پناهندگان ایرانی رکورددار عبور از کانال مانش هستند

 ایرانیان رکورددار عبور از کانال مانشصدای آمریکا: بر اساس اعلام رصدخانه مهاجرت ایران؛ از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۳ ایرانیان با ۱۸ هزار و ۳۱۸ مهاجر غیرقانونی، اولین کشور در عبور غیرقانونی باقایق در کانال مانش هستند.

طبق آمار «هوم آفیس» از مهاجران غیرقانونی وارد شده با قایق به بریتانیا، حدود ۸۹ هزار مهاجر غیرقانونی در ۵ سال در تلاش برای ورود به خاک بریتانیا بودند.

بررسی سهم ایرانیان از مهاجران غیرقانونی وارد شده به بریتانیا به تفکیک سال نشان می‌دهد که سهم ایران از مهاجران غیرقانونی وارد شده با قایق به بریتانیا در سال ۲۰۱۸ به ۸۰ درصد بوده است.

در سال ۲۰۲۲ میلادی، ورود مهاجران با قایق‌های کوچک به سواحل جنوبی بریتانیا به رکورد جدیدی رسید به طوری که بیش از ۴۵‌ هزار تن از این طریق خود را به بریتانیا رساندند که رشدی ۵۰۰ درصدی را در دو سال گذشته نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، در سال جاری میلادی تاکنون بیش از ۵ هزار تن با عبور از کانال مانش که بین فرانسه و بریتانیا است، وارد جنوب بریتانیا شدند.

بر اساس این گزارش، در اسناد دادگاه و در بخشی از پرونده‌ای که علیه دولت بریتانیا مطرح شده، آمده است که برآوردهای دولتی تا ماه مارس سال جاری نشان می‌دهد که باید برای ۱۰۹ هزار پناهجو، سرپناه فراهم شود و ۴۸ هزار تن در هتل‌ها سکنی داده شوند که هزینه روزانه چنین کاری حدود ۷.۷ میلیون دلار خواهد بود.

دولت در اسناد ارائه شده به دادگاه پیش‌بینی کرده است که در سال جاری میلادی ۵۶ هزار تن دیگر با استفاده از قایق‌های کوچک وارد بریتانیا شوند.

بر این اساس، تعداد مهاجرانی که به کمک نیاز خواهند داشت، «به طرز قابل توجهی» افزایش خواهد یافت و به «۱۲۰هزار تا ۱۴۰هزار تن» خواهد رسید.

مهاجرت ایرانیان به دو شکل در حال انجام است. دسته اول آنهایی هستند که بواسطه دارا بودن تخصص مورد نیاز کشورهای دیگر یا برخورداری از منابع مالی کافی اقدام به مهاجرت می‌کنند.در این گروه پرستاران و پزشکان در کنار استارت‌آپ‌ها سهم بسزایی دارند.

گروه دوم افراد عادی هستند که از راه‌های غیر قانونی از جمله عبور از کانال مانش سعی در رسیدن به کشورهای مقصد دارند که با معضلات و چالش‌های بسیار زیادی روبرو هستند.

گزارش رصدخانه مهاجرتی ایران نشان می‌دهد در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۱ سالانه حدود ۸۶ هزار ویزا یا مجوز اقامت غیرتوریستی برای ایرانیان در اروپا، آمریکای‌شمالی و استرالیا، ترکیه و سایر کشورها صادر شده است.

در دوره مورد اشاره کشورهای آلبانی، عراق، افغانستان، سوریه و اریتره به ترتیب در رتبه‌های بعدی عبور از کانال مانش قرار دارند.
+13
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.