احمد زیدآبادی در دادگاه موسوم به «کودتای مخملی» در سال ۱۳۸۸رادیو فردا: احمد زیدآبادی، فعال سیاسی، میگوید بهدلیل پروندهای در سال ۱۳۸۸ که حکم آن پس از ۱۴ سال به وی ابلاغ شده است، از سوی شعبه ۱۰۱ دادگاه عمومی-جزایی اراک به تحمل یک سال حبس تعزیری و «۵۰ ضربه شلاق روی نقاط مجاز بدن» محکوم شده است.
این زندانی سیاسی سابق روز سهشنبه سوم مرداد در کانال تلگرامی خود با اشاره به اینکه اتهامات انتسابی او در این پرونده «تبلیغ علیه نظام» و «نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» بوده، نوشت: «حکم دادگاه اراک مربوط به سخنرانیام در تاریخ سوم خرداد سال ۱۳۸۸ در جریان انتخابات ریاستجمهوری آن سال به دعوت جوانان حامی آقای کروبی در آن شهر بوده است.»
احمد زیدآبادی در سال ۱۳۸۸ به «اتهام تبلیغ علیه نظام» و «تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور»، علاوه بر شش سال زندان، به پنج سال تبعید به گناباد و محرومیت مادامالعمر از فعالیتهای اجتماعی و سیاسی محکوم شد.
او در پایان دوران محکومیت شش سال زندان خود، در اردیبهشت سال ۱۳۹۴ برای اجرای حکم پنج سال تبعیدش، به شهرستان گناباد در استان خراسان منتقل شد. آقای زیدآبادی روز سهشنبه در کانال تلگرامی خود با بیان اینکه به علت «مجهولالمکان» خواندن او در این پرونده، این رأی در بهمن سال ۱۳۸۸ به صورت غیابی صادر شده، نوشت: «از آنجا که من روحم از این ماجرا خبر نداشته که خواهان تجدیدنظرخواهی شوم، حکم به خودی خود تأیید و حالا پس از گذشت ۱۴ سال از آن تاریخ، برای اجرا ابلاغ شده است.»
او در ادامه نوشت که همزمان با صدور این رأی «آدم و عالم میدانستند» که او از زندان اوین به زندان گوهردشت کرج «تبعید شده» تا برای اتهامات «تبلیغ علیه نظام» و «تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور» برای سالها در آنجا «آب خنک» بنوشد.
این زندانی سابق سیاسی در ادامه افزوده که بر این أساس او در آن زمان کیفر اتهام «تبلیغ علیه نظام» را تحمل کرده است، و بنابراین «از باب اعتبار امر مختومه» بخش مربوط به این اتهام باید لغو شود.
احمد زیدآبادی، روزنامهنگار و دبیرکل سازمان دانش آموختگان ایران اسلامی، بعد از انتخابات ریاستجمهوری در روز ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ بازداشت شد.
او پس از هفتهها حبس انفرادی، در دادگاههای موسوم به «کودتای مخملی» به طور دستهجمعی محاکمه شد و در آذر همان سال از سوی دادگاه انقلاب به شش سال زندان، پنج سال تبعید در گناباد و همچنین محرومیت مادامالعمر از فعالیتهای اجتماعی و سیاسی محکوم شد.
+3
رأی دهید
-5
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.