حجت کریمی و اتهام دلالی به برادرزاده سردار مصطفی آجرلو

حجت کریمی»، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، در تازه‌ترین اظهاراتش، «ریکاردو ساپینتو»، سرمربی فصل گذشته تیم فوتبال استقلال را، «دائم الخمر» نامیدایران وایر، پیام یونسی پور
«حجت کریمی»، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، در تازه‌ترین اظهاراتش، «ریکاردو ساپینتو»، سرمربی فصل گذشته تیم فوتبال استقلال را، «دائم الخمر» نامید.

او در بیانیه‌ای نوشت: «آنانی که برای رسیدن به حق دلالی‌شان یک مربی معمولی و دائم‌الخمر را چند برابر قیمت به استقلال تحمیل کردند و حالا که دست‌شان از باشگاه کوتاه شده، از زبان او به استقلال حمله می‌کنند.»

سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، به‌صورت مستقیم «سعید آجرلو»، برادرزاده سردار پاسدار «مصطفی آجرلو»، مدیرعامل فصل گذشته این باشگاه را، در بیانیه‌ خود با کلماتی همچون «دلال»، «واسطه حضور یک مربی معمولی و دائم‌الخمر» و «عامل برهم زدن آرامش تیم» معرفی کرد.

چرا حجت کریمی به سرمربی پرتغالی چنین اتهامی زد و چگونه سعید آجرلو، مرد نزدیک به «محمدباقر قالیباف» و جریانات اصولگرا، استقلال را برای به‌دست آوردن آنچه سرپرست کنونی این باشگاه «حق دلالی» خوانده، وارد بحران می‌کند؟

***
از برادرزاده‌ دلال یک سردار چه می‌دانیم؟حجت کریمی، می‌خواهد با این نوع تهدیدات، خود را از زیر فشار رسانه‌های برادرزاده سردار آجرلو رها کند. سعید آجرلو هنوز بخشی از بازار نقل و انتقالات استقلال را می‌خواهدیک سال قبل، حوالی همین روزها، یعنی ۳۱خرداد۱۴۰۱، درست در روزهایی که سردار پاسدار مصطفی آجرلو در حال پایان دادن به عمر حضور «وریا غفوری»، کاپیتان استقلال در این تیم بود، ریکاردو ساپینتو، مربی پرتغالی در صفحه اینستاگرام خود تصویری در کنار سعید آجرلو، برادرزاده مدیرعامل وقت باشگاه استقلال منتشر کرد.

رسانه «طرفداری» در ایران، دقایقی پس از انتشار پست اینستاگرامی ریکاردو ساپینتو نوشت: «در روزهای گذشته، اخباری مبنی‌بر اینکه مصطفی آجرلو وظیفه انتخاب سرمربی استقلال را به برادرزاده‌اش سپرده، به گوش می‌رسید.»

این رسانه مدعی شده باوجود برخی اصرارهای رسانه‌‌ای برای معرفی فرد مورد اعتماد و نماینده تام‌الاختیار مصطفی آجرلو در مذاکره با مربیان خارجی و بازیکنان، مدیرعامل این باشگاه سکوت کرده و قرار نبود، نامی از سعید آجرلو منتشر شود.

سعید آجرلو اما فقط دلال مربی و بازیکن در باشگاه استقلال نبود؛ نزدیکان به باشگاه استقلال مدعی هستند برادرزاده آجرلو در همراه کردن و ساکت نگه‌داشتن برخی رسانه‌ها و سردبیران آن‌ها در ماجرای اخراج وریا غفوری و وارد نشدن هیچ نقدی به مدیریت سردار آجرلو، نقشی کلیدی داشته است.

سعید آجرلو، برادرزاده سردار مصطفی آجرلو، مدرک تحصیلی‌ خود را دکترای علوم سیاسی اعلام می‌کند. او در حوزه رسانه، به‌عنوان سردبیر خبرگزاری «ایپنا»، سردبیر روزنامه «همشهری ورزشی» و سردبیر هفته‌نامه تحلیلی سیاسی «مثلث» فعالیت کرده است؛ پس ارتباطاتی گسترده هم در رسانه‌های ایران دارد.

