه گام برداشته که این می‌تواند خطر بروز تنش‌های غیرقابل کنترل در منطقه را به دنبال داشته باشد. ما به همکاری با یکدیگر برای ایجاد ثبات و جلوگیری از تنش‌های بیشترادامه خواهیم داد. در همین چارچوب از ایران و گروه‌های نیابتی آن می‌خواهیم که حملات خود را متوقف کنند و آماده هستیم تا اقدامات بیشتری را در حال حاضر و در پاسخ به اقدامات بی‌ثبات کننده بیشتر انجام دهیم.»
 
در بخشی دیگر از بیانیه گروه هفت همچنین بر همکاری‌ها برای پایان دادن به بحران غزه هم تاکید شده است.
بنی گانتس: ایران در زمان مناسب بهای حمله به اسرائیل را خواهد پرداخت
بنی گانتس، عضو کابینه جنگ اسرائیل گفته است که ایران «بهای» حمله به اسرائیل را در زمان مناسب پرداخت خواهد کرد.
آقای گانتس در بیانیه‌ای که قبل از تشکیل جلسه کابینه جنگ اسرائیل منتشر کرد، گفت: «ما یک ائتلاف منطقه‌ای ایجاد می‌کنیم و ایران بهای حمله به اسرائیل را در زمان و به روش مناسب خواهد پرداخت.»
در این بیانیه همچنین گفته شده است: «مهم‌تر از همه این که در مواجهه با دشمنانی که قصد آسیب رساندن به ما را دارند، ما متحد خواهیم بود و قوی‌تر خواهیم شد.»
امیرعبداللهیان: ۷۲ ساعت قبل از حمله به اسرائیل، همسایگان خود را مطلع کرده بودیم
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، می‌گوید تهران ۷۲ ساعت پیش از حمله به اسرائیل، به «کشورهای همسایه» درباره پاسخ «قطعی» خود اطلاع داده‌ بود.
 
حسین امیرعبداللهیان که روز یکشنبه ۲۶ فروردین در یک کنفرانس خبری در تهران سخن می‌گفت، بدون نام بردن از کشورهای مورد اشاره تأکید کرد که جمهوری اسلامی به این کشورها گفته بود که این عملیات را در قالب «دفاع مشروع» انجام می‌دهد.
 
وزیر خارجه ایران البته مشخص نکرد که کدام کشورها را از این حمله با خبر کرد، اما منابع ترکیه اعلام کرده‌اند که جمهوری اسلامی از طریق ترکیه به آمریکا پیام داده که این عملیات تنها پاسخی به حمله اسرائیل به سفارت ایران در سوریه‌ است و ادامه نخواهد داشت.
 
یک منبع دیپلماتیک ترکیه در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز مدعی شد که ایالات متحده از طریق آنکارا به ایران اطلاع داد که عملیات نظامی تهران باید «در محدوده خاصی باشد.»
 
به دنبال بالا گرفتن خطر رویارویی اسرائیل و ایران و پیش از حمله شنبه شب، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده، با وزرای خارجه ترکیه، چین وعربستان صحبت کرده بود تا از جمهوری اسلامی بخواهند تنش‌ها را تشدید نکند.
 
وزیر دفاع اسرائیل: رویارویی با ایران هنوز تمام نشده استگالانت در جریان جلسه کابینه دولت اسرائیل در مورد حمله نظامی ایرانیوآو گالانت روز یکشنبه در سخنانی با اشاره به خنثی کردن موفقیت‌آمیز حمله موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی گفت اسرائیل باید "برای هر سناریویی آماده باشد" و رویارویی ایران و اسرائیل "هنوز تمام نشده است."
 
وزیر دفاع اسرائیل بدون اشاره به جزئیات گفت: «حملات ایران تنها خسارات جزئی به دنبال داشته است و اسرائیل در همکاری با ایالات متحده و شرکای دیگر توانست با موفقیت از خاک کشور دفاع کند.»
 
گالانت یکی از سه عضو کابینه جنگ اسرائیل به شمار می‌رود. این کابینه قرار است ساعت سه و نیم بعدازظهر یکشنبه (به وقت محلی) در رابطه با بررسی پاسخ احتمالی به حمله ایران تشکیل جلسه دهد.
 
