از زنم پرسیدم که آیا قادره به من خیانت کنه؟

از زنم پرسیدم که آیا قادره به من خیانت کنه؟.
+23
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    با این جمله‌ی ایشان که در زمان ۲۲؛۰ گفت؛ "ولی‌ همه آدم‌ها اگر شرایطش فراهم باشه قادر به خیانت کردن هستند" --- بنده (نگارنده) با این جمله اصلا موافق نیستم. / اصولا مساله‌ی داشتن پتانسیل خیانت کردن -درتمام زمینه‌ها-، همانند مساله‌ی ژنتیک هست، که انسان آن‌را از والدین یا خویشاوندان و یا از اجداد خود به ارث می‌برد. / زبانزدی در روسی هست که می‌گوید؛ "اگر خواستی دختر را بگیری (یعنی باهاش ازدواج کنی‌)، حتما اول به مادرش نگاه کن"، یعنی چه دختر چه پسر، از جهت ژنتیکی‌ (چه ژنتیک ارگانیسم بدن، و چه ژنتیک ساختار روح و سبک فکری) آیینه‌ی رفتارهای والدین و اجداد خود هستند. برخی‌ انسان‌ها ذاتا و ژنتیکی‌، پتانسیل خیانت کردن دارند، و برخی‌ دیگر -خوشبختانه- به‌هیچ‌وجه نه. / در ضمن، اگر شما همکار یا دوستی‌ دارید -چه زن چه مرد- که به همسر خود خیانت کرده، حتم بدانید که در کار شراکت و امور کاری و مالی‌ هم، پتانسیل خیانت مالی‌ به شما که شریک کاری‌اش باشید را نیز دارد. / امور مثبت اخلاقی، زنجیروار به‌هم وصل هستند، و امور منفی‌ نیز به‌همین ترتیب -و در تمام زمینه‌ها-.
    6
    5
    یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    دوست سرد و گرم روزگار چشیده گرامیم، پیشاپیش با آروزی سلامتی برای شما، به گمانم منظور شما شاید Куда мать туда и дочь ترجمه برای خوانندگانی که بزبان روسی آشنایی ندارند: مادر کجا، دختر همانجا(همان راه) ، و یا شاید Хочешь жениться на девушке сначала познакомься с ее ، اینها را که می نوشتم ناگهان یادم افتاد مشابه این ضرب المثل را ما در زبان تورکی هم داریم به این شکل anasına bax qızını al tarağına bax bezini al ترجمه: مادرش را ببین «سپس» دخترش را بگیر، شانه هایش«تار و پودش» را ببین، «سپس» پارچه را بخر. تار و پود ما انسانها نیز بلحاظ ژنتیکی والدین و بلحاظ تربیتی، فهرستی طولانی است که خانواده و مناسبات اجتماعی و فرهنگی دوران کودکی ما انسانها سنگ بنای اولیه آن است. آن لحظه ها ، آن ثانیه های سرنوشت ساز که در دوران کودکی یک پلک بهم زدن بسرعت نور از برابر چشمانمان می گذرند، تأثیرشان تا پایان عمر بر روح و روانمان و تصمیماتی که آینده می گیریم باقی می ماند. ایام به کامتان گوارا باد.
    0
    5
    یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    ۱) گرامی‌، با درود. همانند همیشه درست می‌‌فرمایید. سپاس برای واریانت‌های زبانزد روی سخن که به روسی نگارش فرمودید، و همچنین روایت مشابه آن در زبان تورکی‌، -که البته بهتر در جریان هستید که چنین زبانزد‌هایی‌، از همان زبان ترکی‌ به زبان روسی وارد و نسخه‌های هم‌ردیف و مترادف آن از فرهنگ تورکی‌ به روسی اضافه گردیدند-. سپاس برای نکاتی که فرمودید. / توضیح این‌که، البته در کامنت اول، مساله را از "دیدگاه ژنتیک" بررسی داشتیم، چون بنده همچنین به مساله‌ی نشان زودیاک و هنایش ماه تولد بر انسان نیز باوری ژرف دارم. در منطقی‌ترین حالت، ژنتیک تا ۵۰ درصد بر شخصیت انسان -به‌طور آشکار یا نهفته- تاثیر دارد، و ۵۰ یا ۷۰ درصد مابقی، از ویژگی‌های نشان ماه تولد‌مان بر روی شخصیت ما تشکیل شده. من ویرگو هستم (شهریور ~ باکره)، که اصولا شهریوری‌ها -همانند همه‌ی انسان‌ها، وفاداری سرلوحه کارشان است- و اگر در زندگی‌ زناشویی‌شان طلاق ایجاد شده باشد، سال‌ها می‌توانند تنها زندگی‌ کنند، اما ماه قبلی‌ من که شیر باشد، هر روز را روزی تازه می‌بیند - ویرگو و شیر، از جهت زناشویی بهم نمی‌خورند. (ادامه...)
