آمریکا: جهان می‌داند که مردم ایران فاقد نفوذ واقعی در صندوق‌های رای هستند

رادیو فردا: ابرام پیلی، معاون نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، روز جمعه ۱۱ اسفند ماه گفت حکومت ایران به دنبال استفاده از انتخابات به عنوان ابزاری برای نمایشی ظاهری از دموکراسی است.

این مقام آمریکایی در شبکه ایکس نوشته است: «در حالی‌که برخی از ایرانیان امروز در اولین رای‌گیری انتخابات مجلس پس از آخرین سرکوب خشونت‌ آمیز حکومت شرکت می‌کنند، جامعه جهانی می‌‌داند که مردم ایران فاقد نفوذ واقعی در صندوق‌های رای هستند»

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند برگزار شد.

ابرام پیلی در ادامه نوشته است:«حکومت ایران به دنبال استفاده از این انتخابات به عنوان نمایشی ظاهری از دموکراسی است، اما تاکنون هزاران نامزد را رد صلاحیت کرده است. مردم ایران به خوبی می‌دانند که این انتخابات، صرف نظر از نتایج آن، انتخابات مردمی نیستند؛ و ما هم با آنها هم عقیده‌ایم.»
ستاد انتخابات وزارت کشور چهارم آبان امسال اعلام کرده بود که ۲۴ هزار و ۸۲۹ نفر نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شدند. با این حال در فرایند بررسی صلاحیت‌ها در هیئت‌های نظارت و شورای نگهبان در نهایت اعلام شد که تنها صلاحیت بیش از ۱۴ هزار داوطلب برای شرکت در این دوره از انتخابات تایید شده است.

برای ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان نیز ۵۱۰ نفر ثبت نام کردند که در نهایت ۱۴۴ نفر برای رقابت در انتخابات این مجلس تایید صلاحیت شدند.
محکومیت شروین حاجی‌زاده
ابرام پیلی همچنین در این پیام خود به موضوع محکومیت شروین حاجی‌پور، خواننده و ترانه‌سرای معترض، اشاره کرده است.

معاون نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نوشته است: «رفتار ضد دموکراتیک حکومت ایران امروز نیز در دادگاه‌ها ادامه دارد، جایی که شروین حاجی‌پور خواننده پس از تبدیل شدن آهنگ «برای» به سرود جهانی اعتراضات مردم ایران به سال‌ها زندان محکوم شده است.»

دستگاه قضایی جمهوری اسلامی، شروین حاجی‌پور را به مجازات‌های متعددی ازجمله «حبس»، «ساخت موسیقی علیه جنایات آمریکا» و «ممنوعیت خروج از کشور» محکوم کرد.

ابراهام پیلی نوشته است: «ایالات متحده همچنان به روشنگری در مورد مقامات حکومت که در چنین نقض حقوق بشر دخیل بوده و ایرانیان را از آزادی های اساسی خود محروم می کنند، ادامه می دهد. و ما همچنان در کنار مردم ایران در مبارزه جهت آینده ای آزاد و دموکراتیک خواهیم ایستاد.»

خبرگزاری رویترز نوشته است که انتخابات در ایران در حالی برگزار شد که ایرانیان به طور فزاینده‌ای نسبت به «مشکلات اقتصادی و محدودیت‌های آزادی‌های سیاسی و اجتماعی» ناامید هستند و این انتخابات آزمونی برای «مشروعیت نظام روحانیت» محسوب می‌شود.

این خبرگزاری تصریح کرده بود که جمهوری اسلامی برای ترمیم مشروعیت خود پس ازاعتراضات سراسری سال گذشته، به حضور و مشارکت بالا در این انتخابات نیاز دارد.
+14
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Momijii - توکیو، ژاپن
    و همینطور جهانیان میدانند که از پشتیبانیهای پشت پرده در بقای این رژیم ، کدام قدرتهای جهانی سود و استفاده میبرند !!؟ نهایت تزویر و دورویی !
    2
    4
    شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.