یورونیوز: افراد بسیاری صبح روز بعد از دورهمیها، که با مصرف نوشیدنیهای الکلی همراه بودهاند، احساس خماری میکنند و برای چندین ساعت یا بیشتر حالت ناخوشایندی به آنها دست میدهد.
اهالی کشورهای اروپایی قرنها با این مشکل مواجه بودهاند و مردمان هر سرزمین به روش خود برای برای مقابله با این حالت تلاش کردهاند؛ از نوشیدن آب ترشی گرفته تا پوشیدن جوراب خیساندهشده در ودکا و خوردن فضله پرندگان.
در زیر شماری از این روشها را میآوریم: آلمان گفته میشود برای هر چیزی در آلمان یک واژه معادل وجود دارد. خماری در این زبان اصطلاحا «Katzenjammer» نامیده میشود که تحتالفظی معنی «گربهها گریه میکنند» میدهد. بنابراین جای تعجب نیست که صبحانه خماری آنها هم «Katerfrühstück» («خوراکی گربه نر») نام داشته باشد.
این یک ترشی شاهماهی به همراه خیار ترشی و پیاز است. چیزی که برای پراندن خماری حاصل از مستی کار میکند، هرچند باعث میشود دهانتان بوی بد بگیرد. بلژیک بلژیکیها از روشی شبیه به درمان آلمانی، هرچند کمی خوشمزهتر، به نام «سالاد شاهماهی» استفاده میکنند. این غذا شامل شاهماهی ترشی شده با پیاز، فلفل، ماست و پاپریکا است و در مقابله با خماری تاثیر بالایی دارد. لهستان لهستانیها ترجیح میدهند یک لیوان آب ترشی را بنوشند تا کسالت صبحگاهی را کاهش دهند. همانطور که ممکن است از سه مورد اول این فهرست متوجه شده باشید، ترشی ها نقش اصلی را در کم کردن احساس خماری دارند صرفاً به این دلیل که غلظت پتاسیم و سدیم آنها به تامین الکترولیتهای بدن شما کمک میکند. مجارستان مجارستانیها چیزی میخورند که ما در این فهرست کمتر توصیه میکنیم: فضولات گنجشک. برخی مجارستانیها معتقدند افزودن فضولات گنجشک به کنیاک به کاهش خماری حاصل از آن کمک میکند. عدهای از مجارستانیها به تاثیر فضله گنجشک برای مقابله با خماری اعتقاد دارندبا توجه به اینکه فضله احتمالا حاوی انگل است، این یک روش توصیهناپذیر و غیربهداشتی محسوب میشود و دلیل استفادهاش فراتر از مقاله ماست. با این حال بعید است بتوانید یک گنجشک کوچک را متقاعد کنید که برای قضای حاجت داخل لیوانتان بیاید. استونی یک درمان قدیمی استونیایی شامل خیس کردن یک جفت جوراب در ودکا، پوشیدن آنها زیر یک جفت جوراب ضخیم دیگر و نشستن با یک فنجان چای داغ است. ودکا و چای داغ باعث تعرق میشوند و در نتیجه سموم را از سیستم بدن شما خارج می کنند. فرانسه فرانسویها یک خورش مقوی یا یک سوپ پیاز را برای درمان خماری ترجیح میدهند. برای مقابله با احساس بد حاصل از مستی در صبح روز بعد، ماده خوردنی هر چه شورتر باشد بهتر است.
آنها همچنین تمایل به تهیه «کاسوله» (یک غذای سنتی متشکل از لوبیا سفید، سوسیس، گوشت و چربی غاز) دارند، غذایی که از جذب بیشتر الکل در خون شما جلوگیری میکند. عدهای از فرانسویها خوردن غذایی به نام «کسوله» را برای مقابله با خماری مفید میدانندرومانی رومانیاییها مانند فرانسویها میدانند که سوپ داغ بعد از یک شب طولانی همیشه ایده خوبی است، با این حال آنها چنین چیزی را چند درجه بالا میبرند و به هنگام خماری به سوپی با غلظت سهبرابری به نام «ciorba de burta» درست میکنند.
این سوپ حاوی سیرابی خوک یا گاو به همراه سیر و پیاز است. اسیدهای چرب ضروری، پروتئین و نمک داخل آن روند بهبودی را تسریع میکند. ایتالیا اگر هنوز در نیمهشب هوشیار هستید، میتوانید «اسپاگتی نیمهشب» درست کنید و بخورید. این غذا دستور خیلی خاصی ندارد، فقط خوشمزه است و الکل اضافی را جذب میکند.
ناپلیها البته غذایی ساده و خوشمزه به نام اسپاگتی سیر و روغن (Aglio e Olio) درست میکنند که برای آن به اسپاگتی، سیر، روغن زیتون و فلفل قرمز نیاز دارید. اسپاگتی سیر و روغن ایتالیادر سیسیل هم یک میانوعده سنتی حاوی آلت تناسلی خشکشده گاو نر است. در قدیم اعتقاد بر این بوده که این غذا سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است و برای تقویت قوه مردانگی نیز ساخته شده است. هرچند اکنون به اندازه گذشته محبوب نیست. انگلستان چه یک ساندویچ بیکن ساده باشد یا یک صبحانه کامل انگلیسی/سرخ شده، بیکن سرخشده می تواند همهچیز را برای پریدن خماری فراهم کند. این ماده غذایی اسیدهای آمینهای که از دست دادهاید جبران میکند، به علاوه که سبک و لذیذ است. اسکاتلند اسکاتلندیها برای مقابله با خماری به نوشابه پرتقال گازدار «ایرن-برو» (IRN-BRU) روی میآورند. مردم محلی تصور میکنند که این نوشیدنی تاثیر مثبتی میگذارد و حال افراد را خوب میکند. نوشیدنی مورد علاقه اسکاتلندیها برای مقابله با خماریایرلند در حالی که بسیاری از درمانهای موجود در این فهرست شامل غذا و نوشیدنی میشود، ایرلندیها وقتی از خواب بیدار میشوید راهحل دیگری دارند: ریختن شن و ماسه زیاد روی خودشان.
افسانهای ایرلندی ادعا میکند که دفن کردن خود تا گردن در شنهای سرد، باعث میشود خون در بدنتان با شدت بیشتری پمپاژ شود و در نتیجه از حس خماری بیرون بیایید.
+7
رأی دهید
-1
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.