باستان‌شناسان یک مقبره ۴۵۰۰ ساله مصر باستان مملو از گنجینه‌های شگفت‌انگیز را کشف کردند

یورونیوز: باستان شناسان مصری و ژاپنی به تازگی از یک مقبره مصر باستان که بیش از ۴۰۰۰ سال پیش در صخره تراشیده شده بود، رونمایی کردند که کشفی پیشگامانه محسوب می‌شود.

محل این مقبره نیز در قبرستان سقاره، واقع در ۲۰ مایلی جنوب قاهره است.

نوزومو کاوای، سرپرست تیم ژاپنی می‌گوید: «این مقبره که قدمت آن به بین ۲۶۴۹ تا ۲۱۵۰ قبل از میلاد باز می‌گردد، دارای گورها و آثار باستانی متعددی است که دوره‌های تاریخی مختلف را در بر می‌گیرند و بینش‌های ارزشمندی از تاریخ این منطقه ارائه می‌کند.»

در میان گنجینه‌های قابل توجهی که در این مقبره کشف شده، مجموعه‌ای از ظروف آلاباستری از سلسله هجدهم که به خوبی حفظ شدند و مجسمه‌های سفالی که ایسیس و هارپوکرات را به تصویر می‌کشند، دیده می‌شوند.

این تیم بین‌المللی، در جریان بررسی این مقبره، بقایای یک انسان را نیز کشف کردند که در کنار یک ماسک رنگی زنده دفن شده بود. آنها همچنین محل دفن یک کودک را کشف کردند که قدمت آن به سلسله دوم (۲۸۹۰ - ۲۶۸۶ قبل از میلاد) می‌رسید.

در داخل مقبره، تابوتی متعلق به سلسله هجدهم (۱۵۵۰-۱۲۹۵ قبل از میلاد) و یک ظرف آلابستری دیده شد که به طرز شگفت‌انگیزی حفظ شده بود.

علاوه بر این، دو مجسمه سفالی که الهه مصر باستان ایسیس را به تصویر می‌کشد و با مراسم تدفین مرتبط است همچنین خدای کودک هارپوکراتس که در دوره‌های بطلمیوسی به عنوان خدای سکوت و اسرار شناخته می‌شد، کشف شدند.

یک تخته سنگی حکاکی شده حاوی کتیبه‌ای که نشان می‌داد متعلق به مردی به نام «هرویدس» است، طلسم‌های مختلف و اوستراکا (تکه‌های سفال شکسته) از دیگر یافته‌های جدید در این مقبره بود.

گورستان بزرگ سقاره در نزدیکی شهر باستانی ممفیس قرار دارد و یک سایت میراث جهانی یونسکو است. بیش از دوازده هرم، از جمله اهرام معروف جیزه همچنین اهرام کوچکتر ابو سیر، دهشور و ابورویش در این گورستان قرار دارند.

مقامات مصری در سال‌های اخیر از اکتشافات باستان‌شناسی زیادی در مکان‌های مختلفاین کشور خبر داده‌اند.

ده‌ها محل دفن مربوط به دوران پادشاهی جدید که قدمت آن‌ها به ۱۸۰۰ تا ۱۶۰۰ قبل از میلاد برمی‌گردد، در نزدیکی شهر جنوبی اقصر (Luxor) به همراه ویرانه‌های یک شهر رومی باستان از جمله این اکتشافات است.
+15
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۰
    GORG AMERICAN - واشنگتن دی سی، ایالات متحده امریکا
    مسلمان در مصر هنوز دارن از آبرو و ذخیره ی فرعون روزی میخورن و لعنتش میکنن و محمد پرستی میکنن
    2
    20
    ‌سه شنبه ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    کیانپور - ونکوور، کانادا
    GORG AMERICAN - واشنگتن دی سی، ایالات متحده امریکا
    GORG AMERICAN - واشنگتن دی سی، ایالات متحده امریکا. جهت اطلاع شما:. چرا زبان مصر باستان به این سرعت به عربی تبدیل شد؟!. زیرا در مصر باستان عرب ها در مصر به تجارت و بازرگانی میپرداختند و قبایل زیادی از اعراب در مصر سکونت داشتند!! و اصلا عربی برای مصری ها بیگانه نبود . در مورد مهاجرت های اعراب به قصد سکونت در مصر، در زمان فرعونیان امواج زیادی از عرب از شبه جزیره عربی به مصر وارد شدند. دکتر عکاشه الدالی مصر شناس میگوید:. کردن که ما آن را محله خارجی می نامیم، که در آن تعدادی از مردم #عربی_الاصل داریم که از یمن، عربستان و دیگر نقاط جهان عرب مهاجرت کرده اند به مصر باستان. نه تنها به عنوان مهاجر و تاجر می آیند، بلکه در شهرهای خود در مصر مستقر می شوند که گاهی در یونانی «Com Arabus» نامیده می شد که به معنای «شهر اعراب» است. #هرودوت اشاره کرد که بخش‌های شرقی مصر بین سواحل دریای سرخ و رود نیل محل سکونت قبایل #عرب بوده است. نکته دیگر. مترجمان عرب قرون وسطی خط هیروگلیف مصری. مسلمانان 1000 سال پیش از او میتوانستند کتیبه های هیروگلیف مصر باستان را رمزگشایی کنند و بخوانند!!!.
    0
    4
    ‌چهارشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۰۲:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    کیانپور - ونکوور، کانادا
    ادامه. تر الدالی مصرشناس اشاره می کند که یکی دیگر از محققین اولیه عرب مسلمان، #ایوب_بن_مسلمه، نیز «دانش رمزگشایی حروف هیروگلیف» را داشت. او توضیح می‌دهد که این را از طریق نوشته‌های جغرافی‌دان قرن دوازدهم، محمد #الادریسی، که علاقه عمیقی به مصر داشت، می‌دانیم. ادریسی در کتاب اسرار اهرام خود آورده است که در سفر #خلیفه_عباسی #مامون، ابن مسلمه به مصر در سال 831م مطلب مهمی آورده است
    0
    3
    ‌چهارشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۰۲:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    GORG AMERICAN - واشنگتن دی سی، ایالات متحده امریکا
    کیانپور - ونکوور، کانادا
    خب مصری های اصیل که باید در برابر عرب‌های متجاوز به فرهنگشون بایستند چه کسایی هستن؟؟چطور ایرانیا در برابر تجاوز آخوند به کورش و فرهنگشون مقاومت میکنن ولی مصریا نه؟؟اینا همشون از اصل و نصب همین بودن و هستن
    0
    1
    ‌چهارشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    کیانپور - ونکوور، کانادا
    GORG AMERICAN - واشنگتن دی سی، ایالات متحده امریکا
    حالا شما چرا ناراحتی؟ مگر نمی بینید که فرهنگ مصر باستان تا به امروز پابرجاست؟ و آتار باستانی آن حفظ شده است؟ خب چه کسی این فرهنگ باستانی و آثار تاریخی مصری را حفظ کرده است؟
    0
    0
    ‌چهارشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۰
    GORG AMERICAN - واشنگتن دی سی، ایالات متحده امریکا
    کیانپور - ونکوور، کانادا
    فرهنگ مصر باستان توسط کاشفین غربی حفظ و حراست میشه
    1
    1
    ‌چهارشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.