وزارت خارجه اسرائیل ظهر یکشنبه ۲۶ فروردین (۱۴ آوریل) در حساب خود در شبکه "اکس" با انتشار پیامی به زبان فارسی نوشت: «مبارزه ما با جمهوری اسلامی است، نه با مردم ایران»
 
سفرای آلمان، فرانسه و انگلیس به وزارت خارجه ایران احضار شدند
وزارت خارجه ایران روز یکشنبه (۲۶ فروردین) سفیران انگلیس، آلمان و فرانسه را در اعتراض به آنچه "مواضع غیرمسئولانه برخی مقامات این کشورها" نسبت به حمله نظامی ایران به اسرائیل خوانده شده، احضار کرد.
وزارت خارجه ایران روز یکشنبه (۲۶ فروردین) سفیران انگلیس، آلمان و فرانسه را در اعتراض به آنچه "مواضع غیرمسئولانه برخی مقامات این کشورها" نسبت به حمله نظامی ایران به اسرائیل خوانده شده، احضار کرد.
به گزارش رسانه‌های داخلی مدیرکل غرب اروپای وزارت خارجه در این جلسه، حمله موشکی و پهپادی ایران را در "چارچوب اعمال حق ذاتی دفاع مشروع" خوانده و گفت جمهوری اسلامی"برای دفاع قاطع از حاکمیت، تمامیت سرزمینی و منافع ملی خود در برابر هرگونه استفاده غیرقانونی از زور مصمم است."
 
صدراعظم آلمان ضمن ابراز حمایت از اسرائیل، حملات ایران را "غیرمسئولانه و غیرقابل توجیه" خواند. امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه با انتشار پیامی در شبکه "اکس" نوشت این حمله را "شدیدا" محکوم و همبستگی خود را با دولت و ملت اسرائیل اعلام می‌کند. ریشی سوناک، نخست‌وزیر بریتانیا نیز با محکوم کردن جمهوری اسلامی نسبت به "تشدید تنش‌ها و بی‌ثبات کردن منطقه" هشدار داده و گفته بود: «هیچ‌کس نمی‌خواهد شاهد خون‌ریزی بیشتر باشد.»

بایدن: اسرائیل مهار حمله ایران را «پیروزی» بداند و واکنش نشان ندهد
شبکه آمریکایی ان‌بی‌سی گزارش داد که جو بایدن در گفت‌وگوی تلفنی بامداد یکشنبه با بنیامین نتانیاهو از اسرائیل خواست به «پیروزی» به‌دست آمده کنونی اکتفا کرده و از حمله به ایران خودداری کند.
 
روزنامه اسرائیل هیوم، حامی دولت این کشور، نیز با انتشار مطلبی مشابه نوشت آقای بایدن ضمن تأکید دوباره بر «تعهد آهنین» آمریکا به اسرائیل، به بنیامین نتانیاهو گفت موفقیت اسرائیل با همکاری آمریکا و کشورهای متحد در مهار حملات نظامی ایران را که موجب کمترین آسیب به اسرائیل شد، «پیروزی» بداند و از نشان دادن واکنش بیشتر خودداری کند.
 
جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا یکشنبه در گفت‌وگو با ان‌بی‌سی اظهار داشت آقای بایدن معتقد نیست که حمله نظامی ایران به اسرائیل الزاما به یک جنگ گسترده‌تر تبدیل خواهد شد.
 
همه نگاه‌ها به پاسخ اسرائیل به حملات ایران است
فرانک گاردنر، گزارشگر حوزه امنیت
اینکه کار از این به بعد به کجا کشیده می‌شود تا حد زیادی به تصمیم اسرائیل برای پاسخ به حمله شب گذشته بستگی دارد.
 
کشورهای منطقه و سایر کشورها و همچنین آنهایی که عمیقا از رژیم ایران ناخشنود هستند، تشویق به خویشتنداری کرده‌اند.
 
موضع ایران این است: «تسویه حساب شد و این پایان ماجرا است. به ما حمله نکنید وگرنه حمله‌ای بسیار شدیدتر علیه شما انجام خواهیم داد که نتوانید از خود دفاع کنید.»
 
