ارتش های اسرائیل و آمریکا رزمایش مشترکی «علیه تهدید ایران» را آغاز کردند

سوختگیری یک جنگنده اف-۳۵ لایتنینگ ۲ در هوادویچه وله: ارتش‌های آمریکا و اسرائیل رزمایش مشترکی را آغاز کرده‌اند که "علیه تهدیدهای ایران" ارزیابی شده است. این رزمایش از جمله بر سوختگیری در هوا تمرکز دارد که تنها در مورد "اهداف دوردست" ضرورت پیدا می‌کند.

ارتش اسرائیل از یک رزمایش مشترک دیگر با ارتش ایالات متحده آمریکا خبر داد.

به گزارش "جروزالم پست"، در بیانیه‌ای که ارتش اسرائیل روز دوشنبه ۱۰ ژوئیه (۱۹ تیرماه) منتشر کرد، به طور مشخص به نام ایران اشاره نشده، اما به موقعیت‌هایی اشاره شده که در آن درگیری "از راه دور" وجود دارد و این می‌تواند تهدیدی نه چندان پنهان علیه ایران ارزیابی شود.

در بیانیه ارتش اسرائیل اگرچه به طور مشخص نامی از جمهوری اسلامی ذکر نشده است، اما از آموزش برای موقعیت‌هایی صحبت می‌شود که در آن درگیری "از راه دور" رخ می‌دهد؛ و این یک عبارت رمزی است که اغلب برای ایران استفاده می‌شود.

در این بیانیه به رزمایش سوخت‌گیری هوایی KC-46 برای جنگنده‌ها اشاره می‌شود. سوخت‌گیری در هوا برای حمله ارتش اسرائیل به غزه، کرانه باختری، لبنان یا سوریه ضروری نیست، اما برای هرگونه حمله احتمالی به تهران از اهمیت برخوردار است.

علاوه بر این، این بیانیه مانور مشترک فعلی را با رزمایش "جانیپر اوک"(Juniper Oak) در ژانویه مرتبط می‌داند که به وضوح پیامی برای رهبری تهران بود که در صورت درگیری یا عبوربرنامه هسته‌ای این کشور از خط قرمز، ایالات متحده آمریکا و اسرائیل به طور مشترک با چه قدرت تهاجمی با آن مقابله خواهند کرد.

هفته گذشته ژنرال عالی‌رتبه و فرمانده نیروی هوایی سنتکام، الکسوس گرینکوویچ به جروزالم پست گفت شرکت در چنین رزمایش‌های مشترکی پیام صریحی به ایران است که آمریکا با وجود عقب‌نشینی نیروها در مناطق مختلف، همچنان می‌تواند نیروی قابل توجهی را در خاورمیانه به کار گیرد.

اسرائیل قرار است در سال ۲۰۲۵ چهار فروند هواپیمای سوختگیری بوئینگ کی‌سی-۴۶ را زودتر از تاریخ تحویل اولیه آن که سال ۲۰۲۶ بود، از ایالات متحده دریافت کند.
هواپیمای جدید سوختگیری آمریکا مدل بوئینگ کی‌سی-۴۶ پگاسوستا آن زمان، در صورتی که اسرائیل بخواهد به طور بالقوه به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کند و نیاز به سوخت‌گیری هوایی داشته باشد، ترجیح می‌دهد از هواپیماهای جدید سوختگیری کی‌سی-۴۶ موجود آمریکا کمک بگیرد.

جروزالم پست می‌نویسد، ماه گذشته از یک هواپیمای سوختگیری کی‌سی-۴۶ در نمایشگاه هوایی پاریس بازدید و با یک خلبان آمریکایی این هواپیما مصاحبه کرده است. او این هواپیما را "یک مخزن گاز متحرک" نامیده است که می‌تواند ۲۰۷هزار پوند سوخت را حمل کند.

در بیانیه ارتش اسرائیل همچنین به دستیابی به "برتری هوایی و دفاع سایبری در برابر انواع تهدیدها" اشاره شده است.

در ماه مارس و ژوئن، ارتش‌های‌ اسرائیل و ایالات متحده در رزمایش‌های ماموریتی مشترک کوچک‌تر و رزمایش پرچم سرخ شرکت کردند.

در ماه ژانویه، آنها در رزمایش "جانیپر اوک" که شامل هزاران نیرو، ۱۲ کشتی، تعداد قابل توجهی پهپادهای تهاجمی و جمع‌آوری اطلاعات و ۱۴۲ هواپیما، از جمله بمب‌افکن‌های دارای قابلیت هسته‌ای بود، همکاری کردند.
+37
رأی دهید
-26

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Momijii - توکیو، ژاپن

    تا باشه از این رزمایش‌های مشترک بی ارزش و بی معنی بین این دو !! طی سه دهه اخیر ، این چندمیشه !؟ نتیجه اش چی بوده !؟ عاقلان دانند !
    1
    24
    دوشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    Munchen - مونیخ، آلمان

    مدتها فکر میکردم عملیات نظامی خارجی راه حل سقوط این رژیم قرون وسطایی ضد انسانی نیست و مردم خود ایران باید همت کنند اما با توجه به وقایع اخیر و تحرکات اخیر رژیم آخوندی ، اگر واقعگرا باشیم بنظر میرسد تنها راه حل برای نابودی این حکومت اختاپوسی مافیایی ،دخالت نظامی و درنتیجه نابودی سپاه جنایتکار و بسیج وحشی هست تا مردم جرات و توان متناسب برای در اختیار گرفتن قدرت از داخل را پیدا کنند و بعد با تشکیل یک دولت موقف و همه پرسی عادلانه تحت نظارت یک کمیته بین المللی حکومت بعدی را انتخاب کنند.
    1
    26
    دوشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.