نماینده ایرانی‌تبار پارلمان سوئد: سازمان مجاهدین خلق می‌خواهد انقلاب مردم شجاع ایران را «برباید»

رادیو فردا: علیرضا آخوندی، نماینده ایرانی‌تبار پارلمان سوئد، می‌گوید که سازمان مجاهدین خلق نماینده مردم ایران نیست و قصد دارد «انقلاب ملی ایرانیان با شعار زن، زندگی، آزادی» را «به کنترل خود درآورد و برباید».

او روز چهارشنبه، ۱۴ تیر، با انتشار متنی در توئیتر نوشت این سازمان که پیش از این در «فهرست تروریستی» کشورهای غربی بود، تلاش‌های خود برای جلب حمایت سیاستمداران اروپایی و آمریکایی را با استفاده از شاخه «کمتر شناخته شده» خود یعنی شورای مقاومت ملی افزایش داده است.

آقای آخوندی تاکید کرده است که سازمان مجاهدین خلق «نماینده واقعی خواسته‌های مردم ایران» برای آینده ایرانی بر اساس «نظام دموکراسی سکولار و احترام به حقوق بشر در ایران متحد» نیست.

به اعتقاد این سیاستمدار ایرانی‌تبار که عضو پارلمان اروپا نیز هست، ضروری است این پیام به سیاستمداران دنیا برسد که این سازمان به نمایندگی از مردم ایران سخن نمی‌گوید.
به گفته این عضو پارلمان سوئد، مجاهدین خلق با حضور در رویدادهای مختلف و پیوند و تعامل با احزاب سیاسی در ۹ ماه گذشته «خود را در صف انقلاب ملی «زن، زندگی‌، آزادی» جا زده و به این طریق قصد دارند آن را «به کنترل خود درآورد و برباید».

او ضروری دانسته سیاستمداران بدانند حمایت فعلی‌شان از مجاهدین خلق به عنوان نمایندگان مردم ایران «غیر قابل قبول» است.

آقای آخوندی که از حامیان اعتراضات سراسری سال ۱۴۰۱ در ایران است روز ششم اردیبهشت هم در توئیتر اعلام کرد که مبارزه‌اش «برای ایران» از روی «تمایل به حمایت از هیچ‌ ایدئولوژی یا گروه سیاسی خاص انجام نمی‌شود».

او در توضیح بیشتر نوشته بود: «جدایی‌طلبان (تجزیه‌طلبان)، سازمان مجاهدین خلق ایران...، لابی‌گران و خون‌شوران رژیم همچون نایاک و اصلاح‌طلبان (از جمله موسوی، خاتمی...) هرگز حمایت و تأیید من را نداشته و نخواهند داشت.»

انتقاد اخیر آقای آخوندی از سازمان مجاهدین خلق واکنشی است به حضور مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا، لیز تراس، نخست‌وزیر پیشین بریتانیا، و استیون هارپر، نخست وزیر سابق کانادا، در نشست سالانه این سازمان که روز ۱۰ تیر در پاریس برگزار شد.

در این همایش سخنرانی ویدئویی مایک پومپئو، وزیر خارجه پیشین آمریکا، هم پخش شد.

این چهره‌های سیاسی آمریکا، بریتانیا و کانادا در سخنان خود ضمن حمایت از این گروه مخالف جمهوری اسلامی، «مماشات» غرب با «رژیم حاکم بر ایران» را محکوم کردند.

همزمان شورای مقاومت ملی ایران، بازوی سیاسی مجاهدین خلق، تجمعی نیز با حضور هواداران خود در میدان ووبان پاریس برگزار کرد.

در تجمع پاریس شماری از اعضای مجلس ملی فرانسه، شهرداران و شخصیت‌های فرانسوی سخنرانی کردند و هروه سولینیاک، نماینده مجلس ملی فرانسه، طی سخنانی بر حمایت خود و شماری از اعضای این مجلس از مجاهدین خلق تاکید کرد.

سازمان مجاهدین خلق چند روز قبل از برگزاری این همایش و تجمع، با حمله پلیس آلبانی به اردوگاه اشرف ۳ محل استقرار اصلی اعضای این سازمان مواجه شده بود.

وزارت خارجه آمریکا در واکنش به این اتفاق اعلام کرد که واشینگتن، سازمان مجاهدین خلق را نماینده مردم ایران نمی‌داند و هرنوع کمک مالی یا آموزش نظامی به مجاهدین خلق را رد کرد و افزود که از اتهامات در زمینه سوء‌استفاده این سازمان از اعضای خود نگرانی عمیقی دارد.
+88
رأی دهید
-8

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۶
    Munchen - مونیخ، آلمان
    کوچکترین شانسی ندارند.دلیلش هم سادست : مردم از حکومت مذهبی تنفر پیدا کردند.بعد مجاهدین لچک به سر مانتو پوش با افکار و قیافه های کریه چریکی رو بپذیرند؟؟
    2
    21
    ‌چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    Farhad.fattah - لندن، انگلستان
    این انگل ها و سیاستمداران اروپایی و آمریکایی را که در افغانستان بر روی مردم افغانستان انجام دادند و طالبان را بر آنها تحمیل کردند می خواهند در آینده ایران را اینگونه به مجاهدین تحمیل کنند.چون به هیچ عنوان برای ایشان صرف ندارد که در خاورمیانه یک کشوری مثل ایران در آینده به دموکراسی دست پیدا کند.البته همین الان هم رسیدن به پیشرفت هایی در حوزه نظامی و رسیدن به مرزهای مدیترانه برای این سیاستمداران کثیف اروپایی و آمریکایی یک فاجعه است.
    2
    18
    ‌چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    ادوینو - گوالف، کانادا
    دقیقا حقیقیت همین است مجاهدین خلع شده و فرسوده فرصت طلب مستحق رفتاری بدتر از برخورد در آلبانی هستند خیانت این فرقه با همراهی گسترده با حزبهای مخالف شاه از جمله کمونیست در شورش ۵۷ وپشتیبانی آنها از ضحاکی بنام خمینی که بعد از کنار گذاشتن آنها از شراکت در سیاست وقدرت وبعد تبیعد و همکاری با دشمن سرزمین ایران بعنوان مبارزه با آخوند که زمانی پشتیبانشان بودند لکه ننگیست که در تاریخ ایران ماندگار است وهیچ جایگاهی در ایران ندارندو نخواهند داشت.
    2
    13
    ‌چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۱
    تنها در اینجا - کپنهاگ، دانمارک
    منافقین پست فطرت همیشه یک دله دزد بودند، ولی ایران خیانت این بیشرف‌ها رو هرگز فراموش نمیکنه.شتر در خواب بیند پنبه دانه ، گهی لف لف خورد گه دانه دانه
    2
    15
    ‌چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۰
    جناب - استکهلم، سوئد
    نه عموجون، ظاهراً این حق شما بوده که گویا آنها به ناحق آنرا طلب کرده‌اند. من نه مجاهدم و نه طرفدار و یا حامی آنها، اما شما کجای ماجرا قرار دارید؟ شما کی و چطوری سری توی آدمها، آنهم بشکلِ حامی انقلاب مردم ایران در آورید؟. شرم هم امری انقلابی است، که خیلیها با آن بیگانه تشریف دارند.
    13
    5
    ‌چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.