بیاعتمادی مطلق به حکومت نکته مشترک روایتهای مخاطبان درباره افشای فساد اقتصادی کاظم صدیقی این بازگرداندن مصداق «جیب به جیب» است روایت مشترک تعدادی از پیامها درباره این بود که حتی اگر روایت بازگرداندن زمینها از صدیقی به حساب حوزه علمیه صحت داشته باشد هم مصداق «از یک جیب برداشتن و در جیب دیگر گذاشتن» است و در اصل فرقی برای مردم ندارد. محوریت بسیاری از پیامها بیاعتمادی کامل به حکومت به اجرای عدالت در این پرونده بود.
به گفته یک مخاطب، دست همه مقامات جمهوری اسلامی در یک کاسه است. مخاطبی دیگر گفت احتمالا قصد داشتند با این کار مقداری از رسوایی دزدی بکاهند، اما با این رفتار و کردار، صدبرابر بیشتر پیش مردم رسوا شدند.
شهروندی نیز در پیام صوتی خود گفت: «برگرداندن زمین از آقای صدیقی به حوزه علمیه آقای صدیقی، عملا تفاوتی در صورت مساله ایجاد نکرد.»
به اعتقاد او، کاظم صدیقی احتمالا قبول کرده در این پرونده قربانی شود و در مقابل «کمیسیون مالی» گرفته است.
یکی دیگر از شهروندان هم از اساس واگذاری ۲۳ هزار متر زمین به حوزه علمیه خمینی را مصداق زمینخواری خواند و گفت در اصل صدیقی و نهاد زیرمجموعهاش آن ۲۳ هزار متر را به علاوه چهار هزار و ۲۰۰ متر دیگر از اموال مردم دزدیدند.
فساد سیستماتیک در جمهوری اسلامی دهها شهروند اما در پیامهای خود به ایراناینترنشنال، موضوع را فراتر از پرونده زمینخواری کاظم صدیقی دانسته و تاکید کردند فساد در جمهوری اسلامی امری سیستماتیک است و حتی اگر این پرونده را رفع و رجوع کنند، باز از جایی دیگر بیرون میزند.
شهروندی گفت: «اگر بحث زمینخواری باشد که ۴۵ سال پیش آخوندها تمام ایران را اشغال کردند. این موضوع هم خیلی بزرگتر از زمینهای حوزه علمیه است.»
به گفته او برای حل ریشهای این فساد، باید «تمام ایران را از جمهوری اسلامی پس گرفت».
یکی از مخاطبان ایراناینترنشنال تاکید کرد که مقامها و سردمداران جمهوری اسلامی، ایران و منابعش را به چشم «غنائمی» میبینند که باید تا میتوانند آن را غارت کنند.
او رسیدن به جایگاه مدیریت دولتی را فرصتی برای دزدی و اختلاس خواند و گفت مورد صدیقی، یکی از هزاران فسادی است که روزانه از سوی آنها انجام میگیرد و افشای دزدیهایشان نه تنها خجالتزدهشان نمیکند که در این کار وقیحتر هم میشوند.
به گفته مخاطبان، جمهوری اسلامی از سرمایههای ایران هرچیزی به نظرش خوب است برمیدارد و هرچه برایش اهمیتی ندارد مانند محیط زیست و وضعیت معیشت مردم را رها میکند. در نهایت قصد دارند وقتی از این ایران رفتند سرزمینی خراب و سوخته بر جای بگذارند.
شهروندی با اشاره به اینکه اموال مردم ایران مانند پول خرد در جیب مسوولان است، گفت: «خدا میداند پشت پرده چهها میکنند. مملکت را فروختند رفت.»
تعدادی دیگر نیز به عادی شدن موارد اختلاس و دزدی مقامات در چشم مردم اشاره کردند و از نمونههایی مانند بابک زنجانی، شهرام جزایری و چای دبش نام بردند.
یکی از مخاطبان با یادآوری ضربالمثل معروف «اصل بد نیکو نگردد، چون که بنیادش بد است» گفت کار از ریشه دارد و تا وقتی جمهوری اسلامی بر سر کار است، امثال صدیقی هم وجود خواهند داشت.
کاظم صدیقی که از شاگردان محمدتقی مصباح یزدی است، چند بار از جمله در تیر ۱۳۹۱ گفت علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، با امام دوازدهم شیعیان ارتباط داشته است.
با وجود افشای فساد مالی، او همچنان از نزدیکان خامنهای است و در سخنرانی روز اول نوروز رهبر جمهوری اسلامی در «حسینیه امامخمینی» در میان حاضران بود.
به گفته شهروندی، فساد سیستماتیک مانند «سرطانی پیشرفته» در تمام وجود حکومت ریشه دوانده و آلودهاش کرده است.
مخاطبی دیگر تاکید کرد فساد جایگاه خاصی در بین سران حکومت دیکتاتوری جمهوری اسلامی دارد و جز با سرنگونی آن، تغییری در وضعیت ایران ایجاد نخواهد شد.