حسینعلی نیری، مشاور عالی رئیس قوه قضائیه و از اعضای «هیئت مرگ» در اعدامهای سال ۶۷صدای آمریکا: خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه اخبار مربوط به حضور حسینعلی نیری، مشاور عالی رئیس قوه قضائیه و عضو «هیئت مرگ» در اعدامهای سال ۶۷، در «یک کلینیک درمانی» در هانوفر آلمان را تکذیب کرد.
این خبرگزاری به نقل از «نزدیکان» نیری مدعی شده او «طی روزها، ماهها و حتی سالهای گذشته هیچ سفری به کشور آلمان نداشته» است.
هانا نیومن، قانونگذار آلمانی در پارلمان اروپا، در واکنش به حضور نیری در آلمان گفته است «ملاهای» حاکم بر ایران از مردم میخواهند برای درمان بیماریهایشان به مساجد بروند و دعا کنند اما خود با صرف مقادیر زیادی پول به بیمارستانهای خارج از کشورشان میروند.
نیومن افزود وقت آن فرارسیده صادرکنندگان ویزا برای این مقامات-- به گفته او ایتالیا در این مورد-- کسانی که از این مقامات پولهای هنگفت دریافت میکنند، و همچنین کسانی که مسئول شکنجه و کشتن ایرانیان هستند، همگی باید مسئول شناخته شوند.
برخی منابع خبری طی روزهای گذشته گزارش دادند این عضو «هیئت مرگ» در اعدامهای سال ۶۷، از حدود یک ماه پیش برای درمان در بیمارستان خصوصی مغز و اعصاب هانوفر به ریاست مجید سمیعی بستری شده است.
خبرنگار صدای آمریکا روز یکشنبه در گزارشی از مقابل این بیمارستان گفت طی روزهای گذشته بیماران بستری در این بیمارستان بنا به دلایلی نامشخص ممنوعالملاقات شدهاند.
مینا احدی، فعال سیاسی و عضو کمیته بینالمللی علیه اعدام، در گفتوگویی با صدای آمریکا گفت او و برخی دیگر از فعالان با تمام تلاش پیگیر صدور حکم بازداشت این قاضی شرع هستند. به گفته او، شکایات قربانیان تحویل دادستان داده شدهاند.
خانم احدی افزود با وزارت امور خارجه، پلیس، و وزارت داخلی این استان تماس گرفتهاند. به گفته این فعال سیاسی، حسینعلی نیری در طبقه دوم بیمارستان خصوصی مغز و اعصاب هانوفر بستری است و کسی اجازه ورود به این طبقه را ندارد.
همزمان با انتشار خبر مربوط به بستری شدن این حاکم شرع جمهوری اسلامی در بیمارستان مزبور، جمعی از مخالفان جمهوری اسلامی با برپایی تجمعی در مقابل آن خواستار بازداشت این قاضی متهم به دست داشتن در قتلعام هزاران زندانی سیاسی شدند.
درمان مسئولان بلندپایه جمهوری اسلامی در بیمارستان خصوصی تحت ریاست مجید سمیعی مسبوق به سابقه است. حدود چهار سال پیش، محمود هاشمی شاهرودی، رئیس وقت مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس پیشین قوه قضائیه ایران، در همین بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفت. در آن زمان، اعتراضات گسترده به بستری شدن هاشمی شاهرودی در این بیمارستان منجر به خروج شبانه او و بازگشتش به تهران شد.
+7
رأی دهید
-3
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۹
صدای خسته - بروج، بلژیک
این ملایان که بطور قاچاقی و غیر قانونی که از مرز ایران خارج نمیشن.با ویزای آلمان وارد آلمان شدن. شما غلط میکنید به این ارازل ویزا میدهید.مقصر کشور آلمان است کهباید جوابگو باشن.
2
4
سه شنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.