اما اسرائیل قول داده است که «پاسخ مهمی بدهد» و از دولت فعلی اغلب به عنوان یکی از تندروترین دولت‌های تاریخ این کشور نام برده می‌شود.
 
پس چه گزینه‌هایی برای اسرائیل وجود دارد؟
 
ممکن است به حرف کشورهای همسایه منطقه گوش دهد و آنچه را که «صبر استراتژیک» گفته می‌شود بکار گیرد و از پاسخ مشابه خودداری کند.
 
ممکن است با مجموعه حملات موشکی دوربرد تلافی کند و فقط پایگاه‌های موشکی ایران را که حمله شب گذشته از آنها انجام شد هدف قرار دهد.
 
شاید هم پاسخ احتمالی خود را یک درجه بالاتر ببرد.
+102
رأی دهید
-17

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۴
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

    سایبری های حکومت شدیدا به دست و پا افتاده اند که نظر ملت در مورد پاسخ اسرائیل به حمله آخوند را تغییر بدهند. اینها تلاش میکنند که به ما بقبولانند اگر کسی موافق با درگیری حکومت با اسرائیل باشد به ایران خیانت میکند. این ملعون ها با وانمود کردن اینکه مخالف جمهوری آخوندی هستند لباس چپول و دموکرات و آزادیخواه به تن میکنند و ملت را از این درگیری به وحشت میندازند. در حالیکه این ادامه حکومت آخوند هست که منجر به قتل و کشتار هم میهنان ما خواهد شد، چنانچه در نیم قرن گذشته ادامه داشته. هیچ ایرانی با شرفی خواستار بمباران و کشته شدن هموطنان خود نیست، اما همه آرزو داریم که با تضعیف قدرت نظامی حکومت، دلیران ایران کشور را از چنگ آخوند برهانند. اسرائیل هم در اعلامیه های خود بدفعات به این موضوع اشاره کرده که با ملت ایران در جنگ نیست. پس این خائنان که ما را از جنگ آخوند با دیگران میترسانند باید دهان خود را ببندند.
    17
    87
    یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان

    از هر طرف به قضیه نگاه کنید،برنامه رژیم خامنه ای شکست خورد وبه نفع اسرائیل شد.عملیات نظامی که همه دنیا از ۴۸ ساعت قبل حتی لحظه انجامش رو میدانستند،فیلم و خبر پرواز و شلیک پهبادها قبل از رسیدن به هدف پخش شد. ردگیری و انهدام ۹۹ درصد اونها،خیلیهاش در خاک عراق و اردن حتی قبل از رسیدن به فضای اسرائیل! و در نهایت زخمی شدن یک دختر بچه عرب. از آن طرف اسرائیل روابط سرد شده اش سر غزه با آمریکا،انگلیس و اروپا حتی کشورهای عرب مثل اردن رو ترمیم و تحکیم کرد،همه دنیا پشت اسرائیل و اقدام جمهوری اسلامی رو محکوم کردند حتی کشورهای بیطرفی مثل ژاپن! و حالا هم اسرائیل حق مشروع برای تلافی را داره و کسی اعتراضی بهش نخوهد کرد+ میتونه عملیات غزه رو با شدت بیشتر انجام بده + توان تبلیغاتی پوشالی بازدارنده سپاه از بین رفت!
    12
    61
    یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    دوستدار - استهکلم، سوئد

    خامنه ای چولاق اگر دستور میداد بجای ان سیصد چهارصد موشک که به سوی اسرائیل شلیک کردن سیصد چهارصد تا پرایت را مجانی به اسرائیل بدهند تلفات اسرائیلیها خیلی بیشتر میبود.
    7
    41
    یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    Ali siya - لندن، انگلستان

    رضا پالونی .بحرین فروش. مگر شما نبودی که گفتی به تهران حمله کنی به سر مار .چی شد موقع ایران حمله کرد .فکر ایران افتادی .شما فکر اربابتون هستی هههههه بدبخت دیگه حنات رنگی نداره .
    33
    12
    یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۱
    تنها در اینجا - کپنهاگ، دانمارک
    آخوند دوزاری به چکنم چکنم افتاده
    3
    9
    دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.