محمد مهدی کرمی و محمد حسینی پس از اعتراف زیر شکنجه شدید اعدام شدنددویچه وله: سخنان پدر روحالله عجمیان، بسیجی کشتهشده در جریان اعتراضات سراسری بازتاب وسیعی در رسانهها و شبکههای اجتماعی داشته است. دو تن از موکلان متهمان به سخنان او واکنش نشان دادهاند.
اظهارات پدر روحالله عجمیان، بسیجی کشتهشده در جریان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ در برنامه زنده تلویزیونی بازتاب و واکنشهای فراوانی داشت.
میزرا ولی عجمیان در این برنامه با گله از اینکه چرا همه متهمان پرونده قتل پسرش اعدام نشدهاند، علی اکبر ولایتی، مشاور رهبر جمهوری اسلامی را متهم کرد که با دخالت در این پرونده مانع اعدام سایر متهمان شده است.
این در حالی است که در این پرونده که نکات مبهم بسیاری دارد دو متهم به نامهای محمد مهدی کرمی و محمد حسینی اعدام شدند. حکم اعدام این دو زندانی در حالی به اجرا درآمد که گزارشهای پرشماری از شکنجههای آنها در دوران بازداشت منتشر شد.
در ۲۸ آذر ماه سال گذشته علی شریفزاده اردکانی، وکیل محمد حسینی در توییتر نوشت: «با سیدمحمد حسینی در زندان کرج ملاقات کردم روایتش همه اشک بود. از شکنجه، ضرب وشتم با چشم و دست و پای بسته تا لگد به سر و بیهوشی، از میله آهنی به کف پا و شوکر در قسمتهای مختلف بدن، مردی که اقرارهایش تحت شکنجه بوده و هیچ وجاهت قانونی ندارد».
شهریورماه امسال نیز کمیته پیگیری وضعیت بازداشتشدگان از قول "یک منبع آگاه" به شرح شکنجههای متهمان این پرونده پرداخت و نوشت متهمان را به روشهای مختلف شکنجه میکردند که "جوجه کردن" یکی از آنها بود. در این روش فرد را در حالی که دست و پاهایش از عقب به هم بسته شده، با زنجیر از سقف آویزان میکنند.
این منبع آگاه به کمیته پیگیری گفته بود: «محمدمهدی کرمی و محمد حسینی بیش از دیگران مورد شکنجه قرار گرفتند به طوری که مثلا اگر سایرین را ۲۰ دقیقه در حالت جوجه کردن نگه میداشتند، در مورد محمد حسینی این زمان به ۵۰ دقیقه میرسید.»
همچنین اعدامهای مصنوعی، استفاده از شوکر و کتک زدن از جمله شکنجههای دیگری بوده که بعضی از متهمان این پرونده تحمل کردهاند. روز پیش از اعدام محمدمهدی کرمی و محمد حسینی به آنها گفته بودند که عفو شدند و تا آخرین ساعت نیز مورد شکنجه روحی و روانی قرار گرفتند.
سایر متهمان این پرونده نیز احکام بسیار سنگینی دریافت کردند. حمید قرهحسنلو، پزشک به ۱۵سال حبس و نفی بلد، رضا آریا، حسین محمدی و مهدی محمدی هر کدام به ۱۰ سال حبس و نفی بلد محکوم شدند.
محمد امین اخلاقی ساوجبلاغی، امین مهدی شکراللهی و فرزانه قرهحسنلو هر کدام به ۵ سال حبس و نفی بلد و علی معظمی گودرزی به ۳ سال حبس و نفی بلد محکوم شدند.