(تصاویر) رها کردن خودرو‌های لوکس و اسپرت توسط صاحبانشان در امارات

بحران مالی یکی از دلایل رها کردن خودرو‌های گران قیمت در امارات است. برخی افراد حتی پس از خرید خودرو مورد علاقه خود قادر به پرداخت باقی پول آن نیستند. از این رو، خودرو را رها کرده و برای این که زندانی نشوند از شهر فرار می‌کنند.

در میان برج‌های سر به فلک کشیده و ساختمان‌های لوکس شهر دبی در امارات، یک واقعیت تلخ برای دوستداران خودرو نهفته است و آن تعداد زیاد خودرو‌های لوکس و اسپرتی است که به حال خود رها شده و بازار خودرو‌های متروکه دبی را شکل داده اند.

به گزارش عصر ایران، این خودرو‌های گران قیمت که در پارکینگ‌های مختلف امارات، به ویژه شهر دبی، خاک می‌خورند، یادآور خرید‌های بی رویه و سوء مدیریت مالی در شهری هستند که به بلندپروازی و زیاده خواهی شهرت دارد.

رها کردن خودرو‌های لوکس و اسپرت در امارات به دو یا سه دستگاه در سال خلاصه نمی‌شود، بلکه هزاران خودرو توسط صاحبانشان در این کشور رها شده اند.

به گفته مقامات بخش مدیریت پسماند دبی، اگر خودرویی مانع حرکت خودرو‌های دیگر شود یا جاده‌ها را بند بیاورد، بلافاصله از محل منتقل می‌شود. اما اگر این گونه نباشد، این خودرو‌ها اغلب برای ماه‌ها و حتی سال‌ها در یک نقطه دست نخورده باقی می‌مانند.

بحران مالی یکی از دلایل رها کردن خودرو‌های گران قیمت در امارات است. برخی افراد حتی پس از خرید خودرو مورد علاقه خود قادر به پرداخت باقی پول آن نیستند. از این رو، خودرو را رها کرده و برای این که زندانی نشوند از شهر فرار می‌کنند.

برخی خودرو‌ها نیز به افرادی تعلق دارند که در ابتدا کسب و کار پر رونقی داشته اند، اما پس از مواجهه با بحران مالی دچار ورشکستگی شده و خودرو‌های گران قیمت خود را رها کرده اند.

از سوی دیگر، دستگاه قضایی دبی از قوانین شریعت پیروی می‌کند و اگر فرد قادر به پرداخت بدهی خود نباشد، این به یک جرم کیفری تبدیل می‌شود. دستگاه قضایی دبی برای افرادی که ورشکسته می‌شوند، رحمی نشان نمی‌دهد.

افراد از بانک‌ها برای خرید خودرو‌های گران قیمت وام می‌گیرند و زمانی که نمی‌توانند وام خود را بازپرداخت کنند، مجبور می‌شوند خودرو و زندگی خود را رها کرده و از امارات فرار کنند. افرادی که توانایی بازپرداخت بدهی‌های خود را نداشته باشند با مجازات زندان مواجه می‌شوند.

حال این پرسش مطرح می‌شود که چه اتفاقی برای این خودرو‌ها می‌افتد؟ زمانی که خودرو رها شده توسط پلیس و مقامات پیدا می‌شود، در ابتدا به صاحب آن اطلاع داده می‌شود.

بیشتر اوقات، مالک اعلان را نادیده گرفته و برای بررسی شرایط خودرو خود مراجعه نمی‌کند. در نتیجه، خودرو توقیف می‌شود. اغلب کسی برای تحویل این خودرو‌ها مراجعه نمی‌کند و در نهایت با قیمت بسیار پایین تری به حراج گذاشته می‌شوند.
+5
رأی دهید
-8

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    Azadi@Iran - برمینگام ، انگلستان
    این مطلب خیلی دور از واقع است، عجیب است که باز نشر شده. در حاشیه خلیج فارس خودروها معمولا از دم قسط یا با یک پیش پرداخت مختصر فروخته میشوند و تنها وثیقه هم خود اتومبیل است. افرادی که قصد خروج از کشور را دارند معمولا متوجه میشوند تسویه اقساط خودرو و فروش آن سود ناچیزی برای آنها دارد و اتومبیل را رها میکنند و میروند. به خصوص برای خودروهای لوکس که افت قیمت زیادی دارند. نیروی کار در حاشیه خلیج فارس همیشه در گردش است، خارجی ها مدتی کار و پس انداز میکنند و از این منطقه میروند. در این کشورها اقامت دائم و مهاجرت تقریبا وجود ندارد.
    0
    0
    جمعه ۰۷ مهر ۱۴۰۲ - ۰۵:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.