صدای آمریکا: خبرگزاری ایلنا در واکنش به پیشنهاد وزارت بهداشت برای کاهش یارانه قند و شکر و نان برای کنترل دیابت در کشور اعلام کرد که سهم قند و نان در سبد غذایی مردم افزایش یافته و جایگزین گوشت و لبنیات شدهاند و به طور مشخص مصرف نان در ۶ سال بیش از ۵ برابر شده است.
این افزایش مصرف نان به دلیل فقر غذایی کارگران و سایر اقشار آسیبپذیر جامعه است. بسیاری از کارگران به دلیل مشکلات مالی، قادر به تأمین غذای کافی و سالم نیستند. آنها اغلب از یک وعده غذای گرم در طول روز محروم هستند و نان و قند را به عنوان جایگزین گوشت و لبنیات مصرف میکنند.
اکبر قربانی، دبیر اجرایی خانه کارگر غرب تهران، در این باره گفته است: «اغلب کارگران به خاطر تغذیه ضعیف و عدم مصرف کافی صبحانه و نداشتن وعده ناهار، تا ساعت ۱۰ و ۱۱ صبح دچار گرسنگی مفرط شده و بهرهوری خود را به مرور از دست میدهند.»
او همچنین گفته است: «بررسیها نشان میدهد که بسیاری از کارگران در طول روز از داشتن یک وعده غذای گرم محروم هستند.»
این فقر غذایی باعث شده است که کارگران در معرض خطر ابتلا به بیماریهای مختلف قرار گیرند. فقدان مواد غذایی با ارزش در سبد غذایی کارگران باعث شده است که آنها در سنین نزدیک به پیری و میانسالی درگیر بیماریهایی مانند پوکی استخوان شوند.
به گفته مصطفی شریف، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، دولت به دنبال کنترل فشار بودجهای است، اما در مدیریت یارانه راههای مختلفی وجود دارد که نباید به زیان اقشار آسیبپذیر باشد. او پیشنهاد کرده است که دولت برای کمک به کارگران و سایر اقشار آسیبپذیر، یارانههای نقدی بیشتری به آنها پرداخت کند.
+2
رأی دهید
-2
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۵۴
ابن ملجم(ع) - مونیخ، آلمان
نوش جونتون، حقتون همینه، اب و برق مجانی اتوبوس مجانی میخواستید؟ جز ناموستو که برای عراقی و لبنانی و هزارهای افغانی ..... مردار پرست پاکستانی مجانی شد و جون خودتون و بچه هاتون برای پاسدار ها و بسیجیهای مفعول هیچ چیز براتون مجانی نشد
1
5
پنجشنبه ۰۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۵:۴۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.