دیدار هنرمندان با ابراهیم رئیسی؛ عباس قادری خطاب به رئیسی:چهل و پنج سال آرزوی این لحظه را داشتم

 دیدار «هنرمندان» با ابراهیم رئیسیصدای آمریکا: رسانه‌ها در ایران ویدئویی از دیدار «صمیمانه» عباس قادری، خواننده سبک «کوچه‌ و بازاری» با ابراهیم رئیسی، در جریان مراسمی با عنوان «دیدار رئیس جمهور با اهالی فرهنگ و هنر» منتشر کرده‌اند، ویدیویی که در آن عباس قادری به رئیسی گفت: «چهل و پنج سال آرزوی این لحظه را داشتم.»
این دیدار بازتاب گسترده‌ای در میان کاربران شبکه‌های اجتماعی داشته است.

بر اساس عکس‌های منتشر شده توسط رسانه‌های داخلی، علی نصیریان، داریوش ارجمند و چندین «هنرمند» دیگر از جمله احمد نجفی مهران رجبی، ابوالفضل پورعرب، گلریز، محسن افشانی، مهدی فخیم‌زاده و کمند امیرسلیمانی نیز در این مراسم حضور داشتند.
دیدار «هنرمندان» با ابراهیم رئیسیدر این دیدار ابراهیم رئیسی با ادعای این که «دولت مردمی» او تلاش کرده همه فرصت‌ها و ظرفیت‌ها را برای «رشد و تعالی فرهنگ و هنر در اختیار فعالان این عرصه قرار دهد»، گفت: امسال سینما پررونق‌ترین و پرمخاطب‌ترین سال تاریخ خود را پشت سر گذاشت و در عرصه‌های تئاتر، هنرهای تجسمی و موسیقی و شعر نیز رویدادها و جشنواره‌های مهم فرهنگی و هنری کشور با استقبال چشمگیری برگزار شدند.
این سخنان در شرایطی عنوان شده است که شماری از منتقدین و کارشناسان هنری تاکید کرده اند که به دلیل سیاست های حکومتی، روند معکوسی در کیفیت آثار تولید شده در ایران به چشم می خورد.

این گونه دیدارها همواره واکنش‌هایی در پی داشته و مورد انتقاد کاربران شبکه‌های اجتماعی و هنرمندانی که تن به حضور در چنین رویدادهایی نمی‌دهند قرار گرفته است.
دیدار «هنرمندان» با ابراهیم رئیسیدر گذشته نیز چنین دیدارهایی، انتقاد شدید افکار عمومی را به دنبال داشته است. برای مثال، علیرضا افتخاری در سال ۱۳۸۸ در اقدامی جنجالی با محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری وقت ایران، دیدار کرد و در آغوش او قرار گرفت. این اتفاق واکنش‌های منفی گسترده‌ای در بین مردم و جامعه موسیقی ایران به همراه داشت. بسیاری از مردم از این عمل افتخاری به عنوان نوعی حمایت از احمدی نژاد و سیاست‌های او تلقی کردند، به خصوص در شرایطی که اعتراضات گسترده‌ای به نتایج انتخابات ریاست جمهوری آن سال در حال وقوع بود.
واکنش‌ها به حدی شدید بود که او در مصاحبه‌ای گفت که پس از این اتفاق، مورد توهین و تحریم مردم قرار گرفته بود، به طوری که حتی مغازه‌ها به او جنس نمی‌فروختند و فرزندانش در مدرسه مورد آزار و اذیت قرار می‌گرفتند.

افتخاری بارها سعی کرد از این عمل خود دفاع کند و گفت که قصد او حمایت از احمدی نژاد نبوده، بلکه فقط خواسته از او برای کمک به موسیقی سنتی ایران درخواست کند. اما این توضیحات نتوانست افکار عمومی را قانع کند و محبوبیت او به شدت کاهش یافت.
داریوش ارجمند هم که در دیدار با ابراهیم رئیسی حضور داشت، بارها از جمهوری اسلامی ایران و سیاست‌های آن حمایت کرده است. او در مصاحبه‌ای گفت که «من عاشق جمهوری اسلامی هستم» و «تا آخر عمر از این نظام دفاع خواهم کرد.» این سخنان او با انتقاد بسیاری از مردم مواجه شد که معتقدند جمهوری اسلامی، مسئول نقض حقوق بشر و سرکوب مردم ایران است.

ارجمند در چندین مورد به معترضان به جمهوری اسلامی حمله کرده است. او در یک سخنرانی معترضان را «اغتشاشگر» و «خائنین» خطاب کرد. این سخنان او خشم بسیاری از مردم را برانگیخت.

گفتنی است در دیدار روز شنبه «هنرمندان» با ابراهیم رئیسی تقریبا هیچ‌ یک از هنرمندان حامی جنبش «زن، زندگی، آزادی» حضور نیافتند.
+16
رأی دهید
-175

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۳
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

    تف به شرف نداشته شان.
    9
    208
    یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

    تو ..خوردی و غلط کردی که مردم و وطنت را دوست داری. نه ایران وطن توست نه مردمش مردم تو مزدور خامه مال هستند. لعنت به تو و سر دسته شماها اون ارجمند هرومزاده
    11
    193
    یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Momijii - توکیو، ژاپن

    اینها در واقع هنربندان درباری تلقی میشن ، که خوب بالطبع در هر کشوری ( دیکتاتوری جهان سوم ) وجود دارند ! چاپلوس و خودفروخته و نون به نرخ روز خور !! نتیجه ای هم جز ننگ و نفرین و صفحه ای سیاه در زندگیشون بجا نمیذارن !
    10
    180
    یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    به امید فردایی بهتر - تهران، ایران

    پس از این به بعد از نجاست خر و گاو بد تر میخورید اگر بخواهید بگید این رژیم بد هست و فلان و بیسار، بمونید با همین رژیم تا بپوسید
    14
    146
    یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۴
    Sasan 55 - پاریس، فرانسه

    تف به شرف یکایک شما تن فروشهای دو ریالی که با نام هنرمند هر چه دارید از اعتماد مردم کسب شده و‌ حال که پشت به ملت و رو به دشمن کرده اید مطمئن باشید که با همان سرعت که بالا آمده اید با سرعتی بیشتر با سر به زمین خواهید خورد و‌جایگاهتان با دشمنان مردم در قعر نابودی و تباهی خواهد بود .
    11
    156
    یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

    این اراذل و اوباش عباس قادری را در اوایل انقلاب شلاق زده اند و این تجمع برای عباس اقا جنبه ی اعاده ی حیثیت دارد و یک نوع دهن کجی به حکومت است
    31
    77
    یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۳:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    VidaR - وین، اتریش

    اِ،عباس قادر، اون موقع، پیش شبدیز می‌نشستیم با پسرت ،،،همون لحظه هم آرزویی چنین روزی رو داشتی؟ پس کنار شب خیز چکار می کردی ،،انسان های هفت رنگ ،،
    5
    96
    یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    ایران جویدان - جیبوتی، آنگولا

    عباس دستمال، باور کنید که اگر همین فردا این حکومت سرنگون بشه بازم همین جماعت حرم لقمه که الان اینجا جمع شدن در صف اول برای دستمالیه حکومت جدیدن، فرقیم نمی کنه که اونا دارای چه تفکرو سیاستی باشن، اینا به وظیفه شون که همانا خ . مالیه عمل می کنن.
    1
    42
    یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.