امیرحسین ثابتی، مجری افراطی صدا و سیما استاد دانشگاه شریف شد

ایران وایر: همزمان با موج گسترده اخراج اساتید از دانشگاه‌های ایران، امیرحسین ثابتی، مجری افراطی صدا و سیما و عضو جبهه پایداری به عنوان استاد دانشگاه صنعتی شریف انتخاب شد.

امیرحسین ثابتی، روز یکشنبه ۵ شهریور در شبکه اجتماعی ایکس تایید کرد که برای تدریس درس «انقلاب اسلامی» به دانشگاه شریف دعوت شده است.

این مجری صدا و سیما سابقه طولانی در نفرت‌پراکنی علیه مخالفان و منتقدان حکومت جمهوری اسلامی دارد و در جریان اعتراضات سراسری ایران بارها خواهان اخراج دانشجویان معترض شده بود.

آقای ثابتی به ویژه در جریان اعتراضات دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف، دانشجویان این دانشگاه را «اوباش» و «اشرار» خطاب کرده بود.
توییت‌های امیرحسین ثابتی درباره اعتراضات دانشجویان دانشگاه شریفاین عضو جبهه پایداری همچنین در ۲۸ تیرماه امسال در قسمت هفتادم برنامه حافظه تاریخی ایرانی در یوتیوب درباره اعتراضات سراسری ایران گفته بود: «اتفاقاتی که تحت عنوان زن، زندگی، آزادی در این مدت رخ داد، مبتذل‌ترین نوع کنش بود. هیچ فحشایی نبود که در بین حامیان آن‌ها نبینید. هیچ انسان سالمی از آن‌ها حمایت نکرده است. تنها همجنس‌بازها، پورن‌استارها و فاحشه‌ها در این میان وجود داشتند. این افراد هر کثافتی که شما فکر کنید در آن ماه‌ها از خود نشان دادند. هر لجن‌زاری هم از آن‌ها حمایت کرد. زن، زندگی، آزادی انقلاب فواحش است.»
امروز همچنین گزارش شده که عباس موزون، دیگر مجری صدا و سیما نیز قرار است به عنوان استاد دانشگاه صنعتی شریف درس «آیین زندگی» را به دانشجویان ارائه کند.

انتخاب امیرحسین ثابتی و عباس موزون به عنوان استاد دانشگاه صنعتی شریف در حالی انجام می‌شود که طی روزهای گذشته دست‌کم ۱۰ استاد دانشگاه در ایران به دلیل حمایت از دانشجویان معترض، اخراج یا تعلیق شده‌اند.

از جمله این اساتید اخراج شده، علی شریفی زارچی، عضو هیات علمی بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف است که روز گذشته از «دریافت نامه اخراج» خود از این دانشگاه خبر داد.

در واکنش به تعرض گسترده حکومت جمهوری اسلامی به دانشگاه‌های ایران، امروز، کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران در بیانیه‌ای با انتقاد شدید از «دخالت فراوان نهادهای امنیتی-اطلاعاتی» نسبت به «تعرض به ساحت دانشگاه و زوال تدریجی وجوه علمی» آن هشدار داد.

این نهاد صنفی ضمن «انتقاد شدید از دخالت فراوان نهاد‌های امنیتی -اطلاعاتی در رابطه با مباحث درون دانشگاه، تلاش در امنیتی کردن نهاد دانشگاه و تحمیل یک جریان سیاسی بر امور دانشگاه‌ها همچون استخدام افراد همسو با یک جریان خاص سیاسی»، تاکید کرد:«نهاد‌های غیرمسئول مانند وزارت کشور به جای دخالت در امور دانشگاه‌ها به انجام وظائف قانونی خود از جمله ارتقاء امنیت کشور بپردازند.»

کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران در بیانیه خود خواهان بازگرداندن استقلال و حیثیت علمی دانشگاه، کنار گذاشتن نگاه امنیتی و حضور نیروهای امنیتی در دانشگاه، دلجویی از اساتید مورد تعرض واقع شده، و خودداری جدی از احضار اساتید و دانشجویان شد.
+3
رأی دهید
-30

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.