«یاشار سلطانی»، افشاگر مفاسد اقتصادی برخی از مدیران نظام، فاش‌گو پرونده «املاک نجومی» و مدیرمسوول «معمار نیوز»، مهر سال ۱۳۹۹ در بخش جدیدی از افشاگری‌های خود نوشت: «هفته‌نامه مثلث به مدیرمسوولی سردار آجرلو، یک ساختمان با زمین ۲۰۰ متری از شهرداری منطقه ۶ هدیه گرفته است.»

سردار مصطفی آجرلو، برای هفته‌نامه‌ خود، دفتر اداری ۲۰۰ متری در خیابان توانیر تهران هدیه گرفته بود.
ریکاردو ساپینتو، نخستین مربی اروپایی نیست که پس از حضور در ایران، به آنچه مدیران جمهوری اسلامی «دائم الخمری» می‌نامند، متهم می‌شود.مربیانی که انگ «دائم‌الخمری» به آن‌ها می‌زنند
ریکاردو ساپینتو، نخستین مربی اروپایی نیست که پس از حضور در ایران، به آنچه مدیران جمهوری اسلامی «دائم الخمری» می‌نامند، متهم می‌شود.

به‌صورت نمونه در آذر۱۳۸۳، «علی رغبتی»، دبیر کمیته نظارت و ارزشیابی مربیان خارجی در فدراسیون فوتبال و «حبیب کاشانی»، از مدیران پیشین باشگاه پرسپولیس، ادعا کردند «زلاتکو کرانچار»، مربی پیشین تیم‌های پرسپولیس و سپاهان، معتاد به الکل است.

علی رغبتی گفته بود: «کرانچار در رختکن سپاهان، الکل مصرف می‌کرد.» همین مربی کمتر از دو سال پس از اخراج از ایران به «اتهام» دائم‌الخمر بودن، همراه با تیم دیناموزاگرب به لیگ قهرمانان اروپا رسید.

همین اتهام در بازه‌های زمانی مختلف متوجه مربیانی همچون «مصطفی دنیزلی» و «کارلوس کی‌روش» هم شده بود. حالا حجت کریمی از فرماندهان اطلاعات سپاه پاسداران که هم‌اکنون سرپرستی باشگاه استقلال را برعهده دارد، ریکاردو ساپینتو را بنا بر اطلاعاتی که برخی از رسانه‌های ایران منتشر کرده‌اند، دائم‌الخمر و معتاد به الکل دانسته است.

۱۱خرداد۱۴۰۲، برخی از رسانه‌های ایران دلیل جا ماندن سرمربی پرتغالی پیشین استقلال از پرواز را، «مست بودن بیش از حد او» دانستند. برخی رسانه‌ها نیز ادعا کردند که آقای ساپنیتو در فرودگاه رفتاری نامتعادل و عصبی داشت و به همین دلیل از به او اجازه سوار شدن به هواپیما داده نشده است.

باشگاه استقلال در همان زمان، واکنشی نسبت به این ادعاها نشان نداد. روزنامه ورزشی «گل» نیز در گزارشی که خرداد سال جاری منتشر کرد، مدعی شد در زمستان سال ۱۴۰۱ و میانه‌های لیگ برتر، ریکاردو ساپینتو پس از بازگشت به پایتخت، شیشه یکی از هتل‌های گران‌قیمت تهران را در حالت مستی شکسته است.

در گزارش این روزنامه آمده بود که باشگاه استقلال از مدیران هتل درخواست کرده بودند به ازای پرداخت هزینه شیشه و غرامت اضافه، خبری در مورد رفتار سرمربی استقلال منتشر نشود.

در همان مقطع زمانی اما حجت کریمی، از سرمربی استقلال حمایت می‌کرد. ۱۳خرداد۱۴۰۲، اندکی پس از خروج ریکاردو ساپینتو از ایران، حجت کریمی در بیانیه‌ای، محرومیت ۴ ماهه «سرمربی سابق» استقلال از سوی فدراسیون فوتبال را ناعادلانه خواند. کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، به‌دلیل حمله آقای ساپینتو به تیم داوری و مضروب کردن برخی از عوامل اجرایی کنار زمین، او را چهار ماه محروم کرده بود.

