یورونیوز: سوئلا براورمن، وزیر کشور بریتانیا، در سخنرانی روز سهشنبه در واشنگتن، کنوانسیون ژنو در مورد پناهندگان را به باد انتقاد گرفت و خواستار تغییر و بازنویسی آن بر اساس مقتضیات دنیای امروز شد.
خانم براورمن که سیاستمداری متعلق به طیف راستِ افراطی حزب حاکم محافظهکار و نامزد پیشرو برای تکیه بر کرسی رهبری آتی این حزب محسوب میشود، روز سهشنبه در جریان سخنرانی خود در اندیشکده آمریکایی انترپرایز که یک اندیشکده دارای گرایش راست میانه به شمار میرود، به صراحت گفت: «کنوانسیون ژنو در مورد پناهندگان مناسبِ دوران مدرن نیست.»
این کنوانسیون که پس از جنگ جهانی دوم و در سال ۱۹۵۱ تدوین و تصویب شد، حداقل استانداردهای بینالمللی را برای رفتار با پناهندگان تعیین کرد. بر پایه این کنوانسیون، پناهجویان نباید به کشورهایی بازگردانده شوند که در آنها با تهدید جدی برای زندگی یا آزادیهای اساسی روبرو هستند.
وزیر کشور بریتانیا در بیان دلیل خود برای اصلاح کنوانسیون ژنو توضیح داد: «این کنوانسیون در زمان خودش دستاورد بزرگی محسوب میشود اما با گذشت بیش از ۷۰ سال، ما اکنون در دورهای کاملا متفاوت زندگی میکنیم، به طوری که اگر بخواهیم بر اساس الزامهای آن عمل کنیم، اکنون حداقل ۷۸۰ میلیون نفر در جهان از حق تئوریک دریافت پناهندگی کشوری دیگر برخوردارند.»
او افزود: «در شرایط فعلی، مردم مجازند که از کشورهای امن عبور کنند و حتی سالها در کشورهای امن اقامت کنند ولی همچنان در حال انتخاب مقصد مورد نظرشان برای پناهندگی باشند؛ رویهای که از نظر من غیرقابل دفاع است.»
او تصریح کرد: «هیچیک از افرادی که با قایق از فرانسه وارد بریتانیا میشوند، از خطر قریبالوقوع فرار نمیکنند و دلیل محکمه پسندی و منطقی برای ورود غیرقانونی به خاک برتانیا ندارند.»
خانم براورمن سپس خطاب به رهبران جهان گفت: «سیستم فعلی پناهندگی که صرفِ دگرباش جنسی یا زن بودن را به منزله تحقق شرایط ترس از تبعیض میپذیرد و تمامی این افراد را مشمول دریافت حمایت میکند، نه دیگر قابل دفاع و نه قابل دوام است.»
اظهارات خانم براورمن با واکنش شدید گروههای حامی حقوق پناهجویان و پناهندگان مواجه شد. چنان که سونیا اسکیتس، مدیر اجرایی سازمان غیردولتی آزادی از شکنجه، گفت: «دگرباشان جنسی در بسیاری از کشورها به خاطر این که چه هویت و جنسیتی دارند و چه کسی را دوست دارند، شکنجه میشوند و درد آنها کمتر از سایر بازماندگان شکنجه نیست که ما در حال درمان آنها هستیم. دگرباشان جنسی نیز دقیقا مستحق همان محافظت هستند. برای یک نظام لیبرال دموکراسی مانند بریتانیا تلاش برای کاهش حمایت از جامعه دگرباشان جنسی واقعا شرمآور است.»
لورا کیرک اسمیت، مدیر اجرایی کمیته بینالمللی نجات نیز وزیر کشور بریتانیا را به مطالعه نتایج نظرسنجی اخیر دعوت کرد که نشان داد، دو سوم بزرگسالان بریتانیایی معتقدند که حق پناهندگی باید حفظ شود.
حزب اپوزیسیون کارگر نیز از این سخنرانی انتقاد کرد و ایوت کوپر، وزیر کشور سایه، براورمن را متهم کرد که «به خاطر مشکلات سیستم پناهندگی در بریتانیا به دنبال مقصر در خارج از این کشور میگردد.»
خانم براورمن که در واشنگتن به سر میبرد، قرار است با الخاندرو مایورکاس، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده و مریک گارلند، دادستان کل ایالات متحده برای بحث در مورد مهاجرت و امنیت ملی گفتگو کند.
+20
رأی دهید
-14
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۳۰
GORG AMERICAN - بالتیمور، ایالات متحده امریکا
خود این زنه با چه کیسی تونسته پناهندگی جزیره رو بگیره؟؟؟؟
0
4
چهارشنبه ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.