درگیری شجاع خلیلزاده با خبرنگاران: فردوسیپور با حمایت از کیروش ایران را نابود کرد
+9
رأی دهید
-38
شجاع خلیلزاده، مدافع ملیپوش تراکتور پس از شکست تیمش برابر پرسپولیس در پایان بازی و در پاسخ به سوال یک خبرنگار در خصوص ضعف خط دفاعی تیم ملی ایران در جام ملتهای آسیا به یکباره خشمگین شد تا جایی که با او درگیری لفظی شدیدی پیدا کرد.خلیلزاده پس از تنش لفظی با خبرنگار ۳۶۰ به سردبیری عادل فردوسیپور، خطاب به این خبرنگار گفت: «شما فوتبال ایران را با ۱۰ سال حمایت از کیروش نابود کردید. شما در حدی نیستید که بخواهید درباره من نظر بدهید و یک کیروشیپور هستید.»
او در ادامه گفت: «فردوسیپور با نگهداشتن کیروش فوتبالِ ایران را نابود کرد.»
درگیری لفظی خلیلزاده به حدی بود که کادرفنی تیم فوتبال تراکتور مداخله کردند و این مدافع را به سمت اتوبوس تیم میهمان فرستادند.

۳۶

پرنده آبی - شیراز، ایران
باهاش موافقم. کیروش فوتبال ایران رو نابود کرد و جیب خودشم پر پول کرد.
10
8
پنجشنبه ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۹
۵۵

Qasim.Rimbaud - پاریس، فرانسه
نباید درگیری فیزیکی ایجادمیکرد ولی تاحدی حق بااوست.«کارلوس مانوئل لئال بریتو کی روش»یک مربی با سیستم کاملا دفاعی بود(است)که به هرتیمی رفت اعم از کلمبیا و همین قطر(قبل از مربی فعلی که قهرمانشان کرد)نتایج افتضاح گرفت واخراج شداما در ایران بااینکه باخته بود با حمایت «کی روشی پور»جشن شادی درخیابانها راه انداختند.جالب اینکه جام ملتهای آسیا بازی رده بندی ندارد(فقط فینال-اول دومی دارد)ولی اوپاداش خودش ازمقام سومی ایران را در دوره قبلی ازفدراسیون گرفت!! به جز ایران وحمایت خاص«کی روشی پور»ازاو هیچ جا نتیجه نگرفته است.شماپیداکنید پرتقال فروش را.
12
7
پنجشنبه ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۷
۴۸

فرهاد۱۹۷۷ - فلوریدا، ایالات متحده امریکا
تیم ملی فوتبال ایران تشکیل شده از یک مشت بچه مذلف، لوس و پرمدعا که مردم بیش از حد تحویلشان گرفتنند.
2
22
پنجشنبه ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۲