یورونیوز: الهام علیاف، رئیس جمهوری آذربایجان، رهبران اتحادیه اروپا و فرانسه را به بدن نام کردن کشورش متهم و تاکید کرد که باکو قصد حمله به ارمنستان را ندارد.
او در حالی این اظهارات بیان کرد که وزرای خارجه ارمنستان و آذربایجان برای گفتگوهای صلح در برلین، با یکدیگر دیدار کردند.
آقای علیاف، روز چهارشنبه در دیدار با یک هیئت اقتصادی آلمانی، اظهارات مقامات اتحادیه اروپا را به عنوان «تهدیدی پنهان علیه آذربایجان» محکوم کرد و گفت کشورش برنامهای برای حمله به ارمنستان ندارد و به مذاکرات صلح متعهد است.
اشاره آقای علیاف به سخنان جوزپ بورل، دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا است که ماه گذشته گفته بود «هرگونه نقض تمامیت ارضی ارمنستان غیرقابل قبول خواهد بود و پیامدهای شدیدی برای روابط اتحادیه اروپا با آذربایجان خواهد داشت».
آقا علیاف در بخش دیگری از سخنانش امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه را مورد انتقاد قرار داد گفت که تمام اینها بخشی از سیاست ضد آذربایجانی فرانسه است که سعی دارد چهرهای شرورانه از کشور ما جلوه دهد و نشان دهد که آذربایجان در حال آمادگی برای حمله به ارمنستان است.
جمهوری آذربایجان و ارمنستان از اواخر دهه ۱۹۸۰ میلادی تا کنون درگیری طولانی بر سر منطقه قرهباغ داشتهاند. آذربایجان طی حملهای در سپتامبر ۲۰۲۳ توانست کنترل این منطقه را در دست بگیرد. این حمله منجر به فرار بیش از ۱۰۰ هزار ارمنی تبار از این منطقه شد و تنشها در منطقه افزایش یافت.
حدود دو هفته پیش در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، «الهام علیاف» رئیسجمهور جمهوری آذربایجان و «نیکول پاشینیان» نخستوزیر ارمنستان با میانجیگری «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان دیدار کردند و تصمیم گرفتند روند صلح را از سر بگیرند و درپی آن وزرای خارجه دو کشور امروز در برلین مذاکراتی را در خصوص دستیابی به توافق صلح پایدار آغاز کردند.
علیرغم اینها، وضعیت این دو همسایه همچنان پرتنش است و ارمنستان در اوایل ماه جاری میلادی گزارش داد که چهار تن از سربازانش در درگیری با آذربایجان کشته شدند.
ایروان نگران است که باکو از موفقیت خود در قره باغ استفاده و به ارمنستان حمله کند تا راهی زمینی با منطقه نخجوان ایجاد کند.
با این وجود آقای علیاف در آخرین سخنانش اعلام کرده است که کشورش هیچ برنامهای برای حمله ندارد و به مذاکرات صلح متعهد است.
+16
رأی دهید
-40
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۶
خردگرا - برن، سوییس
همیشه این حسرت را با خود دارم ، چنانچه یک حکومت ملی ایرانی در ایران بر سر کار بود، تو و اربابت اندوغان اینقدر واق واق نمیکردین و چه بسا که به مام میهن ایرانزمین بازگشته بودین. پاینده ایرانزمین.
20
47
پنجشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۰
استانبولی - استانبول، ترکیه
امت که عاشق ارمنی ها هستند، در تعجبم که چرا خواستار بازگشت ارمنستان به مام میهن نیستند! برادر خودم که جوابی قانع کننده ای نداشت که چرا با این همه نفرتش از ترکها خواستار الحاقش هست. اگر خواهان عوض- بدل مناطق ترک نشین ایران با ارمنستان می بودند هم این قدر عجیب نمی بود. ضمنا ارمنستان هیچ راه و مرزی با اروپا ندارد، و ارتباط خودش با جهان از طریق ایران گرجستان است.
23
13
پنجشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۰
طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
یکی دماغ این زبون بسته رو بکشه کنار ببینیم چی میگه آخه🤭😆😊😆😅😂🤣 پدرش معلوم نیست از مرز عراق و ترکیه فرار کرده به آذربایجان و به عنوان مخبر جاسوس و اعتراف گیر کا گ ب تو آذربایجان مشغول بوده. اون موقع یعنی حدود سی سال پیش پدرش گفت ما زبانمون آذری و اسم کشورمون آذربایجان هست، حالا این شیاف دماغی، با یک کمک پهپادهای ۹۰ درصد آمریکایی خردوغان ارمنستان بیچاره رو خفه کرد و میگه ما ترکیم یا کشتی گیرها و ورزشکارای مارو آزار و اذیت میکنن، یا مرده خورهاشونو به طرف ما کیشت میکنن. ای دماغو با دم شیر بازی نکن، خودتون که آذری نیستین، عین خیالتون هم نیست چند تا جوون آذری بمیره یا معلول بشه، هر چی بشه شماها تو کاخهاتون نشستین و کیف میکنید. خون ما آذری های تا ابد ایرانی رو به جوش نیارید و نگذارید کار به جای باریک بکشه.اگر جنگی بشه، خردوغان همونطور که یک شب بشار اسد و نتانیاهو رو فحش میداد شب بعد ماچ میکرد، وسط جنگ تور رو قال میذاره. یعنی فکر میکنی تارکان و فاتیح یورک قراره بیان با سربازای ایرانی بجنگن؟ خدایا .....
3
10
پنجشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.