    0
    2
    دوشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    ۲) منظورم این است که هر دو فاکتور "هنایش ژنتیک از جانب والدین و اجدادمان بر ما" و همچنین "ویژگی‌هایی‌ که از نشان زودیاک و ماه تولدمان بر روی ما از اپتدای تولد -همچون ذره‌ای از تمام جهان هستی‌- هنایش دارند"، سبب‌ساز چگونگی‌ ساختار رفتاری ما در تمام مناسبات زندگی‌ می‌گردند، حتا گرایش به خیانت، حتا سبک فکر، داشتن گرایش به تنهایی‌ و یا دایم به‌گونه‌ای فیزیکی‌ در بین دوستان و آشنایان بودن و امثال آن. همانگونه که به‌درستی‌ در کامنت خود اشاره فرمودید؛ "تار و پود ما انسانها نیز بلحاظ ژنتیکی والدین و بلحاظ تربیتی، فهرستی طولانی است". / من راستش از چندین سال پیش، هر که را -از هر نژاد و ملیتی- می‌شناختم، با دانستن نشان ماه تولدشان، غربالگری کردم، منابع مکتوب مساله‌ی زودیاک را نیز کامل خواندم، و سپس به نتیجه‌گیری نسبی‌ رسیدم. چون اگر ما بتوانیم اول خودمان را بشناسیم، و سپس اشخاص دیگر را نیز هم، آن‌گاه در تمام مناسبات زندگی‌، به کمترین میزان خطای شخصی‌ و همچنین قربانی‌شدن بخاطر خطای دیگران می‌رسیم. (ادامه...)
    0
    2
    دوشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    ۳) حال یک مورد مستند. --- انتهای دهه هفتاد خورشیدی در ایران، همکاری داشتم که تعریف کرد، یکی‌ از بستگان ایشان خانم متاهلی هستند و فرزندان‌شان نیز بزرگ‌سال. این خانم از همان اپتدای ازدواج، ذهن‌اش درگیر علاقه به مرد دیگری بوده، شوهرش پس از مدتی‌ می‌فهمد، اما طلاق نمی‌گیرد و این دو یک عمر اختلاف شدید داشتند. دختر خواهر این خانم نیز، وقتی‌ ازدواج می‌کند، پس از چندین سال، او نیز همانند خاله‌اش، سر به خیانت مستقیم یا غیرمستقیم به شوهرش می‌زند، و سپس با داشتن چند فرزند بالغ، کار به جدایی‌ می‌کشد. --- ژنتیک در چنین مواردی می‌گوید، که گرایش به خیانت در خاندان افراد یاد‌شده، موروثی می‌باشد، که در یکی‌شان نهفته، و در دیگری آشکار است، که اگر برای نمونه، دختر خانم دومی‌ -که ذکر شد- ازدواج کند و وفادار کامل هم به شوهرش باشد، اما اگر ایشان فرزند‌دار شود، آن‌گاه نوه به مادربزرگ‌اش -که خود از جد خویش چنین گرایش ژنتیکی‌ داشته- می‌رود و او نیز همانند مادربزرگ و آن خانم اول که گفته شد، دست به خیانت خواهد زد (چه پسر باشد چه دختر). ---
    0
    3
    دوشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Adamat7775 - خارکف، اوکراین
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    ۴) گرامی‌، پوزش می‌خوام برای زیاده‌گویی‌های همیشگی‌ که دارم. این مبحث بسیار مفصل است. سپاس از شما ~ سلامت باشید همگی‌ ~ پایان این مبحث. وقت خوش ~ با احترام ~
    0
    4
    دوشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.