آلمان در مورد حملات هکرهای ایرانی علیه مخالفان جمهوری اسلامی هشدار داددویچه وله: سازمان امنیت داخلی آلمان نسبت به فعالیت گروه هکری "بچهگربههای ملوس" و هدف قرار دادن مخالفان جمهوری اسلامی در آلمان هشدار داد. این گروه وابسته به سپاه پاسداران، با جعل هویت قربانیان را فریب میدهد. سازمان امنیت داخلی آلمان (اداره فدرال حفاظت از قانونی اساسی) در گزارشی تحت عنوان "هشدار جاسوسی سایبری علیه منتقدان رژیم ایران در آلمان" از "تلاشهای مشخص" عوامل حکومت جمهوری اسلامی برای "جاسوسی سایبری علیه افراد و سازمانهای ایرانی" در خاک آلمان سخن گفته است.
در این گزارش گروه هکری "بچهگربههای ملوس" که به نام "ایپیتی ۳۵" نیز شهرت دارند، مسئول این حملات نامیده شده است. این نهاد امنیتی در هشدار خود به اینکه پشت پرده این حملات چه گروهی نهفته شده اشاره مشخصی نکرده است، اما مؤسسات بینالمللی فعال در عرصه امنیت سایبری و همچنین سرویسهای اطلاعاتی غربی تردیدی ندارند که این هکرها وابسته به سپاه پاسداران هستند.
گروه هکری "بچهگربههای ملوس" دو سال پیش با نفوذ به یکی از زیرمجموعههای دانشکده "مطالعات شرقی و آفریقایی دانشگاه لندن" اقدام به هک کردن اطلاعات شخصی شماری از کارشناسان خارجی کرده بود. این گروه همچنین حملات سایبری علیه اهدافی در اسرائیل ترتیب داده است.
زمستان گذشته سازمان "دیدهبان حقوق بشر" گزارش داد که دو تن از کارمندان این نهاد و همچنین ۱۸ نفر از فعالان، خبرنگاران، دانشمندان، دیپلماتها و سیاستمداران فعال در امور خاورمیانه هدف یک حمله سایبری قرار گرفتند. در آن زمان گفته شد هکرها موفق شدند به ایمیلها و دادههای حساس سه تن از قربانیان دسترسی پیدا کنند.
به گزارش این نهاد امنیتی و همچنین شماری از مؤسسات حفاظت سایبری، گروه "بچهگربههای ملوس" به طور معمول سعی میکنند در چندین مرحله با ایجاد تصویری دروغین قربانیان خود را فریب دهند. برای نمونه این هکرها در چندین مورد خود را به عنوان کارمندان سازمانهای مردمنهاد یا روزنامهنگاران سرشناس جا زده و تلاش کردهاند با قربانیان خود از این راه ارتباط برقرار کنند.
در قدم بعدی آنها معمولا سعی میکنند افراد مورد نظر را برای برقراری یک تماس ویدئویی متقاعد کنند. لینک ارسالی برای این تماس کاربر را به یک سایت جعلی (فیشینگ) هدایت میکند و چنانچه او اطلاعات حساس نظیر شناسه و رمز کاربری خود را وارد کند، هکرها میتوانند به ایمیل یا دادههای حساس ذخیرهشده آنلاین نفوذ یابند.
هر چند تا کنون به نظر میرسد خبرنگاران آلمانی قربانی این گروه نشدهاند، اما با این حال سازمان امنیت داخلی آلمان این احتمال را منتفی ندانسته است.
پیشتر نهادهای بینالمللی هشدار داده بودند که جمهوری اسلامی کارزارهای متعددی را با هدف جاسوسی سایبری از فعالان، خبرنگاران و مخالفان خود به راه انداخته است.
+21
رأی دهید
-2
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.