یکی از آسیبدیدگان جنگ ایران و عراقرادیو فردا: رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اذعان کرد داروهای آسیبدیدگان جنگ ایران و عراق در داخل کشور وجود ندارد و این بنیاد مجبور شده است بخشی از داروها را «چمدانی» وارد کند.
امیرحسین قاضیزاده هاشمی روز دوشنبه ۹ بهمن به خبرگزاری ایلنا درباره مشکل خانوادههای این افراد برای تهیه دارو گفت: «مسئله ما مسئله تأمین مالی نیست؛ مسئله وجود آن داروها در بازار است. امسال هم مسئله تأمین مالی نداشتیم، یعنی مشکل پول نبود، مشکل این بود که دارو نبود. این را دیگر باید بازار دارو تامین کند.»
او با اشاره به این که بنیاد شهید مجوز واردات دارو ندارد، دوباره تأکید کرد داروها باید در بازار باشند تا این بنیاد آن را در اختیار «جانبازان و ایثارگران» قرار دهد.
قاضیزاده هاشمی نبود داروهای آسیبدیدگان «اعصاب و روان» جنگ هشتساله را تأیید کرد و افزود: «این گرفتاری را میدانم. ما البته به صورت چمدانی بعضاً وارد میکنیم که روش صحیحی نیست.»
در ماههای اخیر گزارشهای متعددی درباره گرانی و کمبود انواع دارو در ایران و ورشکستگی و تعطیلی شرکتهای دارویی منتشر شده است.
همچنین برخی گزارشها حاکی از نقل مکان تعدادی از شرکتهای داروسازی ایرانی به کشورهای همسایه برای امکان ادامه فعالیت است.
مدیرعامل انجمن حمایت از مبتلایان به دیستروفی روز ۲۵ آذر گفت که بسیاری از خانوادههای بیماران مبتلا به بیماری اساماِی به دلیل نبود «درمان مناسب» در ایران و با هدف نجات بیمار خود به سایر کشورها «پناهنده» شدهاند.
این در حالی است که مقامهای جمهوری اسلامی دلیل مشکل دارو در کشور را به تحریمها ربط میدهند. آمریکا و دیگر کشورها میگویند دارو جزو موارد تحریمشده نیست و ایران میتواند آن را وارد کند.
مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی مرداد ماه امسال در گزارشی از نقش پررنگ نهادها و بنیادهای حکومتی و شرکتهای «شبهدولتی» در صنعت دارو ایران خبر داد.
+17
رأی دهید
-4
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۶۴
zavareh - رودسر، ایران
نه که دلتان برای جانبازان خیلی می سوزد. مگر نه این است که خودتان سرتان درد بگیرد فورا میروید پیش آن پرفسور پوشالی سمیعی بی شرف؟ هزینه مخارج میلیاردی برای خودتان را دارید ولی برای این مردم به ستوه آمده و خفه خون گرفته هیچ ندارید بجز هزار و یک بهانه...
2
12
دوشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۴
Adamat7775 - خارکف، اوکراین
۱) من واقعا متوجه نمیشم، که چرا برخی کمبودها و معضلات -در زمینههای مختلف- فقط در ایران هست و در هیچجای دیگر جهان وجود ندارد!. برای نمونه، همین مسالهی دارو، که از قدیم در ایران، طرف مجبور میشد که بره خیابان ناصرخسرو و با کلی گشتن و پول اضافه دادن به دلالهای دارو، داروی مورد نظر رو پیدا کنه (تازه اگر شانس میآورد و اونجا پیدا میکرد، چون در داروخانهها که اصلا نمیتونست پیدا کنه). صد البته که امیدواریم هیچکس هیچوقت نیاز به دارو پیدا نکنه، اما برای نمونه در همین اکراین، همهجور دارویی در داروخانهها هست، و از آنجا که تعداد افراد بازنشسته و همچنین پیر زیاد هست، در یک محله و خیابان، چندین داروخانه هست که برخیشون حتا کنار همدیگه قرار دارن، و هر کدوم، مشتریهای ثابت سالخردهی خودشون رو دارن که ماهی کلی پول دارو میدن، از اینرو، این تجارت داروخانهای در اکراین (بهویژه در همین خارکف)، تجارتی بسیار بسیار پرسود است. ~ (ادامه....)
0
10
دوشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۴
Adamat7775 - خارکف، اوکراین
۲) من خودم از جهت ژنتیکی، کمبود لمفاتیک عروق دارم، که سبب میشه در خواب و بیداری، دردهای ناگهانی گرفتگی عضلانی در دست و پا ایجاد بشن. در طی سه سال گذشته، دو بار معالجه با قرص انجام دادم - در داروخانه گفتن که از قرص مورد نظر، یک مدل اوریجینالش رو داریم، که تولید آلمان هست (سیعدد قرص صورتیرنگ، در سه ورقهی ده تایی، با نام "فلباون ۱۰۰۰")، یک مدل هم کپی اکراینی از روی آن داریم. - نوع کپی اکراینیش، خیلی ارزونتر بود، اما دکتر داروخانه گفت که شما همین نوع اصلی آلمانیش رو بخر تا افکت و تاثیرگذاری کامل بر کمبود لمفاتیک داشته باشه، من هم قبول کردم و هر دو بار همین نوع اصلی آلمانیش رو خریدم که گرون هم بود اما تاثیر داشت. روش استعمالش هم این بود که بنا به نسخهی داروخانه، این سیعدد قرص رو، دوتاش رو باید در یک روز میخوردم، فرداش یک عدد، پسفرداش نباید میخوردم و به همین ترتیب. / پینوشت؛ گویا گلوی آلمانیها از گلوی ما بسیار گشادتر هست، چون اندازهی قرصهاش بزرگ بود، من نصف میکردم. / سلامت باشید همگی ~
0
9
دوشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.