اپراتور پمپبنزین بادرود در اصفهان ده هزاردلار پول گمشده توریست گرجستانی را به او بازگرداند
+31
رأی دهید
-1

مصطفی اسماعیلیان اپراتور پمپبنزین مجتمع وادی بادرود اظهار کرد: مقارن ساعت ۱۶ روز پنجشنبه در حال تحویل نوبت به اپراتور بعدی بودم که بسته پولی در پمپبنزین توجه من را جلب کرد.
-Advertisemnet-
اپراتور پمپبنزین مجتمع وادی بادرود گفت: با چک کردن دوربینها متوجه شدیم این پول از مسافر یک تاکسی که توریست خارجی است افتاده و توریست متوجه افتادن پول نشده است، ساعت شش عصر راننده تاکسی با مجتمع تماس گرفت و به مسؤول مجتمع خبر گمشدن پول را داده بود و مسؤول مجتمع گفته بود که پول اینجا پیداشده و اپراتور تحویل دفتر داده است.
وی بیان کرد: ساعت ۷ شب توریست گرجستانی با راننده تاکسی به مجتمع آمدند و با تشکر فراوان و ذکر این موضوع که شما ایرانیها کارتان واقعاً عالی است و مشخص است که انسانهای کار درستی هستید پول را تحویل گرفت.
وی بابیان اینکه در نگاه اول فکر کردم پولهای تقلبی باشد، افزود: بعد از برداشتن دسته پولها متوجه شدم پولها دلار واقعی است، آن را به دفتر مجتمع بردم و موضوع را به مسؤول مجتمع اطلاع دادم.
۵۳

pull.over123 - تهران، ایران
خبر ناقصه، منتظر خوندن مژدگانی/ پاداشی به این مرد با وجدان بودیم، تشکر خشک و خالی که فایده نداره توریست جان
1
15
شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۳