انتشار نماهنگ-فیلم «مستی روی پشت‌بام خیس»از عماد قویدل با همراهی ایرج , رامین راستاد, مجتبی پوربخش

 عماد قویدلصدای آمریکا: انتشار نماهنگ-فیلم تازه عماد قویدل، رپ‌خوان ایرانی با واکنش‌های زیادی در فضای مجازی مواجه شده است.

این اثر «مستی روی پشت‌بام خیس» نام دارد و در تولید آن گروهی از هنرمندان سرشناس موسیقی، سینما، و تئاتر ایران مشارکت داشتند.

این آهنگ نیز مانند سایر آثار عماد قویدل مضمونی اجتماعی دارد و روایت موسیقایی او از یکی مشکلات کنونی در ایران، یعنی مصرف مشروبات الکلی تقلبی است که خطرات زیادی را متوجه نسل جوان کشور می‌کند.

عماد قویدل درباره دلایل پرداختن به چنین موضوعی به صدای آمریکا می‌گوید: «بحث مشروبات الکلی تقلبی در ایران بسیار مطرح است، به‌خصوص در یکی دو ماه اخیر خبرهای زیادی را در این رابطه می‌شنویم، متأسفانه جوان‌های زیادی در مهمانی‌های خود در کرج، همدان، اصفهان، و شمال به دلیل مصرف مشروبات الکلی تقلبی و متانول کور شدند، و عده‌ای نیز جان خود را از دست دادند.»

او با اشاره به آمارهای مختلف رسانه‌های خارج از ایران که از ابعاد گسترده این موضوع حکایت دارد، یادآور می‌شود که به دلایل مختلفی رسانه‌های داخلی کمتر به چنین خبرهایی می‌پردازند.

عماد قویدل در ادامه می‌افزاید که در طول سال‌های گذشته سه دایی خود را به دلیل مصرف مشروبات الکلی تقلبی به صورت‌های مختلفی از دست داده است و پرداختن به این موضوع از نظر خانوادگی و شخصی نیز برای او اهمیت داشت.
این رپ‌خوان ایرانی می‌‌گوید: «داستان این نماهنگ-فیلم بسیار نزدیک به واقعیت زندگی من و ماجراهایی است که تجربه کردم. خانواده ما در یک خانه زندگی می‌کردند و پدر بزرگ من هر شب مشروب می‌خورد، و مسائلی که به این دلیل در آن خانه می‌گذشت، از همان دوران کودکی روح من را آزار می‌داد، و به برخی از آنها در این آهنگ اشاره کردم، مثلا می‌گویم، تلخی کرده رخنه در روح، کاش مراد بر وفق من بود.»

عماد قویدل در ادامه از یک رپ‌خوان‌جوان ایرانی انتقاد می‌کند که در آثارش مرتب از مشروب و الکل نام می‌برد و در موزیک ویدئوهای خود مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر را تبلیغ می‌کند.

او در آهنگ خود به این رپ‌خوان می‌گوید :
تو میگی از مودای نعشگی
من از کابوس روزای بچگی
جلو منِ طفل معصوم
مشروب تو خونه، فتنه هر روز
تلخی کرده رخنه در روح
کاش مراد بر وفق من بود
الانم هیچی تو مشتمون نیست
هیچکی فکر رشدمون نیست
به جوونایی که هیچی پشتتون
از مستی نگو روی پشت بوم خیس

عماد قویدل تأکید می‌کند که با توجه به اهمیت این بخش از شعر، عنوان «مستی روی پشت‌بام خیس» را برای آهنگ خود برگزید.
عماد قویدلاو با اشاره به اینکه نماهنگ به صورت سینمایی ساخته شده و در اصل یک فیلم کوتاه است، از همراهی استاد ایرج خواجه‌امیری، هنرمند سرشناس موسیقی ایران قدردانی می‌کند که در تولید این پروژه هنری مشارکت داشت.

عماد قویدل می‌گوید: «ایرج خواجه‌امیری، به‌عنوان یک خواننده قدیمی، استاد، و یکی از مشاهیر موسیقی ایران در این اثر با ما همراه شد. برای بسیاری جالب است که او در یک آهنگ رپ فارسی می‌خواند و این موضوع بازتاب زیادی داشته است.»

رامین راستاد، بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون، کیوان خسرو مرادی، از هنرمندان برجسته تأتر گیلان، و مجتبی پوربخش، مجری پیشین و باسابقه شبکه ورزش از جمله چهره‌های دیگری هستند که در این نماهنگ-فیلم نقش‌آفرینی می‌کنند.

به گفته این رپ‌خوان ایرانی، هدف او از انتشار این اثر فرهنگ‌سازی است و می‌خواهد به جوانها بگوید تا آگاه باشند زیرا در بسیاری از آثار کنونی رپ فارسی مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر تبلیغ می‌شود. او در ادامه یادآور می‌شود که اتفاقا یکی دو نفر از این رپ‌خوان‌ها اهل رشت هستند و در این آهنگ آنها را نیز مورد خطاب قرار می‌دهد.

به گفته عماد قویدل، «حلاله» یکی از آخرین کلیپ‌هایی است در این رابطه ساخته شده و در آن دو خواننده‌ای را نشان می‌دهد که در رشت و مناطق ساحلی مشروب می‌خورند و این شهر و شمال را به‌عنوان منطقه‌ای معرفی می‌کنند که همه دائم در حال نوشیدن مشروبات الکلی هستند.

این رپ‌خوان ایرانی تأکید می‌کند که به عقیده او چنین آثاری جلوه بدی دارند و برای بچه‌های ۱۵-۱۶ ساله که وارد اجتماع می‌شوند، پیام خوبی ندارد، به ویژه در جامعه ایران که پدر و مادرها به دلیل درگیری با مشکلات اقتصادی، اجتماعی، روحی، روانی، و عاطفی، فرصت رسیدگی کامل به فرزندان خود، و تربیت و آموزش آنها را ندارند.

عماد قویدل می‌گوید: «واقعا نگران این موضوع بودم، چون همانطور که گفتم در خانواده خود چندین بار آسیب‌های ناشی از مصرف مشروبات الکلی را تجربه کردم و به همین دلیل احساس می‌کردم که باید کاری در این رابطه انجام دهم و پیام خود را به نوجوانان و جوانان منتقل کنم.»

انتشار نماهنگ-فیلم «مستی روی پشت‌بام خیس» در رادیو جوان، یوتیوب، و شبکه‌های اجتماعی بازخوردهای زیادی داشته و از جنبه‌های هنری و اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
+27
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۵
    romano - تهران، ایران
    اخلاق در جامعه ایران از درون است و نیاز به دیکته هیچ سیستمی ندارد. کلماتی مانند مردانگی، فتوت، انسانیت، غریب نوازی، ،از خود گذشتگی، نامرد، حرف حق، دست روی زن بلند کن، ضعیف کش، بی مروت در فرهنگ ایران از خود مردم زاییده شده‌اند و در کشورهای دیگر معنای خاصی ندارند. متاسفانه رژیم لیاقت این مردم رو ندارد. هنرمند مسئول، دلسوز و مردم دوست این آقاست هزار ساعت آموزش نمیتواند به اندازه این ده دقیقه روی زندگی یک جوان موثر باشد.
    2
    6
    شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.