او همچنین ۱۲خرداد در مصاحبه با رسانه‌های ایران گفته بود: «گزینه اول و آخر ما، ریکاردو ساپینتو است.»
حجت کریمی چرا مقابل یار همیشگی‌ خود ایستاد؟
حجت کریمی، هم‌رسته و هم‌رده سردار مصطفی آجرلو در سپاه پاسداران است؛ یکی که حتی به‌دلیل عضویت در سازمان امنیتی سپاه پاسداران، بهمن۱۴۰۰، پس از ورود به ساختمان سفارت آمریکا در ابوظبی، ساعاتی بازداشت و مورد بازجویی قرار گرفته بود.

آنچه باید در مورد او بدانیم این است که طی بیش از دو دهه اخیر، رابطه‌ای بسیار نزدیک هم با سردار مصطفی آجرلو مدیرعامل پیشین استقلال، و هم با برادرزاده‌ او سعید آجرلو، دلال مربی و بازیکنان این تیم داشته است.

در دهه ۸۰ خورشیدی، به‌عنوان «حراست باشگاه پاس تهران» شناخته می‌شد. باشگاه پاس از ابتدا انقلاب تا ۱۹خرداد۱۳۸۶، تحت نظر فرماندهی نیروی انتظامی قرار داشت.

 طی سال‌هایی که حجت کریمی در نقش کارمند حراست باشگاه پاس در مجموعه اکباتان فعالیت می‌کرد، محمدباقر قالیباف، فرمانده نیروی انتظامی و سردار مصطفی آجرلو، مدیرعامل باشگاه پاس بودند.

 حجت کریمی خودش را مامور سپاه پاسداران به فرماندهی حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی (ناجا) معرفی می‌کرد. هم‌زمان با آغاز دوران شهرداری محمدباقر قالیباف در پایتخت، سردار مصطفی آجرلو به ریاست «سازمان ورزش شهرداری» تهران رسید، اعضای تیم رسانه‌ای مستقر در باشگاه پاس به روزنامه همشهری و مجلات آن رسیدند و حجت کریمی، به‌عنوان مشاور شهردار و برخی از اعضای شورای شهر تهران منصوب شد.

دو عضو وقت شورای شهر، از حجت کریمی به‌عنوان واسطه خود در مراودات با محمدباقر قالیباف استفاده می‌کردند: «حبیب کاشانی» و «علی‌رضا دبیر.»  

حجت کریمی، از نزدیک‌ترین مدیران به علی‌رضا دبیر و محمدباقر قالیباف بود. او را از عوامل انتقال ۶۰ میلیارد تومان از سوی علی‌رضا دبیر به آمریکا در سال ۱۳۹۴ معرفی می‌کنند.

حجت کریمی بیش از هرکس از فساد خانوادگی سردار پاسدار مصطفی آجرلو و اطرافیانش مطلع است و به‌نظر می‌رسد برای رها شدن از زیر فشار رسانه‌های نزدیک به سعید آجرلو، صرفا تلاش کرده حمله‌ای کوتاه با توسل به مربی از دست رفته پرتغالی داشته باشد.

بخش عمده‌ای از اختلاف‌نظر سردار مصطفی آجرلو با اعضای هیات‌رییسه باشگاه استقلال در فصل گذشته، بر سر چگونگی جذب بازیکن در پنجره‌های نقل‌و‌انتقالات بود. سعید آجرلو، برادرزاده سردار پاسدار مصطفی آجرلو، تمامی نقل‌و‌انتقالات و البته درآمدهای کامل این بخش را در دست گرفته بود. هر بازیکن و هر مربی، بین ۱۰ تا ۳۰ درصد حق جذب انتقال از کل قرارداد را، به واسطه و دلال باشگاه پرداخت می‌کرد.

حالا حجت کریمی، می‌خواهد با این نوع تهدیدات، خود را از زیر فشار رسانه‌های برادرزاده سردار آجرلو رها کند. سعید آجرلو هنوز بخشی از بازار نقل‌و‌انتقالات استقلال را می‌خواهد.
+0
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    antifascism - تهران، ایران
    کفتارها معمولا سر طعمه با هم دعوا میکنن. ایران کاملا در اختیار کفتارها هزار فامیله. البته با حفظ ارزشهایی که یک حیوان حتی کفتار نسبت به انسان پست فطرت بی انتها عرض میکنم.
    0
    0
    ‌سه شنبه ۰۶ تیر ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.